גימיקים לאמבטיה

גימיקים לאמבטיה

סליחה על ההתפרצות...אני עדיין לא אמא אבל... אני עוזרת לחברה ש-ילדה לפני כשבועיים, הבחורה היא אם חד הורית ויש לה בנוסף לתינוקת 2 בנות בגילאים- שנה ו-3 חודשים והגדולה בת 3. לחברתי אין הרבה אמצעים כך שאני מנסה לעזור לה עד כמה שאפשר, אני רוצה לקלח את שתי הבנות הגדולות ורציתי להתייעץ אתכם, מה יכול למשוך אותן להתקלח? הן לא ממש ששות להתקלח ועל אחת כמה וכמה אם זה לא אמא. עם איזה "גימיקים" פשוטים וזולים אפשר להשתמש כדי להפוך את האמבטיה/ המקלחת למהנה. אחד הרעיונות שעלו לי בראש (לגדולה) זה משחק עם בועות סבון וקצף שנוצר מהסבון. אה...ועוד פרט שאולי חשוב, הילדה האמצעית יודעת ללכת. אשמח לקבל רעיונות וטיפים,
פיצי

down under1

New member
אני יכולה לספר מה הולך אצלנו

יותר מכל צעצוע קנוי. כוסות מפלסטיק ובקבוקי שמפו ריקים שאפשר למעלה מים ולהעביר מכלי לכלי. צבעי שמכינים ממים עם טיפה צבעי מאכל, זה מתפשט במים מאוד יפה. אנחנו קנינו גם צבעי אמבטיה מיוחדים שהוא מצייר עם הקירות איתם וזה יורד בשטיפה. נדמה לי שבאיזה שהוא מקום ברשת יש הסבר אין להכין אותם לבד. אבל הכי הכי, כוסות ובקבוקים!!!

עדינה35

New member
האמבטיה כבילוי מיוחד

אפשר להתייחס לאמבטיה כבילוי מיוחד. משחקים זולים ופשוטים: - בקבוקים וכוסות (מפלסטיק!) בכל מיני צבעים וגדלים ולהעביר מיים מכלי לכלי. - מתקן "פושט" לבועות סבון (כזה מיכל עם מיים וסבון עם מקל ועליו עיגול - שנושפים בו ויוצאות בועות...). עולה בערך 2 ש"ח. - כדורים. - עם הגדולה אפשר לרחוץ בובות (לבחור כאלו שהן "רחיצות"). - ברווזים וכל מיני "חיות מיים" זולות שמותאמות לאמבטיה. - אנחנו גם מתאמנות ב"שחיה". - מדי פעם להשתמש בקצף אמבטיה. וחוץ מזה - אפשר לשיר שירי אמבטיה, להשפריץ אחד על השני וכו'. ובלי כל קשר - חשוב מאוד (במיוחד בחורף) שחדר האמבטיה יהיה נעים ומחומם, ושהמיים יהיו בטמפרטורה נעימה (לא קר אבל גם לא חם מדי). כל הכבוד על העזרה לחברה!

כמה רעיונות:

* צבעי אצבעות: צובעים את דפנות האמבטיה, יורד כמובן בטוש - זול מאוד, וכיף. * "לכבס" בגדים או לעשות "אמבטיה" דובונים / בובות בהצלחה וכל הכבוד על העזרה..

השבוע קנינו

כדורי צבע מיוחדים לאמבטיה. מדובר בכדורים שצובעים את המים בצבעים שונים ואצלי זה להיט.(20 ש"ח בכל פארם)

חמודבה

New member
אצלנו כל פעם

משהו אחר שולט, אבל בגדול הדברים הרגילים: ברווזים מגומי וחיות אחרות (רצוי מצפצפות) בקבוקים ריקים של שמפו וכו' והכי היא אוהבת ששרים לה באמבטיה ועכשי ויש קטע חדש: הצגה עם החיות המצפצפות.

../images/Emo51.gif על הרעיונות

האמא לא רוחצת אותן כל יום כי אין לה כוחות (וגם היא לא מתקלחת על בסיס יומיומי...), הן לא תמיד אוהבות שאנשים אחרים מקלחים אותן אבל אני מקווה שאהפוך את האמבטיה לדבר כייפי! לגבי צבעי מאכל, הבנות מתקלחות בתוך אמבטיה מפלסטיק, האם הצבע יכול להשאר על האמבטיה עצמה?

tookmy

New member
לא ניסיתי אבל נראה לי

שכן. גם אצלנו מתקלחים באמבטיה מפלסטיק (בעצם היא נשברה לאחרונה אז עברנו לגיגית גדולה שהיתה בבית) ולכן מעולם לא נסיתי כי נראה לי שיותר מסובך לנקות.

למעלה