גילקופי

amircx

New member
גילקופי

מה לדעתכם גיל המינימום שתרצה אוהבת לקבל אנשים או בכלל מה הגיל הכי קטן שאפשר ללמוד קופי ? ומה הכי זקן לדעתכם?

לא מבין מה ההתעסקות הזו בגיל?

כו שאני רואה את זה, המטרה העיקרית של הקורס של תרצה הוא להכשיר אנשים לעבודת קריאיטיב כקופירייטרים. על מנת להוציא מהקורס את אנשי הקריאיטיב הטובים ביותר, היא עורכת מיונים ומסננת בשלב ראשוני את אלה שהם פחות מתאימים. חוסר ההתאמה יכול להיות בגלל חוסר כישרון\ אבל יכול להיות גם חוסר התאמה בגיל, בבשלות הנפשית או בסטטוס של חייהם. על אף רדיפת הבצע המיוחסת לעיתים לתרצה (ולדעתי בחוסר צדק), יאמר לזכותה שהיא לא רוצה לגזול לאנשים את כספם לשווא ולכן אם היא תאמר למישהו שמוטב שיבוא להירשם לקורס בעוד מספר שנים, כנראה שכדאי יהיה להקשיב לה. כמו בכל דבר כמעט, ישנו ממוצע גילאים מקובל של החברים בקורס, אבל בהחלט יכולים להיות יוצאי דופן פה ושם ולא בלתי אפשרי לראות מישהו בן 50 או מישהו בן 17. הכל תלוי בנסיבות. למען הסר ספק, כמובן שזוהי רק דעתי שלי, בלי שהתייעצתי איתה. אגב, אפשר פשוט לשאול אותה כמו שאיטן למשל עשה.

amiro007

New member
אל תדאג אחי יש לך סיכוי טוב!

עליי!! ואם היא לא תקבל אותך אז כנראה יש משהו מסריח

no bigi

New member
חייב להיות גיל מינימום

יש מספר דברים שאתה צריך לחוות בחיים כדי להיות קופי טוב. רוב קהל היעד הצרכני הוא אחרי צבא ולא סביר שתוכל לקלוע בהעברת מסרים אם אין לך מושג על מה ולמי אתה מדבר. אלא אם כן אתה מפרסם לנוער ולילדים בלבד, ואז אפילו הייתי שמח להתייעץ איתך כדי לדעת מקרוב מה קורה איתכם שם, ומה אסור להגיד לבני נוער כי זה רק יגרום להם להתרחק מהמוצר שלי...

גיל מינימום

שים לב שאני התייחסתי לגיל של לימודי קופירייטינג ולא של עבודה במקצוע. אני חושב שאם יש מישהו בן 15 שהוא מאוד בענין של קופירייטינג ויש לו את הכשרון והיכולות, אז אין סיבה לקבל אותו לקורס שישכיל קצת. אפילו אם הוא לא יעבוד בזה לעולם או גם אם יתחיל 10 שנים אחר כך. אבל שוב, חייבים להבין שמדובר ביוצא דופן, שכן אני מאמין שתרצה (או כל מנהל קורס אחר) לא רוצה שהקורס שלו יקבל תדמית של קורס לנוער.

amircx

New member
משום מה יש לי פחד

שתרצה לא תאהב אותי ולא תיקח - אני כ"כ יצטער אם לא!!!

קודם כל - אצטער

מצטערת אבל זה משגע אותי. דבר שני אתה נורא מוכשר! למרות זאת בשביל לעבוד ברצינות צריך להיות אחרי צבא.. לדעתי כמובן.

OrenJuice

New member
אמריקה X

אם זה היה נכון אז כל האמריקאקים שלא עושים צבא ויש לפחות אלפים כאלה אם לא מאות לא היו יכולים לעבוד כקופים? או שרק בישראל יש את ההגבלה הזו? אני לא מסכים איתך. ואני די אחרי צבא. אני מכיר כאלה שעובדים ולא עשו צבא. כאלה שעובדים ונמצאים בגיל צבא. אין חוקיות בדברים האלה. אמיר תרגע. פשוט חכה בסבלנות. אני לא מאמין שאתה לא תתקבל בגלל גיל.

amircx

New member
אני פטור מצבא לכל החיים

ככה שאני יכול לעבוד במה שבא לי....

כמובן ש

לא התכוונתי למה שצריך לעשות אלא מה שנעשה. ברור שיש אנשים בני 15 שה-ר-ב-ה יותר מוכשרים מאנשים בני 30. העניין הוא, שלפחות לדעתי, בארץ מעסיקים אנשים במינימום גיל 19 בעבודות רציניות. זהו. לא להעליב אף אחד זה באמת לא אישי.

haddar

New member
בשמחה

אין לי נתונים מדוייקים על מידת הצלחתם ו\או אי הצלחתם של קופירייטרים צעירים בגיל צבא לעומת מבוגרים. לי אישית נאמר בראיון עבודה אחד ספציפי שאני צעירה מדי לתפקיד, אבל זה היה מקרה אחד. אני רוצה להשאיל, באופן מפתיע, תשובה בשבילך מתחום הפרסום: כשיש לך רק את גיל קהל היעד, את עוד לא יודעת עליו שום דבר.

למעלה