gilt עלתה 24% , בווליום ענקי של פי 7 מהרגיל, ופתחה פער ארביטראג' של 11% מול ת"א.השוק האמריקאי מאד אוהב את הדוח, והתחזית השוורית, והנייר של GILT מטפס 18% ל 8.7$, שיא שנתי, בווליום של פי 5 מהרגיל.
תשמח אולי לשמוע שאתה לא היחיד המתחיל לרחרח סביב giltקניתי אותה אתמול אחרי היעדרות של שנים מהתיק.
שרותי אינטרנט בטיסות הולך וצובר תאוצה והחברה נמצאת בחזית השוק.
אני לא מפסיק לקרוא הודעות על זכיה בחוזים.
לכן החלטתי אתמול להחזיר אותה לתיק.
יופי של הנפקה מישנית, אשר תסייע להם להמשיך לצמוח בשנים הבאות.גילת יוצאת לגיוס. עולה כרגע בארהב ב 5.9%.
![]()
גילת לוויינים מגייסת 200 מיליון שקל בהנפקה פרטית של מניות | כלכליסט
הגיוס שווה ל-10% משווי החברה על 2 מיליארד שקל, ונעשה ממוסדיים ישראלים בעיקר; מטרת הגיוס היא ככל הידוע להגדיל את הון החברה ולהכין אותה לרכישות והתרחבות עתידית; גילת מספקת פתרונות ומתן שירותים ברשתות לוויניותwww.calcalist.co.il
לא מפסיקה לקבל חוזים.יופי של הנפקה מישנית, אשר תסייע להם להמשיך לצמוח בשנים הבאות.
אנחנו אמנם נכנסנו לנייר במחיר נמוך בהרבה מהיום (אני למשל בבערך חצי מהמחיר של היום, היום הנייר נסחר בערך 10$, אני ב 5$), אולם אני מרגיש די בנוח עם הנייר ולהחזיק אותו עוד כמה שנים. בשאיפה שיכפיל את עצמו שוב. זה יכול לקרות, באם יצליחו להשיג עוד ועוד חוזים.
נ.ב. הנייר בצמרת היתר60 ובעל פוטנציאל להיכנס למדד ת"א90. אני מנחש שגם זה שיקול שמעניין את המוסדיים המתכננים להשתתף בהנפקה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.