גימגום מסריח

דור6

New member
גימגום מסריח

אז בואו נתעדכן עד עכשיו .הייתה אחת שהייתי דלוק עליה שלא רצתה לצאת איתי שהיא איתי באותה המחלקה והאמת היא שעדיין יש לי רגשות עליה היום היינו צריכים לבדוק משהו ביחד זה אומר שאני הייתי אמור לקרוא כמה מילים והיא לוודא שהם תקינות משהו מסווג...(נשמע מטומטם אך אסור לפרט) קיצר התחרבש לי הדיבור לקרוא מילה מילה וזה כל כך מכניס לדיכאון לגמגם חזק מול בחורה שאתה דלוק עליה...כואב ישר בלב.די נשבר לי כבר מכל הזבל הזה מזה שיום יש לי שטף אחלה לאללה ויום דיבור חרא אני כבר לא מסוגל עם התיסכול הזה.כולם אומרים אתה מגמגם תכיר בעובדה ותדבר פי אלף יותר טוב כי לא תחשוש לגמגם אבל זה כל כך קשה בייחוד מול אחת שאתה דלוק עליה...איך להתגבר על החששות

RobinhooDw

New member
לפעמים צריך להסתכל על הצדדים

האחרים, המגמגום הוא לא הכל, תתפלא שיש דברים הרבה יותר גרועים ולפעמים פשוט חייבים להסתכל על הכוס המלאה.. גם אני פעם חשבתי שהגמגום הזה הוא הסיוט של חיי, עכשיו אני גם מגמגם וגם לא יכול לשבת בכתה יותר מ30 דקות בגלל שאני לא יכול לנשום. אתה חושב שאכפת לי לגמגם עכשיו? ממש לא. אני לעולם לא אתקרב לבחורה בגלל שאני כזה פחדן וככה תמיד אהיה, לפחות אתה מספיק חזק כדי להתמודד ולדבר למרות שקשה לך. אל תתיאש כמוני זה יגיע מתישהו.

shuky63

New member
דור,האם זה נכון שאיכפת לך אם אתה מג

מגמגם רק מול בנות שאתה דלוק עליהן? אם אתה מרגיש שזה עושה אותך פחות גבר,צא מזה! בנות היום אוהבות גברים לא מצ'ואיסטים.כאלה שמראים את הצד הנשי שלהם,בוכים בסרטים,וכן גם לגמגם זה להראות צד פחות מצ'ואיסטי.אז מה הבעיה?

דור6

New member
לא יודע הרי אתה רוצה

להראות הכי טוב שאפשר בייחוד אם אתה מאמין שאולי היא מעוניינת בך ואם היא אומרת לך לא הבנתי אותך כשעיוותתי איזו מילה זה לא כיף..........ממש לא....אני גם כל הזמן חושב בלי קשר אליה איך חברים של בת הזוג והמשפחה תקבל כזה אדם שמגמגם?תקשיבו אני מגמגם לא כבד אלא בינוני עד קל וכל החששות גורמות לי לדבר יותר גרוע

shuky63

New member
מה שטוב בגימגום זה שאי אפשר להסתיר

אותו.מהמישפט הראשון שאמרת היא הבינה שאתה מגמגם.אם נשארה כנראה שזה לא איכפת לה. תחשוב שהיה לך איזו בעיה רפואית שלא רואים אבל צריך לספר אם הקשר מתהדק.כל הזמן היית צריך להיות בלחץ.מתי לספר?מה היא תחשוב כשתספר?האם היא תזרוק אותי דוקא כי לא סיפרתי לה בהתחלה? עם הגימגום אין לך את הבעיה הזאת.כל מי שיצאה איתך אחרי ששמעה את הגימגום,לא איכפת לה מהגימגום.נקודה. מה תגיד המשפחה?בגילך אתה חושב על דברים כאלה?מה אתה הולך להתחתן כבר? כשתהיה בן 30 נחזור לנושא הזה

דור6

New member
לא, אתה יודע יש את השלב הזה

שהחברה מביאה את החבר הבייתה כדי שאמא'לה והאחיות ייבחנו תתוצרת החמה שנחתה אצלם בסלון השאלה היא האם אני עובר או לא בגלל הגימגום את הביקורת???????????????

stkachov

New member
נניח שלא

הבחורה צריכה להחליט מה חשוב לה יותר ... אתה שהיא מכירה ואוהבת אותך או האמא/אחות שרק פגשה אותך ושופטת ע"פ דעות קדומות. אני לא הייתי רוצה להיות עם מישהי שדעת אחיותיה חשובה לה יותר ממני.

