אסתר78

New member
בת 46 וחצי בדיקות לא טובות לפי שני מומחים. ללא שום טיפולים בעבר רק טיפול סיני כיום מחפשת רופא שיסכים גם כנגד כל הסיכויים לא מעונינת בתרומת ביצית שהומלצה לי . האם יש לכן רעיון שם של רופא כזה אני צפונית תודה

ח י ו ב י

New member
שלום לך אסתר

אני הייתי ממליצה לך לנסות אצל ד"ר קלדרון. הוא לא עובד בקופ"ח רק בפרטי, והוא מנהל מח' IVF בבני ציון (רוטשילד) בחיפה. אם יש לך ענין כתבי אלי ואני אשלח טלפון שלו. בהצלחה חיובית

צוקה1

New member
אסתר שלום וברוכה הבאה אך לא לאורך

זמן.למה את מתכוונת כשאת אומרת ש"הבדיקות אינן טובות"? האם הסבירו לך על מה הבדיקות מצביעות? ישנן בנות שהבדיקות אצלן מורות כי הרזרווה השחלתית נמוכה, גם כאלה שהן צעירות בגיל ,ובכל זאת ממשיכות בטיפול פוריות כי עדיין יש בציות ועדיין יש תיקווה. מה אומרים המומחים? עד כמה המצב הוא בעייתי ובאמת אין הרבה מה לעשות ? נראה כי את צריכה לבחון את המצב בשיקול דעת ולהחליט .יכול להיות שלמרות גילך עדיין יש לך במאגר עוד כמה ביציות טובות (למרות שהסיכויים להיכנס להריון הם נמוכים)ויכול להיות שהרזרווה השחלתית שלך באמת מאוד נמוכה וחבל על המאמצים, בזבוז הכסף והזמן. דרך אגב קשה לי להאמין שרופא פרטי יסרב לטפל בך אם יש לדעתו קיים איזשהו סיכוי להריון- הרי הוא מרוויח מזה . אולי כדאי להיוועץ שוב ברופא ממוחה בעל שם כמו כן את יכולה לכתוב כאן את תוצאות הבדיקות ובוודאי תקבלי פה משוב מהבנות על דעתן לגבי התוצאות במידה ותגיעי למסקנה שאינך פונה מסיבה כל שהיא לטיפולי ivf ותתענייני בנושא של תרומת ביצית תמיד תוכלי לשאול כאן בפורום, להתלבט בקול ולהיעזר -אסתר המון בהצלחה-צוקה

אסתר78

New member
תודה עבור ההתיחסות נכון שעד כה לא פניתי באופן פרטי אשמח לשמות נוספים תוצאות של בדיקותlh=22.9 fsh=22.7 e2=589 proges'=7.0 בבדיקה ביום שלישי למחזור=lh=22 fsh=29.8 prolocatin=608 e2=123

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. אם את מחפשת רופא טוב, הוגן ואופטימי- ההמלצה היא דר' קלדרון. אם את מחפשת רופא שיסכים כנגד כל הסיכויים- אני חוששת שתמצאי את עצמך מבזבזת הרבה כסף ונוחלת אכזבה ושברון לב. הסיכוי של נשים בגיל 46 להרות מהביציות שלהן הוא סיכוי אפסי. נוסיף לזה את הFSH שמעיד על מאגר שחלתי נמוך במיוחד והסיכוי עוד יורד. ביציות בגיל הזה הן ביציות קשישות, עם סיכוי מאוד גבוה לפגמים כרומוזומליים, וה דבר נוסף שאת חייבת לקחת בחשבון. בכל מקרה, הרופא הכי אופטימי שאני מכירה זה דר' קלדרון, ואם יש סיכוי הוא יתן אותו בשמחה. אבל לדעתי הוא מספיק הגון כדי לא ללכת כנגד כל הסיכויים, למרות שהיינו רוצות לפעמים שהוא כן יעשה את זה. בהצלחה נועם

E נס

New member
ברוכה הבאה אסתר

כמו שכתבו לך, הסיכוי להריון בגיל שלך הוא נמוך מאוד. גם אם יושג הריון, הסיכון לפגמים כרומוזומליים בעובר הינו גבוה מאוד. ערכי ה-FSH שלך גבוהים מאוד, דבר שמעיד על רזרווה שחלתית נמוכה ולא איכותית. [הנורמה היא עד 10. FSH מ-10 ומעלה נחשב לגבוה, ובשיכלול יחד עם הגיל - הסיכוי להריון יורד בצורה משמעותית מאוד] מצטערת שאת צריכה לקבל את הבשורה הלא קלה הזו בצורה כל כך ישירה. כולנו עברנו את השלב הזה בו השלמנו עם מגבלות הגיל, והפנמנו שהריון בריא ותקין שבסופו ילד בריא על הידיים, יושג רק בעזרת תרומת ביצית מאשה צעירה. את מוזמנת לשאול כל שאלה העולה על דעתך. כאן תקבלי תמיכה, עזרה, עצות טובות ומועילות ובעיקר יחס אוהד ולא שיפוטי. בהצלחה רבה, אינס

אסתר78

New member
תמיכה

תודה אינס את חמודה-וחוץ מאילן קלדרון יש עוד מישהו חמוד או חמודה בצפון?

למעלה