אחים שלי!!!!!!!!
אני מת עליכם אחד אחד(ואחת אחת) אין לכם מושג כמה כיף לי פה עם אחי המשוגע פשוט חלום הלילה הראשון שלי היה ככה הטיסה מאחרת בשעה וחצי ואני מגיע כולי קופא מקור ועייף(26 שעות מאז עזבתי את הבית) נפגש עם אחי בטרמינל, מתחבקים כמו משוגעים בשדה(חחח כולם הסתכלו עלינו...אבל על הזין...בכל זאת 3 שנים) אח"כ נוסעים בלימוזינה שחורה שכורה לבית שלו ובדרך לוגמים לנו בכיף כמה כוסות שמפניה איכותית משם הולכים למסעת אכול-כפי-יכולתך ארגנטינאית...פשוט החלום הרטוב של כלכם בשר ובשר ובשר ובשר כמה שעות טובות, נתחים שאין בארץ כמעט...הורדנו שם נראה לי בסביבות ה10 קילו בשר(היינו 8 אנשים) ושתינו איזה כמה בקבוקי יין נחמדים אח"כ חזרנו הביתה ישבנו בכיף כל חבר'ה של אחי עד איזה 5 בבוקר חוצמזה הספקתי לראות את שודדי הקריביים 1 ו2(אני שונא את מי שהרס לי את הסרט! אתם זונות ושתמותו) לקנות משקפי שמש חדשות(של arnett) ולאכול עוד פעם באיזה מקום חביב מאוד היום הייתי בברים של אחי כל היום הסתובבתי שם ונסעתי איתו על האופנוע(כל כך התגעגתי לתחושה הזאתי של ליסוע על אופנוע) וזהו...עכשיו אני בבית מעביר את הזמן עם כל מיני סנדביצ'ים שאני מכין לעצמי(שמעתם על מיונז חריף פעם? זאת אחת ההמצאות הגדולות של המאה!!!!!!!) אם זה לא ברור אני אגיד את זה שוב - מת עליכם ומתגעגע!!!