ג'יל שמסיימת

ג'יל שמסיימת

ג'יל אהובתי מסיימת היום , אני שמחה בשבילה מאד, והכל היה מאד מרגש, אבל היא תחסר לי, אני חושבת שמכל הבנות שהיו בתוכנית אי פעם גי'ל היא הכי חכמה , הכי מצחיקה , ועוד משהו קטן על מושא הערצתי- איאנלה כמובן, שקורעת אותי מצחוק דווקא ברגעים הכי רגישים, איך שהיא גורמת לבנות לבכות, היא נכנסת איתם לשיחה על משהו שכואב, ומביאה אותן לתובנה חדשה..ואז כשהיא רואה שבכי מתקדם היא אומרת: יהה ...יהה.. וזה ישר גורם לכן להתפרץ בבכי גדול... זה הורס אותי מצחוק כל פעם מחדש, מין מניפולציה מתוקה כזו שלה, אבל גם אני פורצת בבכי לפעמים בגלל זה. אני כבר מחכה לפרק של היום, בטח אבכה במשך כל התוכנית... תהנו גם אתן בנות...

chenby

New member
מדהימה

גם איך לאט לאט הפכו אותה לסוג של איאנלה... :) בעיקר בתסרוקת שעשו לה אתמול. מצחיק שלנשים השחורות לא מביאים את אנדי :) וזה אכן מצויין... איזה מהממת טי ג'יי!!!! התרגשתי אתמול יותר משהתרגשתי כל העונה הזאת (חוץ מטי ג'יי שריגשה אותי כל פעם מחדש) איך שהיא פתחה את הקופסא, כל הבכי הזה, העצב של בנות הבית שהמאמא הזאת עוזבת (חוץ מקים שעם כל הכבוד לצער ולכל מה שהיא עברה, באמת שעסוקה רק אבל רק בעצמה) בקיצור היה מרגש מאוד. היום יהיה פרק עוד יותר מרגש לדעתי, וגם נראה כמה שהאישה הגדולה הזאת קטנה היום הרבה יותר מאיך שהיא הגיעה...

oo10

New member
איך אני אוהבת ש..

איאילנה אומרת yeah yeah yeah................והיא מכניסה את זה ברגעים....

יסמין@

New member
מסכימה עם שתיכן. ובאמת ברוך ה' שלא מביאים

את אנדי לכולן. ושמתי לב שלא הביאו אותה לאף אחת מהנשים האפרו-אמריקאיות - פשוט יש להן סוג שיער שונה ולכן דרושה להן תסרוקת מסוג אחר. וכמובן, איפור שמתאים לגוון העור. ואנדי כנראה יודעת לכער רק לבנות

למעלה