גיל התגעגעתי!

גיל התגעגעתי!

היי!!! עכשיו מאוחר בלילה ויש לי מחר מגן בלשון!!! רק רציתי לאחל לכולם יום טוב... גיל, ה``why worry`` ממש חמוד ועושה טוב בלב! חוצמזה רצתי לספר לך שהעיניינים אצלי כבר ממש טובים ואני ממש מודה לך שאתה ובכלל כל חברי הפורום עשו לי כל כך טוב ועזרו לי! שיהיה לכולם יום נפלא.. איב נ.ב- מומלץ בחום לקרוא את ``מי הזיז את הגבינה שלי?``

גיל.

New member
איב!!!

נו איך היה? אני כל כך שמח לשמוע שטוב לך! הספר ``מי הזיז את הגבינה שלי`` הוא ספר מצויין! הרבה מאוד אנשים נעזרו בו ומספרים שגילו בעזרתו איך להתמודד עם המציאות. אני אישית לא כל כך אהבתי, אבל זה כבר סתם עניין של טעם אישי... המסר עצמו נפלא! איב, מקווה שיהיה לך המון בהצלחה במגן! גיל.

גיל!!!!!

היי!! עכשיו חזרתי מהצופים והכל מסתדר לאט לאט, המגן היה מצויין! יש לי ביום שישי בגרות בהיסטוריה ואני מקווה שילך טוב גם שם.. השלמתי עם האקס שלי לא שהיינו ברוגז אבל היה מתח והוא נגוז מחרותיים אני הולכת לעשות סקי מים הרבה זמן לא עשיתי ואולי לשחק קצת טניס, וכנראה אני אטוס לאיזה סופשבוע עם אמא בעבודה לא רחוק משהו נחמד אנגליה או משהו וזה יעשה לי טוב.. בקיצור כמו שזיבלתי לך את השכל הכל הסתדר וממשיך להסתדר ואני ממש שמחה!!! אני כל כך שמחה שבכלל נכנסתי לפורום הזה עשה לי רק טוב ואני באמת מודה לך!!!!:)- אין כמוך יום טוב לכולם! תחייכו איב

גיל.

New member
עשית לי את היום!!! :)

את לא יודעת כמה שעושה לי טוב לשמוע את זה! אני שמח שהצלחנו לגרום לך להרגיש יותר טוב, ואני עוד יותר שמח שהחיים שלך מצליחים לחזור למסלול הרצוי ושההרגשה שלך הולכת ומשתפרת! שיהיה לך אך ורק טוב!!! המון טוב! אל תעלמי לנו! גיל.

איזה להיעלם?!!!!!!

מה פתאום!!! אני אמשיך להציק לך פה בפורום ולעוד אנשים, זהו נתקעת! אני חושבת שעכשיו אני אנסה לתרום את חלקי פה במה שרק יצטרכו אעשה כל שביכולתי לגרום לאנשים אושר... ההרגשה טובה כל כך וזה כיף לחשוב שאולי אני יכולה לעזור במשהו.. לא? עשית לי את היום שעשיתי לך את היום:)))) אני רוצה לדעת איך הגעת להיות בראש הפורום הזה? אתה עובד בזה או משהו? אני רוצה לדעת פרטים על הרקע שלך ושל התחום הזה... בבקשה:) חוצמזה שיהיה לך יום טוב ולכולם בכלל!!!!! איב נ.ב- היום ניתחתי לב של תרנגול הודו!!!

גיל.

New member
קודם כל, מעולה!!!

איך היגעתי לכאן? סיפור ארוך... אז ככה, יום אחד פגשתי את ד``ר עישר שבדיוק פתח את הפורום בפורטל אחר (סיפור ארוך, עכשיו אנחנו כאן!!!). ד``ר עישר שאל אותי אם ארצה לנהל בשבילו את הפורום מכיוון שאני בעל תואר ראשון בפסיכולוגיה (מכאן ההכרה של התחום), הסכמתי. מאז עברו ימים רבים וגיליתי שהפורום באמת עוזר לאנשים! השילוב הזה של מישהו שסבל בעבר מבעיות דומות לאלו שבהן מטפל הפורום והצליח לצאת מהן (עבדך הנאמן), יחד עם פסיכיאטר מהשורה הראשונה כמו ד``ר עישר, וכל זה משולב בגישת הספר שעליו מבוסס הפורום, מצליחות לגרום לשינוי אמיתי אצל אנשים! זה עושה לי טוב... :) גם אני וגם ד``ר עישר, לא מקבלים כמובן שום תמורה... רק כדי שיהיה ברור... זהו איב!!! Have fun!!!

וואוו!!

התרשמתי!! כל הכבוד, אתם צריכים לקבל הרבה קרדיט על התנדבותכם... הפורום הזה מאוד עוזר... בהתחלה לא רציתי להיכנס והתביישתי אבל אתה לא יודע כמה אני שמחה שזה מה שעשיתי...!! אבל איפה יש לך את הזמן להיכנס לפורום כל יום לפי מה שהבנתי אתה בעל תואר ראשון בפסיכולוגיה וכמובן עובד ועסוק איפה אתה מוצא את הזמן?? הנתינה שלכם ראויה להערצה אתה לא יודע כמה הפורום הזה עושה טוב! בכל מקרה חזק ואמץ! יישר כח ומשפטי מחץ כאלו ואחרים. יום טוב לכוווווווווווווווווווווווווווולם! איב

גיל.

New member
איפה אני מוצא את הזמן?

שאלה קשה... די נגמלתי מההרגל המגונה שנקרא שינה... וברצינות, אני עובד הרבה על המחשב, מסיים את העבודות הסמינריוניות השונות שלאחר סיום התואר וטרם קבלתו הרשמית, בהפסקות שלי, אני נכנס לפורום ועושה בו כמיטב יכולתי. למען האמת, אני מבלה זמן בפורום יותר מבעבודות הסמינריוניות... אבל זה כבר מבחירה שלי... אכן, בזמן הקרוב אעלם קצת עקב עומס קל, אבל לא תהיה זו העלמות מלאה, אלא פשוט הורדה קלה במינון הכניסות שלי לכאן (כבר התחילה למעשה... בטח שמת לב). כמובן שגם אם אני לא עונה מיד, אני אענה בהקדם האפשרי כי אני פה! תביני (ולא רק את, גם כל שאר המשתתפים...), לפעמים אני קורא הודעות שלכם ולא עונה מיד פשוט כי אני לא רוצה לענות תשובה ``חפיפניקית``. זהו...

למעלה