גיל גיל היקר!

גיל גיל

New member
גיל גיל היקר!

אני כבר לא יודע למי לפנות, אז אנסה אותך... אולי זה יעזור! גיל גיל, ביום ראשון יש לי בחינת ענק, בחינה בסדר גודל של פסיכומטרי בחזקה רביעית עם תוספות! אני לא מפסיק ללמוד כמו מטורף כבר שלושה ימים כשכגם לפני זה למדתי כמו מטורף, וגם התכוננתי לחתונה שלי ועשיתי עבודת פרקטיקום (שטרם סיימתי) לסיום תואר ראשון. גיל גיל, הראש שלי מרגיש כאילו שהוא עומד להתפוצץ! אני לא יכול ללמוד יותר! זו פעם ראשונה שלי באינטרנט מזה קרוב לשבוע! אפילו בפורום שאני עצמי מנהל לא יצא לי להיות כבר המון זמן! מה לעשות? נמאס לי!!! אני רוצה לבלות! לישון! לראות טלוויזיה! מה לעשות!?!?

גיל גיל

New member
מה לעשות? זה ברור!!!

תמשיך ללמוד! תהיה חזק! תגמור את הבחינה הזו בצורה הכי טובה שרק אפשר, אחרי כן תסיים את הפרקטיקום ואז תוכל להתחתן בשקט ולנוח על זרי הדפנה בביתך החדש באשקלון! אל דאגה! יש לך את הכוחות לעשות את זה!!! בהצלחה!!! גיל גיל.

היי! אתה! נכון שכיף

לדבר לעצמך? טוב שהצלחת, די מהר יש לשמוח על כך, לגלות כמה כוח וכמה אופטימיות יש בך. גילגוש. אנחנו לצידך, all the way בהצלחה!!! ובאהבה עם אלפי סימני קריאה, שני.

גיל גילון, גיל גילוש,

לא עדיף ללמוד עם עוד מישהו, ביעילות ובכיף? בכל אופן, אם "אני לא מפסיק ללמוד כמו מטורף כבר שלושה ימים כשגם לפני זה למדתי כמו מטורף, וכם התכוננתי לחתונה שלי ועשיתי עבודת פרקטיקום (שטרם סיימתי) לסיום תואר ראשון" - אז סימן שבאמת נתת לעצמך אחלה תשובה, כי עוד מאמץ קטן, עוד קצת - ואתה שם!!!! לגבי הראש, אולי תעשה מקלחת כייפית כזאת, אולי אמבטיה, להירגעות? אוהב בן

למעלה