גילת מפרסמת Q2

• פותח הנושא dw
  • פורסם בתאריך

Reem88

Well-known member

dw

Well-known member
מנהל
השוק האמריקאי מאד אוהב את הדוח, והתחזית השוורית, והנייר של GILT מטפס 18% ל 8.7$, שיא שנתי, בווליום של פי 5 מהרגיל.

dw

Well-known member
מנהל
השוק האמריקאי מאד אוהב את הדוח, והתחזית השוורית, והנייר של GILT מטפס 18% ל 8.7$, שיא שנתי, בווליום של פי 5 מהרגיל.
gilt עלתה 24% , בווליום ענקי של פי 7 מהרגיל, ופתחה פער ארביטראג' של 11% מול ת"א.

dw

Well-known member
מנהל
היבט צרכני של המהפכה בשוק הלוייני:

אנחנו מדינה יתוש, וצפופה, לכן פחות מעניין, כי בזק/פרטנר/סלקום יגיעו לכמעט כל הלקוחות עם סיבים, אבל רוב העולם יותר דליל מאיתנו (לדוגמה אפריקה, ומכאן העניין בחברת חלל תקשורת עם עמוס17)
אם אני מבין נכון, ותקנו אותי אם אני טועה, גילת מספקת ציוד ל oneweb. מי מספק לאמזון?

Reem88

Well-known member

זכתה בחוזה אסטרטגי בהיקף מיליוני דולרים ממשרד הביטחון הישראלי עבור פתרון תקשורת לווינית חדשני​

yel5

Well-known member
קניתי אותה אתמול אחרי היעדרות של שנים מהתיק.
שרותי אינטרנט בטיסות הולך וצובר תאוצה והחברה נמצאת בחזית השוק.
אני לא מפסיק לקרוא הודעות על זכיה בחוזים.
לכן החלטתי אתמול להחזיר אותה לתיק.

dw

Well-known member
מנהל
קניתי אותה אתמול אחרי היעדרות של שנים מהתיק.
שרותי אינטרנט בטיסות הולך וצובר תאוצה והחברה נמצאת בחזית השוק.
אני לא מפסיק לקרוא הודעות על זכיה בחוזים.
לכן החלטתי אתמול להחזיר אותה לתיק.
תשמח אולי לשמוע שאתה לא היחיד המתחיל לרחרח סביב gilt
נראה שאנליסטים בוולסטריט מתחילים להתעניין בנייר. אני *מנחש* בגלל הצמיחה הצפויה בשוק הלווינות ב*עשור* הקרוב. שים לב, לא שנה חריגה שבה אולי יכולה להיות בוננזה (לא שזה רע חלילה, ע"ע קורונה) , אלא ביזנס טוב לכמה וכמה שנים טובות, מה שיגרום לאנליסטים להיות נינוחים יותר ובשאיפה להסכים לתת מכפילים גבוהים יותר. לכן, גם אם אני מורווח נחמד בנייר והספקתי לממש משהו, לא ממש בוער לי לממש עוד, למרות שהנייר בשיא שנתי.
נכון, המכפיל אחורה לא זול, 22, אבל אם אכן התחום הזה יחווה צמיחה משמעותית בשנים הבאות? וואלה לא מפריע לי להחזיק נייר כזה בתיק (במשקל רגיל, לא חשיפת חסר ולא יתר)

Gilat Satellite Networks (GILT) Stock Forecast and Price Target 2025

yel5

Well-known member
מה עומד מאחורי גל העליות החד של המניה?
ב 3 חודשים האחרונים המניה עלתה ב 50%.
נתחיל בכך שלחברה נוספו הזמנות בהיקף ניכר של 189M$, כפי שמוצג בטבלה:

1755845153901.png

בנוסף, החברה עידכנה את התחזית לשנת 2025.
בהכנסות עליה של 46%.
באביטדה המתואמת עליה של 22%.
שימו לב שהיה עדכון שהעלה את התחזית:

1755845187516.png

מחזיק במניה.

yel5

Well-known member
גילת יוצאת לגיוס. עולה כרגע בארהב ב 5.9%.

dw

Well-known member
מנהל
גילת יוצאת לגיוס. עולה כרגע בארהב ב 5.9%.

יופי של הנפקה מישנית, אשר תסייע להם להמשיך לצמוח בשנים הבאות.
אנחנו אמנם נכנסנו לנייר במחיר נמוך בהרבה מהיום (אני למשל בבערך חצי מהמחיר של היום, היום הנייר נסחר בערך 10$, אני ב 5$), אולם אני מרגיש די בנוח עם הנייר ולהחזיק אותו עוד כמה שנים. בשאיפה שיכפיל את עצמו שוב. זה יכול לקרות, באם יצליחו להשיג עוד ועוד חוזים.

נ.ב. הנייר בצמרת היתר60 ובעל פוטנציאל להיכנס למדד ת"א90. אני מנחש שגם זה שיקול שמעניין את המוסדיים המתכננים להשתתף בהנפקה.

נערך לאחרונה ב:

yel5

Well-known member
יופי של הנפקה מישנית, אשר תסייע להם להמשיך לצמוח בשנים הבאות.
אנחנו אמנם נכנסנו לנייר במחיר נמוך בהרבה מהיום (אני למשל בבערך חצי מהמחיר של היום, היום הנייר נסחר בערך 10$, אני ב 5$), אולם אני מרגיש די בנוח עם הנייר ולהחזיק אותו עוד כמה שנים. בשאיפה שיכפיל את עצמו שוב. זה יכול לקרות, באם יצליחו להשיג עוד ועוד חוזים.

נ.ב. הנייר בצמרת היתר60 ובעל פוטנציאל להיכנס למדד ת"א90. אני מנחש שגם זה שיקול שמעניין את המוסדיים המתכננים להשתתף בהנפקה.
לא מפסיקה לקבל חוזים.
מחזיק.

dw

Well-known member
מנהל
חוזה בהיקף... 42M$ :oops: עם חברת לוויינים שלא פרסמו שמה.
גילת- הזמנות בשווי 42מ'$ ממפעילת לווין מובילה לפלטפורמת ה-Multi-Orbit SkyEdge IV Platform | מאיה - אתר הבורסה
המניה מטפסת 8% בווליום של 20 מלשח.
פששש, הנייר מתחיל לעשות סימנים של ווינר ווינר. |מצדיע|
מקווה שלכולם ברור שהוא כבר עמוק בעידכון מדד ת"א90 בחודש הבא, עם שווי של מעל 3 מיליארד ש"ח (גילת עקפו את בזן לאחרונה)

נו נו, אולי אילון מאסק התעצבן על הציוד אצלו בסטארלינק ומתחיל להזמין מהם?

למעלה