גיל...

גיל...

רשמתי הודעה חדשה כי ההודעות כבר בעמוד הקודם וזה מעצבן... לא ... אין סיכוי שזה בקטע של להשיג אותו... זה שלב שכבר עברתי ביסודי... העיניין זה שאני באמת אהבתי אותו ואני יודעת שיש לי אליו רגשות נכון, נורא צורם לי וקשה לי עם זה שהערך שלי ירד בעיניו כי זה לא הוגן דווקא הוא מכולם -הראשון שאי פעם אהבתי, שהיינו יחד שנה .. הוא האהבה הראשונה שלי!! למה הוא לא רוצה? למה הוא לא כמו השאר? זה לא מושך אותי בכלל זה מציק זה אפילו מוריד מהערך שלו שהוא כאילו מוכן לוות עלי.. זה גורם לי לחשוב שהוא לא ראוי לאהבתי ולנכונות שלי הלוואי שזה לא היה ככה... אה.. גיל, אולי אתה מוכן להסביר לי את הבקשה של ד``ר עישר כי לא כל כך הבנתי? יום טוב איב

גיל.

New member
איב, כמה שזה כואב,

את צריכה לקבל את זה שהבחור לא מעוניין... הוא לא ראוי לך כנראה! עכשיו את צריכה להשתחרר ממנו! החיים מחכים לך! הוא האהבה הראשונה שלך, ותופתעי כשתגלי כמה שהאהבה הבאה שלך לא רק שלא תיפול מהאהבה הזו, אלא אף תהיה גדולה וחזקה ממנה! אל תתעמקי ב``למה`` שבעניין. קשה, אבל נגמר... עכשיו צאי לחיים! מגיע לך מישהו יותר טוב! מישהו שיאהב כל שנייה איתך, שלא יפחד ממחוייבות אלייך. שניכם ביחד צריכים להרגיש ברי מזל על שמצאתם אחד את השני! יש דבר כזה! באמת! גיל.

גיל...

תראה זה מאוד פשוט לאמר אבל הכי קשה בעולם לבצע.. איך? איך אני אמורה להשתחרר ממנו? זה קשה באמת קשה .. זה חבר ראשון שהיה רציני באמת היה לנו משהו ממש טוב ומיוחד.. אני די בהלם שהוא שכח מזה כי אני יודעת שגם אני מבחינתו אהבה ראשונה.. איך עושים את זה? גם אתה היית פעם במצב כזה? מה עשית? גם אתה היית כל כך מבולבל? אני יודעת שהוא אוהב אותי אני באמת יודעת הוא טורח להזכיר לי את זה כל הזמן אז מה הבעיה שלו.. גם אותך זה שיגע? מה לעשות? יום טוב איב

גיל.

New member
הזמן מרפא...

זה כואב, זה מעצבן, אבל הזמן הוא המרפא היחיד ללב שבור... יש כמובן דרכים לעזור לו לרפא! קודם כל, צאי! תעשי חיים! תעשי מה שאת יכולה כדי לא לחשוב על זה! כן, גם אני הייתי מבולבל... לא ידעתי מה לעשות... שקעתי בתוך זה עמוק יותר ויותר ולא יכולתי לחשוב על שום דבר אחר. למזלי, החברים שלי לא נתנו לי להמשיך ולשקוע! הם הוציאו אותי בכוח מהמצב, הם הראו לי כמה שהחיים עדיין יפים למרות הלב השבור וכמה שאני שווה בלי קשר לדחייה הזו! את יהלום! את פנינה! אז אולי הוא היה הזהב, אבל היהלום הוא יקר ויפה גם בפני עצמו! את לא צריכה את הזהב כדי להיות שלמה! ואת תמצאי לך מקום אחר להשתבץ בו! מה את מרגישה? מאמינה לי? גיל...

:) גיל...

