ג'ינסנג ונורמיטן

ג'ינסנג ונורמיטן

שלום לכולם, אני סטודנטית שלוקחת גינקו כדי לשפר את הביצועים בהלימודים והיום קניתי ג'ינסנג קוריאני (בגלל עייפות, קצת חוסר יכולת להתרכז ובעיות זיכרון). ראיתי שהתוית הנגד של הג'ינסנג זה שזה לא מומלץ ללחץ דם גבוה - מהבחינה הזו אין בעיה. העניין הוא שהדופק שלי קצת גבוה ואני לוקחת נורמיטן כדי לסדר אותו. השאלה היא (ואני מקווה שפניתי למקום הנכון) אם אין סתירה ובעיה עם העניין.. כמו כן אני שותה כמויות עצומות של דיאט קולה והבנתי שעדיף שבזמן שלוקחים ג'ינסנג יש להמעיט בצריכת קפאין. אני אשמח אם מישהו יוכל לספר לי קצת על זה.. למעשה כל טיפ שיכול לעזור - מתי מומלץ לצרוך את הג'ינסנג, האם לוקחת תקופה עד שמרגישים את השינוי וכו'. תודה רבה לכל עזרה

ועוד שאלונת..

הייתכן שיש לגינקו במידה כלשהי אפקט של מדכא תאבון? אני מרגישה פחות רעבה מבדרך כלל - אולי זה פסיכולוגי..

ebony

New member
עיצה סתם כי שמתי לב....

אם תורידי את הקפאין ירד לך הדופק... יש דרכים אחרות להשאר עירים שלא נדבר על זה שקפאין ממש ממש לא בריא ואת יכולה לגרום לעצמך התקף לב ככה שלא נדבר על עייפות כרונית ודפיקה רצינית של בלוטת האדרנל.......

אז רגע

את חושבת שהעייפות זה מהקולה? מהקפאין? אולי בגלל קפיצות אנרגיה מהירות ואז צניחה? כל הבעיה זה בעצם העייפות הכרונית (ונתעלם לרגע שאני כותבת את ההודעה ב-12:30 בלילה..) אגב, כל הצעה להגביר עירנות תתקבל בברכה..

ebony

New member
תתחילי לישון ולהוריד את הקפאין

כי את פשוט תהרגי את עצמך..... זה לא חושבת זה בטוחה מאוד.... אין שום סיבה שבעולם שבחורה בגילך תקח כדורים להסדרת דופק...

למעלה