גילית משהו מעניין -כנסו

גילית משהו מעניין -כנסו

אחד הסימנים העיקרים של סיאן זה הזנב טראנקס הוא אומנן חצי סיאן כמו גוהן אבל גוהן נולד עם זנב וטראנקס לא

Gohan

New member
ובכן...

כנראה שהחצי האנושי שבא מבלומה יותר השפיע בקטע הזה על טראנקס..עובדה שהוא נולד עם שיער סגלגל, ולסיאנים יש שיער שחור.

Piccolo

New member
או שפשוט..

כולם ידעו (כולל גוקו) שהזנב יגרום לו להשתנות ונפטרו ממנו על ההתחלה... או סתם פאשלה אחת לאוסף הפאשלות שיש בסדירה... לא שזה כזה קריטי

Brolly

New member
נחיה ונראה...

באיזה פרק טראנקס נולד? אני יודע שזה קצת לפני הסרט ה7 של דרגון בול זי "the three super saiyan-jins"

king kazabubu

New member
אני יודע את התשובה...../images/Emo58.gif

זה פשוט דווקא... ממה שקראתי גוטן וטראנקס לא נולדו עם זנב. קראתי באיזה אתר אחד שמלא בתיאוריות על דרגון בול זי (לצערי אני לא מוצא אותו כדי לפרסם פה) שהזנב של הסיינס הוא כמו כלי נשק פרימיטיבי. כלומר, כשסיין נמצא בעמדה נחותה מול יריב יש לו אפשרות לשנות צורה ולהכפיל את העוצמה שלו פי עשר. הקטע הוא כזה. אם אתה מספיק חזק אתה לא צריך את זה. גוהן נולד לגוקו כשלגוקו בקושי הייתה עוצמה של 500 גוטן נולד לסופר סיין. טראנקס אומנם לא נולד לסופר סיין אבל הוא נולד ללוחם מאוד חזק. הזנב פשוט לא היה נחוץ בשבילהם. ושימו לב לעוד דבר מעניין... לברולי גם אין זנב. כנראה שזנב מאט את התהליך של להפוך לסופר סיין. דבר שמסביר למה כל הרבה זמן היה נוצר סופר סיין לפי האגדה של וג´יטה. בג´י טי לעומת זאת היו צריכים להצמיח את הזנב בחזרה כדי לאפשר לסופר סיין להפוך לאוזרו המוזהב וכך להפוך לסופר סיין 4. זה בערך תיאורית הזנב על רגל אחת.

G0nz0

New member
מצטער להגיד לך,

אבל הורידו לטראנקס את הזנב במכוון, אמרו את זה במנגה, זה כמו שבדרדגון בול הורידו לגוקו את הזנב כדי שגוד יוכל להחזיר את הירח. כנראה שזה מה שעשו לגוטן

king kazabubu

New member
זה לא בדיוק נכון.

אם הייתי מוצא את האתר הייתם יכולים לקרוא ולראות שזה דווקא מאוד מסתדר. אני יודע כמה דברים. 1. אם סיין מאבד את הזנב שלו אז יותר קל לו להפוך לסופר סיין. תראו שלברולי עצמו אין זנב. 2. אין קשר לזנב של גוקו בדרגון בול כי הוא נולד לברדוק. שנחשב לחלש. התיאוריה דווקא מתיישבת בסדר גמור עם המציאות. זה כמו תהליך של אבולוציה. אתה לא צריך זנב אם אתה מסוגל להפוך לסופר סיין. הרי בתור ילדים לסיינס קשה לשלוט בעצמם בתור אוזרו. אבל בתור סופר סיינס יותר פשוט להם ואתה יכול לראות את זה על גוטן וטראנקס. חוץ מזה תחשוב קצת בהגיון...
וג´יטה הוא אבא של טראנקס. והוא גם נסיך הסיינס. הוא מלא בגאווה לעם שלו. נראה לך שהוא היה כורת לבנו היחיד את הזנב? זה לא מסתדר עם האופי שלו. אני תומך בתיאוריה הזו מאוד.