אני מרגישה שיהיה טוב.. חייב להיות טוב לא?... בסופו של דבר העיניינים יסתדרו על הצד הטוב ביותר ככה זה עובד.. לפחות ככה אומרים לי.. חברות שלי וחברים שלי עוזרים לי והם כל הזמן מנסים להוציא אותי מהבאס ואני יוצאת כל יום אבל זה עדיין קשה: הוא לומד איתי באותה מגמה והוא יטוס איתי למשלחת השנה עוד כמה שבועות זה פשוט קשה ובמשלחת אני הכי ארגיש שאני צריכה אותו... אני שונאת לאהוב מישהו... זה הכי נורא בעולם! זהו אני לא אוהב עוד מישהו לפחות לא בזמן הקרוב... וזה לא עצוב.. יום טוב איב

איב יקרה

לאהוב זו הרגשה נפלאה. ואני לא חושבת שאת שונאת לאהוב, אחרת ליבך לא היה נשבר. מה שכואב באהבה זה כאשר היא באה לסיומה, כמו כל דבר טוב אחר בחיים. אבל אני למדתי בחיים שכל דבר , שנראה הכי נורא ברגע מסויים בחיי, בעצם רק לטובה, ולשיפור. אז אולי אהבה ראשונה זו הסתיימה, כדי לפנות את ליבך ונשמתך לאהבה השניה שתהיה , כשאת כבר יותר מנוסה, הרבה יותר עמוקה ונפלאה. איב קחי לך את הזמן, תהני קצת, תעשי כל מה שבא לך שאולי נמנעת ממנו כשהיית עסוקה עם אהובך הקודם, או שאולי בגללו נמנעת לעשות כי הוא לא אהב, ואהובך השני כבר יגיע לשביל חייך בהמשך, בלי בכלל שתרגישי. ואולי הרבה יותר מהר ממה שתצפי. בהמון אהבה רחל-נשמה

רחל...

היי! נכון זה הרי ברור אני סתם משכנעת את עצמי הרי על מי אני עובדת זו ההרגשה הכי הכי הכי טובה בחיים את מרגישה בעננים פרפרים בבטן ומעין התמלאות לא מוסברת של חום ואושר רצון וכמיהה לאותה הרגשה 24 שעות ביממה ותמיד יכול להיות יותר ותמיד כיף החיבוק האוהב הזה או הנשיקה הקסומה הזו הלילות הנהדרים(!!!) וסתם טיולים ושיחות לתוך הלילה אני חושבת שאני כרגע לפחות בשלב שאני רואה דברים קצת יותר באופטימיות.. כדי שאני אדע להעריך אהבה ולהרגיש את אותה התמלאות ולדעת כמה היא טובה יותר עלי להרגיש גם את האכזבה והכאב בכל טוב יש רע ובכל רע יש טוב (איך נדע להעריך את החיים בלי המוות?) בכל מקרה אחרי שבלבלתי לך את השכל אודה לך מאוד על ההתייחסות למרות שאני עדיין מאוד מבואסת ורע לי עושה לי טוב לדבר על זה עם אנשים כי עם חברות שלי הכי קרובות(אפילו) לא תמיד נוח לי לדבר על הנושא הזה.. באמת תודה לך לגיל לד``ר עישר ובכלל לכולם... יום טוב ומלא אופטימיות.. איב

איב יקרה ממש לא

בילבלת לי את השכל, אני מאוד מאוד אוהבת לקרוא ולהקשיב. ואם רק אפשר לעזור במשהו אז בכיף. זה טבעי שתרגישי מבואסת כרגע, וזה רק מראה כמה אהבה שהיתה לך היתה דבר נפלא. יום נפלא מרחל-נשמה

לפעמים, יצירת קנאה עוזרת

נסי לצאתעם אחרים, כך שהוא במקרה יראה או ישמע על זה. נסי כאילו להסתיר את זה ממנו. נסיונות אלה יכולות לגרום לו להתקרב דווקא. אני מסכים עם גיל שעדיף לשכוח ולעבור הלאה, אבל מכיוון ואת לא עושה את זה, גם המשחק ההפוך יכול להיות מעניין אם לא מאתגר.

למעלה