גיל 18 ! בארה"ב, מה מותר לי לעשות אחרי שאני בן 18 שלא יכלתי לעשות לפני?
S starflyer New member 10/1/04 #1 גיל 18 ! בארה"ב, מה מותר לי לעשות אחרי שאני בן 18 שלא יכלתי לעשות לפני?
E EROTOMANIA New member 10/1/04 #2 ......... הממ, ממה שאני יודעת, טכנית אתה יכול לקנות סיגריות. זה כל מה שעולה לי בראש. חוצמזה, אם יש לך קשרים, אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה, לא משנה באיזה גיל
......... הממ, ממה שאני יודעת, טכנית אתה יכול לקנות סיגריות. זה כל מה שעולה לי בראש. חוצמזה, אם יש לך קשרים, אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה, לא משנה באיזה גיל
D Doctor Evil New member 11/1/04 #9 אהה יש לי עוד אחד אפשר לנסוע ארבעים דקות למקסיקו למועדון "אקזוטי"...
צ ציקהלה New member 11/1/04 #10 או שאפשר ללכת לחנות הקרובה ולשלם 4 דולר בימקום 2 לשתי פחיות אבל זה עדיין אסור אבל לא ניראה מישהו שם זין על זה כל כך
או שאפשר ללכת לחנות הקרובה ולשלם 4 דולר בימקום 2 לשתי פחיות אבל זה עדיין אסור אבל לא ניראה מישהו שם זין על זה כל כך
K k e r e n l New member 11/1/04 #12 אפשר לנהוג עד מתי שרוצים עד גיל 17 מותר עד שעה 23:00 ומשעה 6:00 בבוקר, ומ17 עד 18 זה עד 1 בלילה ומ5 בבוקר... אני כמעט בטוחה...
אפשר לנהוג עד מתי שרוצים עד גיל 17 מותר עד שעה 23:00 ומשעה 6:00 בבוקר, ומ17 עד 18 זה עד 1 בלילה ומ5 בבוקר... אני כמעט בטוחה...
C CosmikDebris New member 12/1/04 #19 פשוט מגעיל איך הפורום יורד להעלבות אישיות. ציקהלה - אני מוקיר אותך על זה שאתה מתעלם מהבולשיט של האנשים בפורום וממשיך לכתוב כאן. אני ממזמן הייתי עוזב. יפה מאוד.
פשוט מגעיל איך הפורום יורד להעלבות אישיות. ציקהלה - אני מוקיר אותך על זה שאתה מתעלם מהבולשיט של האנשים בפורום וממשיך לכתוב כאן. אני ממזמן הייתי עוזב. יפה מאוד.