Piccolo

New member
אם אני לא טועה אז..../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

המנגה יותר אמינה מאתר כי המנגה נוצרה ע"י היוצרים הרישמיים של דראגון בול זי,לא? ואתר יכול לקום ע"י כל אחד.. אבל אני לא בטוח כי אני לא יודע איזה מנגה זה בכלל... בכל מקרה, התאוריה שלך לא מסתדרת לי.. כאילו, מצד אחד הזנב מעקב את ההפיכה לסופר סיאן רגיל אך מצד שני הוא העזרה כדי להפוך לסופר סיאן 4..?

king kazabubu

New member
זה בערך ככה... ../images/Emo58.gif

תחשוב על זה. כל מי שהפך לסופר סיין היה ללא זנב באותו זמן. וסופר סיין 4 זה המצב שקורה ברגע שסיין הוא גם סופר סיין וגם אוזרו וגם הוא יודע לשלוט בעצמו. בלי זנב הוא לא יכול להפוך לאוזרו. אז הוא לא יכול להפוך לסופר סיין 4. אבל עלתה לי עכשיו שאלה לראש. למה קוראים לזה באמת סופר סיין 4? זה לא הרמה אחרי 3 כי הרי וג´יטה גם הפך לסופר סיין 4 אמנם בעזרת מכשיר חיצוני אבל עדיין.... וזה נראה לי קצת קשה לדלג על הרמה של סופר סיין3 כי היא רמה מאוד חזקה. ואסור לשכוח שכשגוקו הפך לאוזרו בג´י טי הוא לא היה בכלל סופר סיין כלומר לא היה במצב של סופר סיין. אז למה 4?

G0nz0

New member
אני אגיד לך למה

סופר סאיאן 4 זה חרא! זה בכלל לא היה רעיון של אקירה טוריאמה, זה המצאה של טואי, ובכלל ג´י טי מסריח. גוקו נולד עם זנב. ואחרי שהוא הרג את סבא שלו בטעות כאשר דרך עיו זהיה קוף, פיצצו את הירח, ואח"כ הורידו לגוקו את הזנב והחזירו את הירח. וחוצמזה, אני חושב שהופכים לאוזורו זהוב רק עם אתה מסתכל על כדור הארץ מהחלל, משהו כזה. ו וג´יטה הוא סתם רמאי. הכל עושים בשבילו, הוא סתם נמושה.

king kazabubu

New member
מה?!!!?!?!?!?!?!??!?!?!?!??

וג´יטה שלי הוא לא נמושה!!!!!!!!!!!!!! אף אחד לא צוחק על וג´יטה שלי!!! הוא הדמות הכי מורכבת בסדרה! הוא אדיר הוא גדול והוא מצחיק! הבנתי שהסופר סיין 4 לא קשור. האוזרו זהוב זה אוזרו סופר סיין בלי קשר בכלל לכדור הארץ. עדיין שים לב לעובדה שלגוקו לא היה זנב כשהוא הפך לסופר סיין

G0nz0

New member
זה יכול להיות נכון.../images/Emo58.gif

שהזנב מפריע לסופר סאיאן, אבל תשים לב שהכול עושים בשביל וג´יטה הוא רצה שבבידי ישתלט עליו כדי שהוא יוכל להפוך לסופר סאיאן 2. וגם בג´י טי שהופכים אותו לסופר סאיאן 4 עם מכונה. הוא רמאי!

king kazabubu

New member
זה לא נכון...../images/Emo58.gif

לא עושים בשבילו הכל... הוא מנצל אנשים בשביל עצמו. הוא ניצל את בבידי כדי להתקדם מהר. הוא ידע שהוא לא יוכל לשלוט בו. אני רואה את זה כבן אדם שיודע להשתמש באחרים כדי לקבל את המטרות שלו. דבר שני... ג´י טי זה לא דוגמא.. הוא השתמש במכונה גם כדי לעזור לגוקו לא היה צריך לעשות את זה בשבילו. בכלל לדעתי ג´י טי לא מי יודע מה...

Gohan

New member
נכון!

בג´יטה שולט!! אמנם לא כמו גוהאן, הדמות האמיתית של הסידרה, אבל גם!..

Brolly

New member
תיקון...

לברולי היה זנב...
כפי שהראו בסרט 11 כשהוא היה בתוך התבנית הזאת והוא התעורר והסתכל על גוטן וטראנקס

יש לי גם על ברדוק שפיסל

שברדוק נלחם בפריזה בחלל שאין אוויר ואילו בפריזה סאגה נאמר שגוקו לא יכול לנשום בחלל(הוא ואביו מאותו גזע) ולכן יש חוסר הגיון

Piccolo

New member
אבל יכול להיות שהם עדיין היו...

באטמוספרה של הכוכב ולא בחוץ לגמרי..

למעלה