גיל !!!!

חוכם

New member
גיל !!!!

לגיל שלום!!! היכן אתה??? עם כניסתי לפורום זה ציפיתי ליותר שיתוף פעולה שלך ועוד יותר אקטיביות. תגובות העידוד שלך הן נפלאות אולם נראה לי שצריך יד מכוונת או שכוונתך בדרך ניהול זו היא פשוט לתת לדברים לזרום כמו שהם. זו בכל אופן תחושתי ונראה לי שהפורום הזה בהשוואה לאחרים (שאני ביקרתי בהם) די ישנוני ובעיני הוא צריך להיות מאוד פורה ומלא מסרים של אהבה ובמקביל גם הכוונה לאנשים שזקוקים לה. זה במידה ובאמת יש אפשרות לעזור למשהו/י דרך הפורום! מצפה לתגובתך.

גיל.

New member
מודה, נעדרתי קלות

מתנצל על ההעדרות שארכה מספר ימים. כן, בימים האחרונים נתתי לפורום להתנהל ``מעצמו`` כי הייתי קצת טרוד בבעיות שונות משל עצמי, אבל החל מהיום אני שוב, כולי, פה! הפורום בינתיים נמצא בשלב של גיבוש מחדש, זהות הפורום לא אמורה לדעתי להיות מוכתבת, אלא להתגבש מעצמה ע``י המשתתפים. מה דעתך? הדרך שלך נראית לי...

חוכם

New member
גיל - תגובה מחוכם

אני בכל אופן חושבת שכשיש אפשרות ``לכל העולם`` להכנס לפורום כדאי שתהיה יד מכוונת לגבי הדברים. לנסות ולהיות יותר ממוקדים באיך לעשות טוב ולקבל טוב ולא להגיע למצב שמשהו מחפש אהוב מלפני 15 שנה ומאז עדיין לא יצא לשאוף אוויר או אפילו להסתכל דרך החלון האם זרחה השמש.

גיל.

New member
נכון...

לכן נמצא פה ד``ר עישר. הוא יד מכוונת בפורום כמוני. שנינו עובדים בצורה שונה. שתי השיטות (לדעתי) משלימות זו את זו. אני מתנצל על ההיעדרות הקלה... היא היתה מכורח הנסיבות... מה לעשות... תקופת הבחינות מתחילה... אני מבטיח להיות כאן בכל רגע אפשרי. כמו עד עכשיו.

למעלה