גימיקים קומיים

גימיקים קומיים

בשביל ההפקה שלי לבגרות (שתעלה בתחילת אפריל) אני מחפש רעיונות גולמיים לגימיקים קומיים. אפשר מכל מקום - מקוריים שלכם, מסרטים, קריקטורות, סטנד אפ, מצויירים. *גם בבימוי, גם בכתיבה (תוספות קטנטנות למחזה) וגם במשחק) לדוגמא: הילוך איטי דאבל טייק פוליטיקה ריקוד (אני די במחסור כמו שאתם רואים...)

*Dark Of Night*

New member
כדי שלא תרגיש שמתעלמים ממך לגמרי...

(ניסיתי, לא הצלחתי. אולי בגלל קושי מסויים בהבנת הבקשה.) אגב, לפני שנתיים העלו אצלו את "עליסה בארץ הפלאות" בתור הפקת י"ב והשתמשו בהילוך איטי בחלק מסויים. זה היה גדול! אם תפרט על איזו הצגה מדובר (מה אתם מעלים?), אולי יהיה יותר קל להתייחס לבקשה ולהעלות רעיונות. Dark

אתה לומד גם תיאטרון עיוני?

ישנו מאמר שלם שכתב ברגסון (אם אני לא טועה, הנרי ברגסון) על "מה מצחיק". כמו כן יש לי במחברת פירוט שלם של כל השיטות והניתוח של מה מצחיק את האדם... מיותר לציין שזה היה שיעור מצחיק מאוד. למדתם את זה? אם כן אין ממש טעם, אם אין לך מושג על מה אני מדברת- תגיד ואני אפרט. טאשה.

ברור!

אני אחפש את המאמר, ואני יודע מה המאפיינים של הומור, מה יוצר אותו. מה שאני מבקש הוא גימיקים - הלכה למעשה (טכלס). איזה "כלים", "מעשים", "ג'סטות משחקיות" מצחיקות אתכן והייתם משתמשים בהם להגרות שלכם. בכלליות, לא ספציפית למחזה הזה (למרות שהוא מקסים)

שנוני

New member
גם אני מכיר מאמר מעולה שיעזור לך

אבל אני חושב שהוא של המורה שלי אני צריך חפש אותו בכלל כשאני ימצא אני ישלח לך

למעלה