גיל המעבר

גיל המעבר

אני סובלת מתופעות לוואי קשות של גיל המעבר, אני מעוניינת לקבל תרופות על בסיס טבעי בלבד קיבלתי את תרופה "מעברית" שלא כל כך השפיעה וכעת המליצו לי על תרופה הנקראת "אלטרנה" על בסיס סויה. האם תרופה זו טובה? האם קיימות תרופות מומלצות נוספות על בסיס טבעי? מה בנוגע למדבקות? תודה, רות

ממתי

New member
כמה מילים על תכשירים טבעיים

א. היות וכל מה שנדרש הוא ללכת לצמחים לקוטפם ולארוז באריזות אין פטנט על תכשירים טבעיים. האלטרנה והטופולייף טופופיל טופודן וכל שאר ההרכבים שאת יכולה לדמיין עם המילה טופו מורכבים בעיקר מסויה. אצל חלק מהנשים זה עוזר אצל חלק לא. ההבדלים בין התכשירים הם כמות החומר הפעיל, מספר הכמוסות ואמינות היצרן. וכמובן המחיר. איזה תכשיר את רוצה נתון לשיקול דעתך. ישנם תכשירים נוספים שמכילים גם צמחים אחרים כמו קוהוש שחור (ידוע גם בשם צימיציפוגה), דונג קואוי, ועוד עם או בלי תוספת של...סויה (טופו). ישנם גם תכשירים מורכבים יותר של סולגר או GNC או טוינלאב המכונים "פורמולה לנשים". בקיצור אף אחד לא גילה את אמיריקה בנושא זה וכמו שאחד רוצה להרויח ע"י מכירת סויה כך כולם רוצים. ב. למה טבעי? רק בגלל שזה טבעי? טבק זה טבעי - בואו נתחיל לעשן! את הקוקאין ממצים מעלי צמח הקוקה. הרואין, מורפיום, קודאין כווווולם הם יוצאי פרח הפרג. אחד הרעלים החזקים בעולם מיוצר מהקיקיון. שלא לדבר על פטריות ההזיה המזרחיות. עצתי אליך, אם את ממש סובלת מתופעות המעבר, פני לרופא והוא יוכל להמליץ ולהתאים טיפול הורמונלי חלופי. מנסיוני לנשים המתאימות לטיפול כזה, הטיפול יעיל. אבל, לא כולן מתאימות לטיפול הורמונלי חלופי וכאן בא תפקידו של הרופא.

למעלה