גיליתי במקרה שאני +++לא לציטוט++++

גיליתי במקרה שאני +++לא לציטוט++++

+++שוב מדגישה לא לציטוט+++++ טוב נתחיל מזה שהחברה שאני עובדת בה בתקופה לא מזהירה ויש גלים של פיטורים. במקרה גיליתי שכנראה בגל הבא גם אני עתידה ללכת. אני הכי חדשה כאן בתחומי. לאחר שקיבלתי אישור דיברתי עם הבוס שלי על כך. היה לי חשוב לדעת שזה אך ורק מפני האחרון להגיע הראשון ללכת. הוא אמר לי דברים כל כך טובים עליי ושבצער וממש לא בהחלטתו כנראה שאהיה בגל הקרוב. שאני מאחד האנשים הטובים כאן ושאם כואב לי ומצער אותו על מישהו זה עליי. אמר עוד שזה עוד לא סופי סופי ושבודקים לי כמה אופציות על הדרך, אבל אם לא יהיה שינוי בשבועיים הקרובים אמורה להתקבל ההחלטה. עוד אוסיף שגם אם כן זה לא יהיה בקרוב ויקח זמן. כואב לי, צר לי וחבל לי... אבל כנראה זה דרכו של עולם ואולי זו ההזדמנות שלי לשנות את המקצוע שלי. מדאיג אותי מבחינה כלכלית אם אשב תקופה בבית. היינו בתקופה מאוד קשה וסוף סוף הצלחנו להתאושש מזה ומפחיד אותי לחזור אחורה. לא יודעת לאן לפנות הלאה. אני לא רוצה לחכות לאות הקין ולהתחיל לחפש עבודה. מאוד בא לי להתקדם קצת הלאה. אין לי תואר אקדמאי ואין לי מושג לאיזה תחום אפשר לנסות לפלוש בלי. לימודים כרגע לא באים בחשבון מבחינה כלכלית במידה ואצטרך לשבת בבית. וזהו מבאס לאללה הולכת ככה לסוף שבוע של חגיגות יום הולדת לבכורי שמחר חוגג 5.... (עדיפ סורי שלא יצא לי להגיד לך קודם זה טרי טרי) +++לא לציטוט+++

g a g a g a

New member

קשה ומבאס לקבל חדשות כאלה.... אבל אחרי העיבוד הראשוני מאחלת לך שתמצאי את הכוחות להפוך את זה להזדמנות ולהמציא את עצמך מחדש.... ואם תבחרי להתיעץ איתנו קצת יותר ספציפי אני בטוחה שתקבלי גם רעיונות טובים

פישים

New member

אני מבינה שזה נורא מטריד וטוב שהדברים לפחות על השולחן. עדיף על חוסר וודאות. יש תקווה מסויימת - הם עדיין בודקים אופציות. אם וכאשר - שיעלו על הכתב את ההמלצות + אם יש להם קשרים אישיים בתחום הרלוונטי, שינסו למנף עבורך. במה שאת עוסקת כרגע אי אפשר לעבוד במקום אחר?

adip78

New member
יקירתי, כל כך עצוב לי

יהיה לי קשה בלעדיך. אני מקווה שאכן יצליחו למצוא לך מקום אחר (זו חברה ענקית, יש הזדמנויות!) שולחת לך
מרחוק. כשאני אבריא הוא יהיה אמיתי.

דיליג

New member
לבעלי קרה מקרה כמעט הפוך...

היא בטעות גילה שכל חבריו יפוטרו, והוא לא... גם זה מאוד לא נעים! אני מאמינה אדוקה שכל עכבה לטובה

rnavina

New member
שולחת חיבוק גדול

מקווה בשבילך שתתבדי. בכל מקרה אני בטוחה שיש לך כישורים להציע ואולי גם ניסיון בתחומים מסוימים, גם אם אין לך תואר. בשלב ראשון במקומך הייתי מנסה לחשוב איפה יכול להיות לך יתרון יחסי, איזה מקומות עבודה נגישים אלייך, איפה את מכירה אנשים שעובדים ויכולים להעביר את קורות החיים שלך. בשלב השני הייתי מעדכנת את קורות החיים, ביחד עם מישהו מקצועי שיעבור עליהם ויראה שכת׳ובים כמו שצריך. בקיצור הייתי מקווה לטוב אבל גם מתכוננת למצב הפחות טוב. גם זו לטובה! המנהל שלך חושב שאת עובדת מצוינת. הוא בטח יתן לך המלצה מצוינת, אם וכאשר.

ExNewYorker

New member
אוי... הייתי בסרט הזה יותר מידי פעמים

מבינה מאד את מה שאת מרגישה.

nochda

New member
אולי הסבה מקצועית דרך לשכת התעסוקה?

אם את זכאית לדמי אבטלה את יכולה גם לבקש קורס מטעמם. בכל מקרה,גם חופש מסוג זה הוא מבורך. אולי תוכלי להיות עם הילדים בחופש חנוכה.... שיהיה בהצלחה!

למעלה