גיל 18

מיכלי56

New member
גיל 18

הבכור שלי חוגג 18 בשבוע הבא. חשבתי להזמין מקום לו ולכעשרה מחבריו במסעדה שווה. הענין הוא שהם כולה בני 18 ולא ממש מבינים באוכל... מה דעתכם? התקציב לא מוגבל ,והיה רצוי (לטובת יושבי המסעדה האחרים) שתהיה להם איזו גומחה או חדר. הצעות ורעיונות יתקבלו בברכה. מיכל

פינליש

New member
האמת?

הייתי הולכת דווקא על מקום בחוף הים. הייתי מנצלת את הגיל, את המזג אוויר ואם את רוצה לשמוע לעצתי החמה - לפני מספר ימים כתבתי כאן ביקורת על טרזינה באגם ברחובות מקום מופלא עד אין קץ לחגוג את מה שאת מתארת. מקום מיוחד מאוד, המון פרטיות, המון זולה ואם תחליטי ששם את חוגגת אז המקום הוא של חבר טוב שלי ואם תתני לי את התאריך ואת מספר האנשים אני אעשה לך את ההזמנה ואדאג שהם יקבלו את השירות והיחס הכי הולם ומגניב שיש. בהצלחה.

גידי42

New member
האמת שהיתי ממליץ על קולומבוס

וגם אין חשש שהם יפריעו לסועדים האחרים כי זה מקום מאד שכיח לחגיגות יום הולדת. אבל אם בחדר פרטי חשקה נפשכם אז ניתן לנסות בבלק סטיר בהרצליה. האוכל שם קצת פחות טעים (לטעמי כמובן) אבל יש אחלה חדר שמיועד בדיוק למטרות הללו מזל טוב.

liti

New member
נראה לי שזה באמת יתאים להם,

בפרט עם מדובר בחבורת בנים שחייבים בשר.

liti

New member
שיהיה ב- ../images/Emo49.gif

לדעתי, אם מדובר בצעירים שלא ממש מבינים באוכל, חבל להשקיע סכומים גדולים מידי ואולי כדאי אפילו לקחת אותם לאיזושהיא עיסקית בצהריים. בכל מקרה אם את לא מסכימה איתי וכן רוצה לעשות משהו מיוחד, הקומה השניה של תהל (טפאס בר בנחלת בנימין) היא לאונג' כזה עם ספות ואווירה מדליקה שנראית לי מתאימה ומרשימה (גם לעיסקיות בצהריים), אבל שוב, השאלה היא האם ההשקעה תשתלם ואם הם ידעו להעריך את המנות המוגשות במקום ולהינות מהם. (עוד רעיונות- החדר הסגור של רביבה וסיליה ברמת השרון, הבמה המוגבהת בקיוטו בהרצליה פיתוח, החדר בננה בר עליו יש מחיר מינימום של מאה ומשהו ש"ח ועוד ועוד...)

sharonchi

New member
תלוי איזה

אם מדובר בצעירים שאוהבים בשר וכמויות, אז אפשר לנסות את החדר בדיטה. אבל היום הרבה מהצעירים הם צמחונים וירוקים (אחותי בת 17.5 והיא אפילו נמנעת מלנעול פרות. תרגום: לנעול נעלי עור)

מיכלי56

New member
חן חן לכם..

אנשים טובים. מעבירה את כל החומר למפקד ,אדווח מה הוחלט. מיכל

NBGirl

New member
ניצול שרשור- צריכה עזרה ../images/Emo101.gif

(עשיתי חיפוש קצר בארכיון ולא מצאתי את התשובה שחיפשתי..) לחברה שלי יש יומולדת 18 ואני ועוד 2 חברות רוצות לחגוג לה יומולדת במסעדה. והדרישות הן:
איזור חיפה
לא יותר מדי יקר- שיהיה סביר.
שאם אומרים מראש שיש יומולדת אז הם יעשו משהו בנידון. בקיצור, לעשות לה קצת בושות ושכל המסעדה תסתכל
(סעיף מאוד חשוב בעינינו, כי יש מסעדות שסתם מכניסות זיקוק לעוגה- אז אנחנו רוצות יותר מזה.
אופי צעיר, אולי אפילו מוזיקה טובה ושלא תהיה מלאה בקשישים.
תפריט פשוט ובלי תחכומים מיותרים. תודה מראש

למעלה