גיל הילד הנלווה
שלום לכולם,
התחתנתי עם אוקראינית ואני לפני פגישה ראשונה במשרד הפנים.
לאישתי יש ילד אחד בן 17 (נולד בינואר) ואנחנו רוצים שהוא גם יגיע לישראל.
בנוהל כתוב (במילים שלי) שהילד יכול להגיע עד גיל 17.5 (זה עוד 4 חודשים מהיום) או שהוא במעמד של קטין עד גיל 17.5 .
יש לי כמובן גם מסמכים עבורו מאוקראינה (תעודת לידה, דרכון, מכתב מבית ספר וכו'). יש גם מסמך מבית משפט שהאבא שלו מסכים למעבר הילד לישראל.
אני מבקש ויזה עבור אישתי ועבור הילד. (יותר נכון הנער).
תחילה חשבנו שהילד יסיים לפחות את שנת הלימודים הנוכחית ויגיע עם סיומה ביוני/יולי, אבל אם נמתין עד אז הוא יהיה מעבר ל 17.5 .
1.אם הגשתי את הבקשה והמסמכים לפני שמלאו לו 17.5 הוא יכול להגיע אחרי שיגיע לגיל 17.5 ?
2.בהנחה שאישרו ויזה עבורו, תוך כמה זמן הוא צריך לממש את הויזה (להגיע לישראל) 3 חודשים? חודש? מיום אישורה.
עברתי על כל הנוהל, החלק של גיל הילד הנלווה לא ברור לי.
משהו יכול לעזור?
שלום לכולם,
התחתנתי עם אוקראינית ואני לפני פגישה ראשונה במשרד הפנים.
לאישתי יש ילד אחד בן 17 (נולד בינואר) ואנחנו רוצים שהוא גם יגיע לישראל.
בנוהל כתוב (במילים שלי) שהילד יכול להגיע עד גיל 17.5 (זה עוד 4 חודשים מהיום) או שהוא במעמד של קטין עד גיל 17.5 .
יש לי כמובן גם מסמכים עבורו מאוקראינה (תעודת לידה, דרכון, מכתב מבית ספר וכו'). יש גם מסמך מבית משפט שהאבא שלו מסכים למעבר הילד לישראל.
אני מבקש ויזה עבור אישתי ועבור הילד. (יותר נכון הנער).
תחילה חשבנו שהילד יסיים לפחות את שנת הלימודים הנוכחית ויגיע עם סיומה ביוני/יולי, אבל אם נמתין עד אז הוא יהיה מעבר ל 17.5 .
1.אם הגשתי את הבקשה והמסמכים לפני שמלאו לו 17.5 הוא יכול להגיע אחרי שיגיע לגיל 17.5 ?
2.בהנחה שאישרו ויזה עבורו, תוך כמה זמן הוא צריך לממש את הויזה (להגיע לישראל) 3 חודשים? חודש? מיום אישורה.
עברתי על כל הנוהל, החלק של גיל הילד הנלווה לא ברור לי.
משהו יכול לעזור?