R O N Y1

New member
רגע אתם עדיין לא יצאתם וכבר

אתה מדבר על המיפגש עם ההורים והאחיות שלה ???!!!!! דבר ראשוןתרגע. בקשר למיפגש עם ההורים . ההורים שלה יחשבו בדיוק כמו שהחברה שלך תחשוב לא צריך להלחץ אם יש אהבה שום דבר לא יעצור אותכם. תיראה אני קצת מבולבל זאת הקצינה או אותה אחת שבטיול דיברתם או זאת שנידלקה עליך שרקדתם לא יודע אולי תעדכן רוני

דור6

New member
זו זאתי בטיול אבל לא רק עליה אני

מדבר אלא בכלל כי מרוב שהנושא לחוץ אצלי כל הנושא של גימגום וחברה שאפילו תאמינו או לא חלמתי על זה אתמול בלילה בחלום הייתה הבחורה הקודמת שלא רצתה לצאת איתי אומרת שהיא רוצה אותי למרות הדיבור ופתאום באה ילדה קטנה אתיופית שהיא לא רוצה אותי כי אני מגמגם ואף אחת לא תהיה לי.נשבע לכם זה נכנס לקטגוריית החלומות המוזרים שלי בלי שום צל של ספק אבל העניין גדול יותר.........עד שלא תהיה לי חברה אני לא ארפה מהדעה שבחורות חושבות הרבה על זה(גימגום) כמדד אם לרצות אותך או לא זה כמו שאם מתחילה איתי או עושה לי עיניים בחורה לא יפה אני לא אסתכל עליה אפילו כי זה רושם ראשוני ואם אתה לא נמשך למישהי סביר להניח שלא תתחיל איתה.אז אם אתה הולך לבחורה יפה ותגמגם זה כמו שבחור מכוער יתחיל עם אחת מהממת והיא שהיא רגילה לחתיכים לא תלך איתו(בכוונה אני מקצין את זה אני יודע שאין שחור ולבן)

רחלי360

New member
זה נכון מאוד. אצלי למשל,

כשיצאתי עם החבר האחרון שהיה לי, היה שלב שהרגשתי צורך לספר לו על הגמגום (הוא לא הרגיש, כי כשהייתי איתו הייתי ממש רגועה ולא יצא גמגום כמעט). פחדתי מהתגובה שלו, אבל סיפרתי לו, והוא קיבל את זה בהבנה, והוא עד היום אוהב אותי - בלי קשר לצורה שאני מדברת. אז אנשים תדעו: אתם יכולים למצוא בן או בת זוג גם אם אתם מגמגמים, כי אף אחד לא יסתכל על איך שאתם מדברים אלא על איזה בני אדם אתם! תהיו אופטימיים ותאמינו בעצמכם, כי זה שאתם מגמגמים לא עושה אתכם אנשים פסולים או אנשים שלא יוכלו למצוא בני זוג.

קודם כל, שבת שלום לכולם../images/Emo104.gif

דבר שני מסכים איתך 150 אחוז כמה זה קשה, אבל אומרים שהכל לטובה. בדרך כלל אצל הבנות זה הכל הפוך, כשאתה מראה להן שאתה רוצה אותה ומחמיא לה אז היא מרימה ת'אף ומשחקת אותה לא מעוניינת, עצה לי עלייך, תשחק אותה קשה להשגה אם הבחורה, אל תראה עד כמה אתה באמת רוצה אותה, תן לה להבין אבל שלא תהיה בטוחה בזה במאה אחוז...

דור6

New member
בואנה אחי אתה צודק, תשמע קטע-בנות

אחרי שהיא סירבה לצאת איתי הפסקתי את ההתייחסות אליה פתאום מסתכלת עלי כל הזמן וכמה שהיא עוקצת אותי אתה נגנב . למשל הייתה מסיבה, שאלתי אותה אם היא באה (בקטע של צחוקים ישבנו דיברנו) והיא אמרה לי שהיא יודעת שאני בא בשבילה (הייתי בפה פעור לכמה שניות אפילו שזה בקטע של צחוק)...מספרת לי על מישהו שהיא חושבת שהוא חתיך(כדי להטריף אותי )אבל אני מספר לה על החברה הכוסית של אותו בחור ועל בנות שהתחילו איתי והיא אוכלת את עצמה .קיצר החלטתי להקשיב לעצה של חבר טוב והשבוע לקחת אותה לצד לדבר איתה על כל העקיצות האלה זה בלי טקט, מהעקיצות האלה שמייבשות אותך ואם היא רוצה ידידות אז אחלה אבל יש גבול......השבוע היא כבר נתנה לי טיפים איך להתחיל עם בחורות...#@%#$???בכל אופן עוד הפעם ללכת אליה לאחר שהיא סירבה לי אני לא כי רבק יש גבול אני לא אשפיל את עצמי (אם היא עוד הפעם תסרב)קיצר אני לא יודע איזה כאפה היא אכלה יש לי חברים שאומרים לי שאולי היא התחרטה ובגלל זה העקיצות אחרים שהיא לא יועת מה היא רוצה מעצמה(היא גם לא רצתה לחזור לחבר שלה לשעבר לפני שבועיים כי היא לא רוצה חבר)כך או כך אני ארד מהסיפור שלה אני לא אשאר בסטנד ביי עד שהיא תחליט שהיא רוצה חבר.

