ג'ימייל בגלקסי S

clear

New member
ג'ימייל בגלקסי S

איך אפשר לבטל את זה שהמכשיר זוכר את פרטי הכניסה למייל שלי בג'ימייל? כשאני לוחץ על האייקון של ג'ימייל הוא כבר מקושר לג'ימייל. אני רוצה לבטל את האופציה שהוא יזכור את הפרטים שלי. איך עושים זאת?

פגית

New member
אני לא בטוחה שאפשר

אולי בהגדרות, או בסינכרון..בעיקרון הטלפון צריך שיוך לגוגל..

clear

New member
אני לא מבקש לבטל את השיוך

רק שלשם כניסה לחשבון שלי יהיה צורך להכניס סיסמה. אני לא מאמין שבגוגל פספסו כזה OUT-SECURITY.

פגית

New member
אבל אז..

החשבון יהיה מנותק ואתה תשלוט על מתי הוא יהיה כן משוייך. לא נראה לי אפשרי..

jjaki

New member
דרך היחידה שמצאתי

הוא אתחול... אזהרה, באתחול מוחקת גם את כל האפלקציות שהורדת :-| ניסתי למחוק את החשבון ג'מייל ומודיע עלי שמאפשר רק באתחול אז עשיתי אתחול ומתברר שהכל נמחק. (למזלי שאני רק על תחילת דרך כלומר מספר ימים ראשונים) ולא היו לי אפלקציות רבות, אז ניסתי להוריד את האפלקציות ומתברר שאי אפשר להוריד אותם דרך מרקט ללא כתובת ג'מייל. לתשומת ליבך.

clear

New member
איתחול לא יעזור

כי אני צריך שהטלפון יהיה מקושר לחשבון שלי. אנסה לברר בפורומים בחו"ל אולי שם יש יותר נסיון. תודה.

Drau

New member
תנסה לשנות את הסיסמא לג'ימייל ...

ככה לא תהיה מקושר , מצד שני יכול להיות שהמכשיר יקלוט את זה וישר יבקש סיסמא חדשה .. לא ניסיתי אף פעם

me12321

New member
בעצם אתה רוצה להגן שמישהו אחר שמשחק לך בטלפון

לא יקבל גישה לג'ימייל שלך אלא אם מקיש סיסמה? גוגל לא עשו ולא יעשו אפשרות של בקשת סיסמה מחדש כל פעם כי הטלפון זה מכשיר אישי אבל אם אתה רוצה להקיש סיסמה בכל זאת מחדש כל פעם אז יש אפליקציות שמאפשרות את זה סיסמה אחרת שלא קשורה לסיסמה של הג'ימייל

nitzan2

New member
הסרת הסינכרון

תפריט>>הגדרות>>הגדרות סינכרון מידע>>"חשבון ג'ימל">>הסר חשבון.... בהצלחה !!!

Drau

New member
אתה לא יכול לעשות את זה לחשבון הדיפולטי...

בלי למחוק את כל המכשיר....

clear

New member
מעולה- smartapp אכן עושה את העבודה

אפשר לבחור אילו אפליקציות תהיינה חסומות. תודה.

voguemaster

New member
גוגל לא פיספסו את זה

זה פשוט מכוון. הם מנסים ליצור מוצר שעובד. זה בדיוק כמו ש-WHATSAPP תמיד עובדת ברקע ואי אפשר להפסיק אותה. כי היא צריכה תמיד לעבוד אחרת התוכנה, כקונספט, לא שווה כלום. אם המשתמש צריך להקליד ססמאות המוצר לא שווה. ולכן, אם נדרשת רמת אבטחה כדי להגן על מיילים ודברים אחרים - יש שיטות לנעול את המערכת וכד'. להשתמש בחשבון GMAIL אחר ולא בראשי שלך וכו'. לא אידאלי אבל זה המחיר שצריך לשלם כדי להיות מחוברים לרשת וליהנות מכל היכולות של המכשיר.

למעלה