גיל התורמת

מצב
הנושא נעול.

anatal2

New member
גיל התורמת

גיל התורמת
אני עומדת לפני תרומת בייצית, קיבלתי עכשיו את פרטי התורמת.גיל התורמת הוא 29 ונראה לי קצת מבוגר. האם למישהי היתה תורמת בגיל כזה? ואם כן מה היה הקציר מבחינת מספר עוברים ורמת איכותם? בתודה מראש

היי, התורמת שלי בת 28

גיל התורמת
אני עומדת לפני תרומת בייצית, קיבלתי עכשיו את פרטי התורמת.גיל התורמת הוא 29 ונראה לי קצת מבוגר. האם למישהי היתה תורמת בגיל כזה? ואם כן מה היה הקציר מבחינת מספר עוברים ורמת איכותם? בתודה מראש
היי, התורמת שלי בת 28
והצלחתי בנסיון הראשון- אני בהריון עם תאומות. במבט ראשון היה נראה מחזור לא משהו- כי היו 7 ביציות, אך רק 3 הפריות והחזירו לי את כל העוברים- לא נשארו להקפאה, אך כמובן, עכשיו ממרום שבוע 26, כל זה נראה נורא לא חשוב. עד כמה שידוע לי 29 זה עדיין גיל פורה מאוד (אם זו מישהי שיש הוכחה שהיא פוריה). בד"כ הנפילה בפוריות היא מגיל 35 ומעלה. התייעצת עם הרופא שלך?

anatal2

New member
גיל התורמת

היי, התורמת שלי בת 28
והצלחתי בנסיון הראשון- אני בהריון עם תאומות. במבט ראשון היה נראה מחזור לא משהו- כי היו 7 ביציות, אך רק 3 הפריות והחזירו לי את כל העוברים- לא נשארו להקפאה, אך כמובן, עכשיו ממרום שבוע 26, כל זה נראה נורא לא חשוב. עד כמה שידוע לי 29 זה עדיין גיל פורה מאוד (אם זו מישהי שיש הוכחה שהיא פוריה). בד"כ הנפילה בפוריות היא מגיל 35 ומעלה. התייעצת עם הרופא שלך?
גיל התורמת
שלום לך זה מרגיע מאוד ותודה . לא התייעצתי עם הרופא שלי,אבל אעשה זאת. בכל אופן תודה ובהצלחה הלאה.

לי נאמר שהתורמת שלי מקייב היא בת

גיל התורמת
לי נאמר שהתורמת שלי מקייב היא בת
21 והרופא שלי אמר שזה הטופ בגילאי התורמות מחו"ל כמובן, לאחר בדיקות גנטיות כמובן ושמים דגש להווכח שהיא אכן ילדה לפחות פעם אחת כדי לוודא את מידת הפוריות שלה. מוטב שתבררי טוב טוב את הענין. הצלחה מכל הלב.

פיש10

New member
שלי היתה בת 29

גיל התורמת
שלי היתה בת 29
מתוך 6 ביציות שהובטחו (מסלול פדיוס) , 4 הפריות מתוכן ביום ההחזרה 2 עוברים מצוינים ואחד פחות, הוחזרו כל העוברים בידיעה שרק 2 יוכלו להתפתח להריון. היה לי הריון עם תאומים שהסתיים בהולדת ילד מקסים ובריא אחד!!!

מתוקה , יפה מאוד ואני מאוד מאוד

שלי היתה בת 29
מתוך 6 ביציות שהובטחו (מסלול פדיוס) , 4 הפריות מתוכן ביום ההחזרה 2 עוברים מצוינים ואחד פחות, הוחזרו כל העוברים בידיעה שרק 2 יוכלו להתפתח להריון. היה לי הריון עם תאומים שהסתיים בהולדת ילד מקסים ובריא אחד!!!
מתוקה , יפה מאוד ואני מאוד מאוד
שמחה בשבילך. גדלי אותו בהרבה הרבה נחת.

ayoosh

New member
גם שלנו היתה בת 29

גיל התורמת
גם שלנו היתה בת 29

גם לנו הייתה תורמת בת 29. נאמר לנו

גיל התורמת
גם לנו הייתה תורמת בת 29. נאמר לנו
שכבר יש לה ילד בן 7. היו לה 6 ביציות, מתוכן 4 היו טובות והופרו בהצלחה, החזירו לנו 2 ונקלט למעשה אחד ומיוחד שלנו.

sagivkr

New member
התורמת שלנו היתה בת 29

גיל התורמת
התורמת שלנו היתה בת 29
היו לנו אם אני לא טועה 10 ביציות כשמתוכן הופרו 9. העוברים היו ממש טובים, עם חלוקת תאים בקצב אידיאלי, והכי חשוב, מתוך הביציות האלה נוצרה הנסיכה שלנו... אל תפסלי תורמת בת 29. זה עדיין גיל מצויין ופורה. בהצלחה, יפעת

בריזה1

New member
29 זה עדיין גיל פורה

גיל התורמת
29 זה עדיין גיל פורה
אומרים שהפוריות מתחילה לרדת החל מגיל 35, אז 29 זה עדיין בסדר אם את יכולה לברר אם היא עברה לידה או הוכיחה פוריות זה סימן טוב. בהצלחה בריזה

גולה1

New member
גם שלנו היתה בן 29

גיל התורמת
גם שלנו היתה בן 29
והיו לה 12 ביציות מתוכן החזרנו שתיים והקפאנו 6 השתיים שהחזרנו הם היו בן ובת בני חודשיים וחצי מהממים ומדהימים. בהצלחה

../images/Emo12.gif תרמת שלכם הייתה בן ../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

גם שלנו היתה בן 29
והיו לה 12 ביציות מתוכן החזרנו שתיים והקפאנו 6 השתיים שהחזרנו הם היו בן ובת בני חודשיים וחצי מהממים ומדהימים. בהצלחה
תרמת שלכם הייתה בן

מצב
הנושא נעול.
למעלה