גילי

perfecta

New member
ספיר איזה מאמי את פשוט מתוקה!!!!!!!

כל-כך תודה לך על העזרה ... וואי הצלת לי את המצב רוח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה נשמה שלי כפרה עלייך!!(כל הזכויות שמורות לאביב על המשפט הזה)... תודה איזה חמודה את!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
x1000

perfecta

New member
ספיר את מלכה!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo29.gif

זה עזר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היא הסכימה!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני חייבת לך את חיי!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה תודה ושוב תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שיא הדס

סורי בשבילך!! אבל את קודם צריכה לראות אם זכית! אם לא זכית, אז אין בעיות. ואם זכית, כבר תראי מה לעשות!!

לכל אלו עם הקרציות!!

כמוני... תעשו מה שאני עושה- לא אמרתי לאמשלי כלום על מהפגש, כי זה עדיין לא בטוח, ברגע שאני אגע שזכיתי (פליזזזזזזזזזזזזזזזזז אלוהים!!) אני פשוט אבוא ואגיד לה את זה- מה היא יכולה לעשות?? כבר זכיתי, שתקפוץ לי!! ואם היא תעצבן, אני אבכה!!

i love אפרת

New member
בדיווווווק

זה מה שאני עושה. אין סיכוי שאם אני אזכה היא לא תתן לי ללכת יאוווווווווווווווו עדי זכתההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

perfecta

New member
מי זאת עדי??

מה כבר פירסמו את מי שזכה?! די...לא נכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

perfecta

New member
שכחתי לשים את -../images/Emo29.gif

רק עכשיו התחלתי עם הסימן הזה בסוף הודעה...אז אני לפעמים שוכחת

רקק שהפעםםם אמרתיי להםםם

כיי אני כל כךך מתרגשתת שיש כזהה דברר כאילוו שיש היזדמנותת לזכותת לפגושש את המושלמיםם האלההה..אז לא היה לי למיי להגיידדד חח אז הםם בידיוקק הייו לידי אז בטעותת צרחתי שיש את זה חח אז אמא שלי שאלהה מה קרה אזז אמרתיי להה..חחח..יוווווווווווו אני כל כךך אבל כלךךך מתהההההה לזכותת אתםם לא יודעיםם כמהה!!!!!!!!!!!!

ogabuna

New member
שאלה קטנה

בת כמה נועה פורט במציאות ? אם אפשר שנת לידה זה יהיה נחמד

למעלה