ג'ינסים מסיבה ...

i l0ve u

New member
ג'ינסים מסיבה ...

בזמן האחרון אני רק שמה לב לזה שהג'ינסים די נעלמים מהמסיבות ומוחלפים בחצאיות ומכנסיים שונים למיניהם <חח:)> מה דעתכם?!?! אה וסתם אני חייבת לספר משו שקרה לי ולנילי <LOCA GIRL> היום ... טוב אז ככה יצאנו משיעור מדעים לספרייה כדי ללמוד ללמוד למבחן בתנ"ך ולא בדיוק למדנו חח רק הפרענו לכולם שמה
ואז נילי רצתה שאני יבוא איתה להשתין ולא היה לי כוח ושעה היא שיגעה אותי ואמרתי לה שאני יבוא איתה רק אם היא תביא לי נייר כי גם אני חייבת להשתין בעעע זה בכלל לא חשוב אבל לא משנה אני ימשיך לספר חחח ואז נילי לכה להביא לי נייר <חחחח
> ולא היה לי עדין כוח לבוא איתה והיא כזה דופקת לי בשכל "בואי איתי בואי איתי" ואז כזה אחת מהילדות השקטות של הכיתה צורחת לי כזה "לכי אתה כבר!" אני כזה
"טוב טוב הלכתי " חחח זה היה מצחיק.. בקיצ הלכנו לשירותים ונילי נכנסה להשתין פתאום אתם שומעים כזה פשששששש זרם נהר כזה חחח סתם ;) <ת'אמת שזה לא סתם אבל חפיפ חחח> ופתאום אני שומעת נודה כזה פלוצ ענק חחח מצחיק כזה ואנ מתחילה להתפקעעעע מצחוקקקקקק ואני כזה "נילי י'סריחה מה את מפליצה?!" ושתינו נקרעותתתת פתאום אני קולטת שיש עו מישהו בשירותים חחח איזה פאדיחה אני קולטת כזה ת'רגליים למטה חשבנו שאין אפחד! ואני כזה "פאק נילי יש פה עוד מישהו" והיה כזה כמה דקות שהתפקענו ואז יצאה ילדה כזאתי והסתכלה עלינו מאאאזה מפחיד!! חשבתי היא הולכת להרוג אותנו! והיא כזה הלכה לבכות לאיזה מורה שצחקנו עליה וזה והמורה כמעט הרביצה לנו ואנחנו כזה "לא זה לא עליך וחשבנו בלע בלע..." זה היה כזה מצחיק אם הייתם שמה ....... אני מקווה שלא קראתם ת'הודעה כן? כי זה לא נועד לקראיה רק ל"פריקה" של הצחוק שלי ... בקיצור בסוף גלינו שזאת ילדה מסכנה ויש לה בעיות לא משנה אבל זה היה כזה מצחיק איך שחשבתי שנילי הפליצה חחחח

LoCa GiRLL

New member
חחחחחח זה היה מצחיק

חחחחח צחקנו איזה שעתיים על זה......חחחחח ובר חמודה השתינה שלך עושה יותר רעש...כאילו דההה חח סתם חולה עלייך........

אדוושי

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

חח אתם מזה קרועות איך שאתם מתארות את זה ובעעעעע וTTTTTAAAAAZZZZ חח

למעלה