גילמור מקום 82.

RoieL

New member
למה? עם החמישה הראשונים

אני מסכים.. ויכול להיות שהם התייחסו לטכניקה, גילמור הוא לא נגן מהיר במיוחד יחסית לשאר, אבל יש לו פיל מדהים [וגם ג'ירפה]

jony543

New member
דוגמאות

12 Kurt Cobain of Nirvana הוא אולי הביא 4 אקורדים שהמציאו את המוזיקה האלטרנטיבית אבל הוא לא גיטריסט יותר טוב מגילמור
18 John Frusciante of the Red Hot Chili Peppers WTF? והוא עוד לפני דה אדג' של יו2 מקום 25 45 Frank Zappa אחד מהטובים לדעתי... צריך להיות יותר גבוה קיצור אם אני ימשיך לחפור שם אני ימצא עוד... וכמובן דייב מקום 82.... זה דפוק

Itai8

New member
אם הם מתייחסים לטכניקה

איפה בדיוק ג'ו סטריאני וסטיב ואי?

הבאתי כבר את הרשימה הזאת בעבר

בכל מקרה, מאז שיניתי את דעתי (כן, גם אני משנה את הדעה), הרשימות האלו נועדו להביא רייטינג ותו לא, אין טעם לייחס אליהן משמעות. עצם ההשוואה הוא שיטחי, הרי לכל אחד יש את טעם שונה ולנסות לדרג כשרון של אנשים עפ"י מספרים הוא ממש דבילי.

Anuerysm

New member
היה כבר דיון על הרשימה

ובסופו של דבר זאת סתם רשימה של גיטריסטים פופולאריים והכל

Inis mor

New member
אני לא רוצה להגיד "מגזין אמריקאי"..

אבל אני אגיד בכל זאת. מדובר במגזין אמריקאי, עם קהל יעד שונה, עם טעם מוזיקלי שונה (מאירופה כמובן). אייק טרנר עקף את גילמור במצעד הזה. אני כבר לא מדברת על זה שג'ק ווייט (מהווייט סטרייפס) במיקום יותר גבוה מפיט תאוסנד, ומארק קנופלר. אם היה מדובר במגזין Q או MOJO או NME-הרשימה היתה נראית אחרת לגמרי. והיא לא היתה כוללת אף חבר בלהקת PHISH! (-אין לי שום דבר לא נגד ג'ק ווייט ולא נגד "פיש", הם אמנים נפלאים, פשוט סדר העדיפויות קצת משונה במצעד הזה,זה הכל!)

Inis mor

New member
אני אשכרה מתחילה לחשוב

שאני דיסלקטית שטרם עלו עליה. קודם "לד זפלינג(!)" ועכשיו זה...

אני לא מבינה את זה...

בעידן שלנו, עם הסכנה המאוד-ממשית של חטיפת מטוסים ופיצוצם, כשכל מערכת התעופה הבינ"ל ברמת כוננות היסטרית, ועל אנשים נאסר להעלות למטוסים נוזל לניקוי עדשות מגע וג'ל לשיער, האם מה שאנשים באמת מפחדים ממנו בטיסות זה נחשים?? או שמא זה שוב רק האמריקאים האידיוטים, שעבורם העולם המציאותי שבו שאר בני האדם חיים, לא ממש קיים... ?

RoieL

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אחד הגדולים!!

למעלה