גיל טיפש עשרה

כלנית 1

New member
גיל טיפש עשרה

אוי , כמה קשה לגדל ....... בעיקר בגיל ההתבגרות. הכל מרגיז אותם . הכל מגיע להם לחכות שיואילו בטובם לענות לי. והכי קשה לחכות שיחזרו מבילוי...... אני מקווה ששלושתם אצלי ....יעברו את הגיל מהר. לפחות אני מתנחמת בכך, שזה עובר. מתי שהוא.........

לי28

New member
כלנית היקרה....

כמה שאני שמחה לראות אותך פה.. אין לך מושג.. ברוכה הבאה.... מצפה לשמוע ממך על גיל ההתבגרות. אין לך מושג עד כמה שאני פוחדת מהגיל הזה, שילדי הקטנים יתחילו להיות בגיל הטפשעשרה ולא לדעת מה הם רוצים מעצמם אך להיות כל כך בטוחים בעצמם. שלך לי28

סיפור מחייה של גיסתי אלה.

שמה אלה, בחורה נאה מאוד, בת 27, קשה לי להתחיל אז ככה. אלה היא בחורה מקסימה, יש לה הכל, בעל , בית, עבודה, כסף, אוטו חדש. אבל!!! לא מאושרת כי חסר לה הדבר הקטן הזה בבית שיעשה אותה מאושרת. ילד, אין לה. עוד מעט היא נשואה 9 שנים. אבל... מה יהיה? אף אחד לא יכול להגיד לה מתי יהיה, היה לה הריון ראשון הכל היה יפה, עד שבוע 15 ואז הוא לא רצה בא יותר ומת. הריון שני שלה היה שוב וגם הוא לא רצה להשאר אצלה בבטן, הריון שלישי היה עד לפני פחות מחודש וגם הוא היה. אז אני שואלת אותך אלוהים עד מתי? היא גיסתי וחברה טובה שלי. אז למה זה מגיע? קראנו יחד את הסיפור של סמדר, ורד או איך שקוראים לה. והיא פשוט בכתה. וניזכרה בסיפור שלה. אז אולי יש מישהו אשר יכול לעזור לי לעודד אותה אני אשמח מאוד. כואב לי לראות אותה חסוכת ילדים. למרות שהיא לא מראה אבל הכאב הוא כאב. אני מבקשת אם אפשר לעזור לי לעזור לה. עידוד או המלצה אני אשמח עבורה. אני יעביר לה את כל ההודעות שאקבל. אז מה אני יכולה לבקש, אתה שם למעלה תשמע את התפילה שלה, ותעזור לה אלוהים. רק אחד, לא יותר, בבקשה, אלוהים אתה כל יכול. ממני טלי שאוהבת את אלה גיסתי המלאכית.

anat lv

New member
לטלי מהקריות

טלי יקרה לאותה שאלה בסוף תימצא התשובה אני בתוכי מאמינה שא תפילתה של אלה ישמע. התפלל גם אני בשביל אלה שאותו כאב יהפוך לשמחה. ולך אלה יקרה מחזקת אותך ממרחקים תיהי חזקה ממני ענת לאס וגאס הרחוקה

לורה..

New member
ליבי על גיסתך,טלי.

טלי היי... גם לשכנתי קרה דבר דומה...היא נשואה 5 שנים,אין לה שום בעיה להיכנס להריון כי אם להחזיק אותו,העובר מתפתח עד חודש רביעי ואז...יש צורך להוציא אותו בלידה רגילה אך העובר מת.גם היא כמו גיסתך,שבורה,וליבה מרוסק...היינו חברות מאד טובות ,שתינו היינו בהריון יחד...שלי היום בן 4 חודשים והיא,היא לא מסוגלת לבוא אליי,היא לא מסוגלת לראות את התינוק שלי...והיא אמרה לי זאת:``אל תיפגעי ממני,תמיד אני אוהב אותך,אבל קשה לי,קשה לי לראות אותך עם הילד ולחשוב שלי היה צריך להיות תינוק בגיל הזה...`` והיא בכתה,היא שבורה...אני מבינה אותה וליבי עליה,,אך לעולם לא אוכל להזדהות עם עומק הכאב... מה שכן , טלי,היא מטופלת ברמב``ם אצל ד``ר היצקוביץ ואני יודעת שהיא מאד מרוצה....לפי דבריה,אז. תני לגיסתך חיבוק חם ממני,יודעת אני שאין כמו הדבר הקטן הזה ,שימלא את הבית בחום ,אושר ואהבה,ושום כסף ורכוש לא מהווה תחליף. תני לה חיבוק,וחזקי אותה גם בשמי. שלך לורה

לורה, תודה בשמה של אלה גיסתי.

לורה תודה רבה לך, על המילה החמה, אלה ביקשה ממני להודות לך ולכל מי שאמר מילה חמה. תודה רבה לך לורה, את מקסימה כמו כולם כאן. תודה רבה, מאלה, וממני טלי. וזה לילד שלי אוהבת אותך ליאל. בכל תגובה אני כותבת את זה אוהבת אותך ליאל. אחלה של יום ושבוע.

נופר 30

New member
לטלי מהקריות

אולי אין זה מקומי לענות פה כי אני לא אמא וגם לא הולכת להיות בקרוב אבל הכאב בדברים שלך מובנים לי אפילו אני תמיד אומרת אפשר למות בלי בעל ובלי כסף אבל אי אפשר למות בלי להיות אמא יש לי הרבה סיפורים על חברות שעשו הכל כדי להיכנס להריון חלקן הצליחו וחלקן לא ולכל אחת ואחת יש סיפור אחר ככה שאני לא יכולה ליעץ רק דבר אחד אומר לך מיסרי לגיסתך חחחחחחחחחחחיבוק חם ואוהב אחד הדברים הכי חשובים זה להיות רגועים (אולי שתנסה מדיטציה זה יכול לעזור ) ואז הכל מסתדר נופר 30

Cגל

New member
זה עובר... כשהם עוברים...

דירה!!! וחוץ מזה, הבת שלי בת 3 וגם הכל מרגיז אותה, הכל מגיע לה ולחכות שתואיל בטובה לענות.... ודווקא חבל שהיא לא יוצאת מידי פעם לבילוי.... חחחחה

למעלה