ג'ים קארי

GM1988

Well-known member
ג'ים קארי

לא יודע אם היה דיון על כך בפורום, אבל מעניין אותי מה דעתכם על הסרטון הזה שפורסם שבו ג'ים קארי התראיין בטקס אופנה מסוים ועורר הרבה עניין בשל התנהגותו ה"חריגה" שהרבה כינו כאחד ש"איבד את זה"..
האם לדעתכם מדובר בהעמדת פנים או שמישהו מזהה פה אדם שהתעורר מהאשליה?

GM1988

Well-known member
כל מה שהוא אומר נכון

אבל אם יעשו איתי ראיון אני אגיד בערך את אותם הדברים, ולא כדי להרשים מישהו, אלא כי באמת אני רואה ומרגיש את הדברים בצורה אחרת.
מה שאני לא אוכל להגיד אבל זה שאני לא מרגיש עצוב יותר, כועס יותר, שלא כואב לי יותר אם אני נחבל בראש או נחתך באצבע, ושאם מישהו ברחוב יקלל אותי או ירוץ עליי עם סכין אני פשוט אחייך ואגיד שוואו איזו ברכה!!
ממש לא..

אז מה זה אומר.. שאני פחות מואר או יותר מואר ממישהו בגלל זה?

lightflake

New member
לא יודע

אני כן יודע שאם אתה מוטרד בעניין ''האם אני פחות או יותר מואר ממישהו אחר'' אז יש לך עוד לאן לשאוף ידידי היקר

בוקר טוב
נראה לי שאני חוזר לישון קצת
&nbsp

GM1988

Well-known member
אם היית מתייחס גם לשאר הדברים שכתבתי בהודעה

היית מבין שזה לא מה שמטריד אותי.
אבל בחרת לחפש את מה שמצאת אז אחלה.

lightflake

New member
חח זאת השאלה שלך שמסכמת את הכתוב, כלומר שזה עיקר הפוסט

שאלת אם אתה ער, עניתי לך שלא. עכשיו לא נעים לך לשמוע את זה? זה רק מחזק את טענתי, אבל אתה כנראה רצית לשמוע תשובה אחרת, שוב, רק מחזק את טענתי... אז מצטער שעניתי

GM1988

Well-known member
אז הבנת הנקרא יכול להיות החבר הטוב שלך למקרים כאלה

משפט הסיפא היה משפט חסר משמעות וכך הוא נכתב אחרי הודעה שלמה, שממנה בחרת להתייחס רק למשהו מסוים.
בכל מקרה אם הכוונה שלך היא לעצבן ולא לדבר בגובה העיניים, כי זו הגישה שאתה נוקט בה, אז נפלת על האדם הלא נכון.

lightflake

New member
עניתי כמיטב יכולתי בצורה ישירה ותמימה,

כי חשבתי שאתה באמת שואל כדי לשאול... ואגב אני חושב שזאת שאלה חשובה ושחשוב לקבל עליה תשובה
&nbsp
אגב פעם בא לפה מישהו ששאל את אותה שאלה בצורה אחרת (אולי מישהו כאן זוכר, הוא סיפר שהיה באילת, שתה בירה עם חברים, ואיכשהו הכל השתנה מאז) ולפי התיאור של איך הוא חווה את החיים עניתי לו שכן, שזה מה שקוראים לו אדם ער, הוא לא ידע את זה ושמח לגלות שזה משהו מוכר, וזה הכל, הוא הלך לדרכו. אבל כרגיל כשהאגו הוא בעל השליטה, הכל נלקח מתוך התגוננות תמידית, אם אתה בא לכאן רק כדי לחזק אמונות שגויות, או לקבל חיזוקים לאשליות, אז אני אומר שוב, מצטער שעניתי.

GM1988

Well-known member
סבבה

אם יש לך עוד מסקנות לגביי אז אל תתבייש לשתף.

lightflake

New member
ממ.. אם אתה שואל..

עכשיו מרגיש לי איזה כעס עצור, איזו מרירות או עצב לא פתורים...
&nbsp

זה פשוט

New member
הנה מה שהוא כתב לי שהזיז שם משו

מי שרוצה להתעורר זה מחשבה
את כבר ערה
המציאות לא רוצה כלום. היא קיום.
את לא שולטת במשחק
כי האני הזה בכלל לא קיים

GM1988

Well-known member
ולמה החלטת שהוא באמת יודע משהו שאת לא?

הרי את יודעת את הדברים האלה לא פחות (אני מנחש) ממנו.
מה הופך את זה למיוחד? כי זה לא.

זה פשוט

New member
לפעמים זה לא המילים אלא העיתוי וההקשר

לא רק קראתי את המילים אלא הרגשתי אותם. זה היה מעבר למילה. כמו שמייעצים לבוא לסטסנג ולא רק לשמוע את המילין אלא לתת להם להדהד ולגעת בך
הוא כתב עוד אבל זה היה הג'יסט

זה פשוט

New member
לחייך בשנטי אם מישהו יבוא מולך עם סכין זה לא הארה

זו תפיסה ידועה ומוטעית לגבי הארה, אולי המילה הכי לא מובנית בהיסטוריה של המילים. כמו המילה אהבה. טוב, במקרה יצא ששניהם זה אותו דבר.. כאב זה חלק מהטבע ואדם מואר לא יוצא דופן מבחינה זו, אבל הוא לא סובל. זה שני דברים שונים לגמרי. הסבל תמיד בא ממחשבות. כאב, מהטבע של הדברים. גם עצב הוא מנת חלקו אבל הוא יהיה קצר יותר, לפי מה שקראתי למשל אצל יולנדה דוראן, אישה שהתעוררה וגם אחרי שבנה מת בתאונה, העצב היה קצר.

למעלה