ויצא מסלע מים...

אחי לפי מה שאני מבין זאת בחורה שאוהבת לשחק משחקים, כמו שהבנתי אתה מחפש קשר רציני, אז מן הסתם (אני יודע מין זה לא סתם) אתם לא מתאימים, לפי דעתי היא מביא לך עקיצות כי מעצבן אותה לראות שאתה כביכול התגברת עליה, והיא רוצה תמיד שיהיה לה את האופציה שלך, ובכלל, היא נהנת שמישהו רודף אחריה...

דור6

New member
גבר,זה באמת נקודת מחשבה שלא

חשבתי עליה אבל הקטע הוא שאני לא מצליח להרפות ממנה כי היא איתי באותה המחלקה בבסיס וזה חרא של דבר כי אני רואה אותה כל הזמן.וכל הזמן היא עוקצת למשל באותו היום שהייתה מסיבה ושאלתי אם היא באה והיא אמרה שאני בא בגללה אז בהמשך היום באה אחת למחלקה קיצר פלירטטתי איתה פתאום היא ראתה שאני איתה(עם ההיא שהגיעה למחלקה) הרבה זמן אז היא באה ואמרה שיש הרבה עבודה ואז נאלצתי לעזוב את זאתי שפלירטטתי איתה.....קיצר אני אומר לך נראה לי שמאז שהיא עזבה את החבר שלה שהיה החבר הראשון שלה היא לא רוצה חבר באמת אבל אם היא לא רוצה למה היא גורמת לי להרגיש כאילו היא חולה לי על הצורה ותשמע היא בכלל לא כוסית על נידלקתי עליה כי אני אוהב לשבת לדבר איתה ואחלה לי איתה(כמובן שהיא נראית די טוב).ידידה שלי אמרה לי שהיא מאוכזבת מה"תוצרת" שהיא ציפתה ממני להרבה הרבה יותר(אני נראה טוב )יעני להביא מישהי הרבה יותר יפה.אחי שורה תחתונה,אין לי ניסיון בגרוש עם בנות אשכרה כלום רק בצבא פתאום התחלתי לדב ראיתן כי עד הצבא פחדתי לדבר עם כל בת כלשהי בגלל הגימגום ופתאום אני לא יודע איך כל העניינים האלה הולכים כל המשחקים שלהן ובאופן עקרוני כל אחת כמעט(אולי כי אין לי ניסיון) שמוצאת חן בעיני אני נדלק עליה קשות.אני בוחר לכתוב לך כי אתה מגמגם כמוני אתה יודע מה עובר עלי בניגוד לחברים שלי שאומרים לי שגימגום זה שטויות ולא מבינים בגרוש אותי כמו חוסר ההבנה שלהם למה בחור כמוני שהם מכירים אותי רק שנתיים(חברים של הצבא) עדיין לא עשה מישהי כל חבר שאני מכיר לא יכול להאמין על בחור שנראה כמוני שהוא לא עשה...(עזוב את העובדה שהיו לי כמה פעמים שיכולתי לעשות אבל לא עשיתי כי אני רוצה בחורה שאני ירגיש אליה משהו אולי בכלל בגלל הגימגום אני כזה אדם שהרגש חשוב לו) קיצר שורה תחתונה :אתה אומר שהגימגום כך או כך לא הפריע לה?

רחלי360

New member
היי דור

נכון, הגימגום באמת מגביל, מי כמוני יודעת ואפילו שלמצוא בת/בן זוג נראה קשה, למרות הכל זה אפשרי. קשה לי קצת לפרט כאן כי זה ארוך כמו החיים, אז אם בא לך לדבר אתה מוזמן לשלוח לי אי מייל ל: [email protected] או אם אתה רוצה אני אתן לך את האיי סי קיו שלי.

לא יכול להגיד לך בוודאות

אבל אני מאמין שבחורה שבאמת רוצה מישהו אז הגימגום לא יפריע לה...

למעלה