גילת הלל

גילת הלל

הופיעה כמה פעמים במעריב לנוער צילמתי אני יעלה עוד מעט היא הופיעה בפאפארצי שהיא מצטלמת לקליפ חדש עם אופניים ישנים וגם בסינגלים חדשים דיברו על השיר "שוב" איזה נחמד נכון? רואים יש לה יחסי ציבור

לגילת יש הרבה יח"צ, ומהמעולים שיש בשוק היום !

יניר עושה עבודת קודש עבורה. אחלה בן אדם, בחיי. רואים כמה שאכפת לו מהנסיכה שלנו.

יניר מקסים

ממה שיצא לי לראות,ולשמוע אותו... שמעתי עליו גם לא מעט דברים טובים... ...ויופי לא חסר לו

רואים????

יופי כי יש פה ילד מעצבן שחושב שהיא לא מקדמת את הסינגל החדש. אבל כשהיא כן מקדמת אז הוא חוזר לקונכיה שלו ונעלם ולא עוזר לה רק להיתלונן הוא יודע האים הוא הצביע לה? לא! האים אנחנו הצבענו לה? כן!

חח את מתכוונת לשי?

שונאת ילדים כאלה מחפשים רע בכל דבר וכשהם לא מוצאים בום הם מתקפלים

shay08

New member
אבל הופעות!!!!! אנשים צריכים לשמוע את השיר

ולהיחשף אליו כמה שיותר ולא לקרוא בעיתונים ביקורת על הסינגל.. ביקורות זה ממש לא יח"צ

איך יזמינו אותה להופעות בטלוויזיה

אם היא לא מצליחה במצעדים? אתה לא שם לב שמי שמופיע בטלוויזיה זה רק המקומות הראשונים? ואיך היא תהיה במקומות הראשונים אם אנשים כמוך רק מתלוננים ולא מצביעים? הקשבתי למצעד ברדיו דרום והצלחנו להכניס אותה רק למקום ה- 21
זה אומר ששבוע הבא נתאמץ יותר! בגלגל"צ היא בכלל לא במצעד!

דעבולה

New member
נראה לך שהיא אומרת: היום אני רוצה להופיע אצל

אלי יצפאן והיא מופיעה. אם השירים שלה לא מצליחים ברדיו ובמצעדים מי יסכים שהיא תופיע בתוכנית שלו ?

shay08

New member
לזה קוראים יחסי ציבור...

השירים לא יעלו ככה סתם אם אף אחד לא מכיר אותם ואין קידום אליהם בטלוזיה.. אני מרגיש שאני מדבר לקיר.. על זה אני יכול ללמד אותכם...

1mayush

New member
בפופ ארט עובדים עכשיו חזק על הקידומים ברדיו!

אני ואריאלה בקשר טלפוני עם יניר ואנחנו יודעות בדיוק מה הולך!! בנוסף יש את ההצבעות באינטרנט שאנחנו דואגים להם ומה שכתבתי במסרים! כל הדברים האלו בסוף יובילו לקידום נוסף בטלוויזיה! היו עלייה כתבות באינטרנט ובכמה עיתונים! אז תפסיק לדבר שטויות! ותמשיך לחשוב שאתה מדבר לקיר אם ככה זה נראה לך
כי זה בדיוק מה שאנחנו כאן בפורום מרגישים שמדברים אליך! ולגבי הללמד...
יש לך עוד הרבה כדי להגיע לזה! אנחנו יודעים טוב מאוד מה אנחנו עושים וגם פופ ארט! ומה לא מובן?!?! תפסיק עם ההודעות האלו! אתה רק מקלקל לגילת ולפורום!

שי, אני לא אוהבת סתימת פיות, אבל כבר אמרתי

שנמאס לי ממך ומדרך ההתבטאות שלך. אזהרה אחת כבר קיבלת, לא יהיו יותר. אם אתה משוכנע שאתה כזה גאון הדור בתחום היח"צ, אני ממליצה לך כבר עכשיו לעזוב הכל {כולל הכל} ולפתוח משרד יח"צ מצליח, ותפנה למנהלים של גילת על מנת להעביר את הניהול אליך. טוב? מעניין אם תוכל לשכנע מישהו בצדקת דרכך, ודבריך, פרט לעצמך. תמשיך לדבר לקיר מותק. הוא עדיין מוכן להקשיב לך. אנחנו בהחלט כבר לא !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה