ג'ינג'י 3- המשך שבוע 3

פרק 12

אז איך דנה פישמן תעזור למצוא את בראד?
&nbsp
איזבלה הופכת לילדה אמיתית?
&nbsp
מה אמה מתכננת?
&nbsp
ואיך מחלצים את ג'ינג'י?

משלים את הפרק

הוא חטף אתכן, בנות!!!!!!!!! זוכרות?! או שהמוח שלכן כבר נסתם מהאימוג'י?! או שאתן גם ראיתן האי...
&nbsp
פאסיב אגרסיב. למרות שזה מאוד לא פאסיב. משרד. זה מאוד כללי כזה. מסכנים פיסטוק ובוטן. לפחות היית מכווצת אותו ומקפיאה אותו.
&nbsp
עבודה טובה? ממתי? חטיף... עובד עליהם. טוב, פרט למוקה. שהיא חכמה. או שלא.
&nbsp
יום יומיים או חודש חודשיים? זה בובספוג אמר לסקווידוורד.
&nbsp
למה היא אמרה לו אהלן? למה היא קוראת לו עולב, זה תפקיד של שירה נאור לקרוא לו עולב!!!!!!!!!! ס"ס לא נשמע טוב. עדי משחקת לא רע בכלל. אולי צריך לקחת שחקניות חסרות ניסיון ולהפוך אותן לביצ'יות מעצבנות (אני מדבר על קים, על עדי, גם נועה צריכה, אולי תתנו גם לאנג'ל המיותרת?).
&nbsp
אז עכשיו מותר לדבר ליד איזבלה. אתם לא ידעתם שיש לו חברה? ריבונו של עולם, רפי, לא היית שם כשהיא חיבקה אותו אחרי שחילצו אתכם? או שגם אתה וגם הפקאצות הדחקתם?!
&nbsp
הוא שר "דניאלה". גבר זר אצלו באמבטיה. איפה זהר באמת? הנה המקור. צודקת, זושוש. צודקת. אלוטלי. תסגדו לה גם כן. היא מכירה אותי. ואוהבת אותי.
&nbsp
ההורים לא קשורים. קרני הייתה מרגישה פה בבית. נכון, האות י' טובה. מה מחליפים?
&nbsp
אבל רק ילדים מצילים את העולם. רחלי לא אמרה לך?
&nbsp
עכשיו היא גם משתלטת על בני אדם רגילים. עליי היא כבר השתלטה.
&nbsp
מה רע בלהיות במסיבת תה עם זושה?! מה רע בזה?! אני הייתי מת להיות שם! גם אם חיצונית זה קצת מפחיד.

פרק 13

אז מה יעלה בגורלו של רני?
&nbsp
האם דנה פישמן תעזור לחבורה?
&nbsp
שבתאי יחזור לצד הטוב?
&nbsp
ומה רע במסיבת תה אצל זושה, זה ממש נחמד וכיף?

למה אותי זושוש לא הזמינה?!

אולי יחשבו שהם אומני רחוב? מטריד קצת.
&nbsp
חה חה חה, קופת חולים!!!!!!!!!!! היא קורעת, גם אני חשבתי ככה. איפה אסותא באמת? יש מיזם, אבל הם רק נותנים ספרים מפגרים לאסירים. אוי, זושוש.
&nbsp
רוחניקית מעצבנת. די עם ההתנהגות קרני הזאת! פרח נתת לנורית? מעניין, שוקו. לא מבין את הקטע עם השירים האלה, כולם מבלבלים. שתל את זה במקום הפרחים.שוקו לא מוסרי?! לא יפה.
&nbsp
כאן יש מלא תה. סצנה בין המטרידות שראיתי...
&nbsp
הוא קצת מפריע. הוא והשפם. ונעלי הבית. בוא, הוא מצא חברים טובים אחרים. רוברטו ועמוס ו... בתכל'ס הוא לא כזה טוב בחברים באוניברסיטה. מה טיפול זוגי? מסכנה איזבלה.
&nbsp
שבו, שבו, לא מנומס בהצגות לא לשבת.
&nbsp
מוקה הכי חכמה. ועדת החקירה מצאה שבכר אשם. אה, לא הסדרה הנכונה... קשה לצלם את זה בטח...
&nbsp
אני מוכן להיכנס למסיבת התה. מה אתם, טיימרים? אה, בעצם הנה ממציא הטיימריות והמסע בזמן בכבודו ובעצמו עם ה-F.
&nbsp
לא הייתי נותן לשבתאי להתקרב לטכנולוגיה רובוטית.
&nbsp
הרבה זושה הפרק! בכלל אין ג'ינג'י. לא משנה, זאת סדרת טלי. עריכה מאוד טובה. פרעושים? חשבתי פשפשים. דווקא את מקס הייתי מרחיק מיורשי העצר... לכי תדעי מה הוא יעשה לתאומים. מעניין מה קרה עכשיו לתינוקות.
&nbsp
רגע, לא צריך מוח כדי להשתלט על... אה, ידעתי.
&nbsp
זה השער מהנפילים. סתום כבר, רני!!!!!!!!!! איזה טקסט מעצבן זה! הוא רק שואל!
&nbsp
מאיפה היא מדברת? ואיך היא פיחמה אותו?

למעלה