גילי

אוווווווקייי אני באמת לא רוצה

להתעצבן אבל חלאססס!!! כאילו לא מספיק גם לפתוח הודעהה חדשההה גם לכתובב בפורום שאלהה שלא יוכלו לענוות לךךךךך וגםםםםם עוד לררשום על נועה!?!?!? כאילו דייייייי למה להיות מעצנים?!??! אווווף

גלעד boy

New member
מייייייייייי את שתגידי מה לעשות1?!!

מממממממממממממממייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

נצל"ש ממש דחוף!!!!!!!!!!!!

שמתם לב עכשיו בכוכב נולד? לעדי כהן יש בדיוק אותה השמלה שהייתה לאסי בקטע שבו היה השיר I've Had the Time of My Life האדומה הזו רק ששל עדי בצבע שחור!!!!

perfecta

New member
נצל"ש עזרה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

החיים לא מאירים לי פנים......... איזה חרא... אמא שלי לא מרשה לי ללכת למפגש עם כוכבי מיכאלה...זאת אומרת... היא לא מרשה לי לנסות לזכות בפגישה הזאת!!!!!!!!!!!!!! ולמה?? רק בגלל שהיא אומרת שאין בזה שום-טעם... היא אומרת שזה לא מוסיף לכלום שאם אני אפגוש את השחקנים...היא אומרת שאם אני מעריצה אותם זה מספיק שיש לי פוסטרים שלהם בחדר..........די למה היא כזו רעה?! אני בוכה פה...עד שיש לי הזדמנו לפגוש אותם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עזרה תעסרו לי לשכנע אותה או שאני אמות מבכי ומדיכאון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

perfecta

New member
נצל"ש עזרה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

החיים לא מאירים לי פנים......... איזה חרא... אמא שלי לא מרשה לי ללכת למפגש עם כוכבי מיכאלה...זאת אומרת... היא לא מרשה לי לנסות לזכות בפגישה הזאת!!!!!!!!!!!!!! ולמה?? רק בגלל שהיא אומרת שאין בזה שום-טעם... היא אומרת שזה לא מוסיף לכלום שאם אני אפגוש את השחקנים...היא אומרת שאם אני מעריצה אותם זה מספיק שיש לי פוסטרים שלהם בחדר..........די למה היא כזו רעה?! אני בוכה פה...עד שיש לי הזדמנו לפגוש אותם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עזרה תעסרו לי לשכנע אותה או שאני אמות מבכי ומדיכאון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

perfecta

New member
כולם כולל קרן! ../images/Emo29.gif

זה בסדר...היא כבר הסכימה שאני אנסה לזכות!!!!!!! אז תודה לכל מי שעזר לי!!!!!!!!!!

חח.. כולל קרן- חמודה :) בבקשה!

תנסי אני לא שאלתי בכלל אני מתארת לעצמי שיסכימו לי למרות שפגשתי את אפרת יאאלה חפיש בלי בעיה..
חח.. מואה לכוולם! פפיי.. מחר אילת!!!

תנסי..........

לשכנע אותה שזה רק בשביל הכיף, כמו שאני שכנעתי את אימא שלי, או שאפילו היא הסכימה לבד, כי היא חושבת שאין לי סיכוי....... אז היא הסכימה.......... שווה לך להגיד לה שזה פשוט סתם...........

למעלה