גיליתי את AMAZON Trade In

Philip Jr

New member
גיליתי את AMAZON Trade In

לומדים בחו"ל, לקוחות ומכורי Amazon יקרים,

גיליתי רק היום את הדבר האדיר שנקרא "Amazon Trade In". למקרה שלא שמעתם על הדבר הזה.. מאד פשוט - נכנסים לאמזון, מכניסים את הספרים שברצונכם לתת/להחזיר, מקבלים הצעת מחיר, מדפיסים מדבקת משלוח, שמים בקופסא ושולחים על חשבון אמזון ב - UPS או בדואר. ברגע שהחבילה מגיעה ומאושרת אתם מקבלים Gift Card לאמזון בסכום שהופיע בהצעת המחיר. יש לציין שאפשר להחזיר גם מוצרים אחרים, לא רק ספרים.

תשמעו - אני צפוי לקבל כ - 250$ על ספרים שסתם שכבו לי בבית, או שיש לי עותק נוסף ב - EBOOK.. משמע Kindle חדש לי!! והמון Ebooks ומוצרים שחיכיתי להם.. מושלם למי מכם שמשתמשים באמזון וסתם מחזיקים בבית ספרים (ובכלל מוצרים) שאתם לא צריכים..

ממליץ בחום!

ABD2b

New member
רק לי זה לא משתלם?

כבר זמן רב שאני מקבלת מהם פרסומות בשולי העמוד שמציע לי למכור להם בחזרה ספרים שקניתי בעבר, לרבות ספרים שבאמת אין לי בהם צורך ממשי. אבל מה, הספרים שהם מוכרים ב 10-70$ הם מציעים לי עליהם במצב טוב 0.50 -- 5 $. רק פעם אחת הציעו לי סכום ממשי של עשרות דולרים על הנדבוק יקר (180 דולר) שלא הייתי מוכרת בחזרה בכל מקרה.
עד היום עוד לא נתקלתי במשהו משתלם.

Philip Jr

New member
תלוי

קודם כל textbooks שווים לא מעט, ואנחנו אוכלוסיה שיש להם כאלו, ואולי כאלו שאת לא צריכה. אבל, מצאתי גם ספרים ״רגילים״ שרצו לתת לי עבורם 5-6, וזה אחלה.. זה אומר על כל שני ספרים שאני כבר לא צריך ותופסים לי מקום אוכל לקנות ספר אלקטרוני אחד שלי זה נוח מאד.. מה שכן יקרה בסופו של דבר זה שכל ספריי יהיו אלקטרוניים, ואז לא אוכל לעשות להם טרייד-אין..

ABD2b

New member
השתמשת בטקסטבוקס בגראד סקול?

אני חושבת שבכל התקופה של הדוקטורט באף קורס לא היה לנו טקסטבוק. היו לנו מאמרים וספרים והנדבוקים (שמהם לא הייתי נפרדת) אבל לא טקסטובקס. יש לי טקסטבוקים של אנדרגרדס בקורסים שלימדתי/תירגלתי אבל אלו מהדורות מרצה (כתוב עליהם "לא למכירה" וכו')

Philip Jr

New member
מה זה נדבוקים???

השתמשתי במינוח הלא נכון, אין לי טקסטבוקס, אלא מכרתי ספרי עיון בתחום הסטטיסטיקה וכדומה, שהיו לקורס ספציפי ולא באמת שווה לשמור אותם כי יש לי חלופות אלקטרוניות או שהספר פשוט לא איכותי.

Philip Jr

New member
אהההההההה..

אז עכשיו המילה ברורה לי, אבל המהות עדיין לא.. מעולם לא היה לי HANDBOOK באף קורס, ואני גם לא נתתי כזה לסטודנטים שלי.. מה יש בתוך HANDBOOK? אילו חומרים?

ABD2b

New member
ספר ערוך וממצה למדי,בדכ על ידי מובילים בתחום

כל פרק נכתב בד"כ על ידי חוקר מוביל בתחום, והפרקים מכסים את תחום הדעת הנתון באופן מעולה למשהו שחדש יחסית לתחום או בתור רפרנס ראשוני, לרוב יש בהם מידע על כלי המדידה הנפוצים בתחום, ומידע שימושי לביצוע מחקר בתחום, מידע תיאורטי חשוב וכד'. אלו ספרים ברמה אקדמית שאפשר בהחלט להשתמש בהם בתור רפרנס בכתיבת מאמר (להבדיל מטקסטבוק). אני שומרת גם על ספרים בתחומים שאני "מומחית" בהם כי זה רפרנס מצוין וגם תחומים שמשיקים לתחום שלי כי זה נקודת פתיחה מצוינת לחפש חומרים אחרים, להכיר את הלינגו של התחום ואת הספרות המרכזית בתחום. לא לקחתי קורסים בדברים לא קשורים בכלל לתחומי העניין שלי, אז לא נתקעתי עם הנדבוק שהייתי רוצה להפתר ממנו.

הנה דוגמא לשני הנדבוקים מצויינים שקניתי במהלך הלימודים שאני שומרת עליהם ואולי מספיק קרובים לתחום שלך כדי שתזהה חלק מהשמות והתכנים:

על זה אמזון מציע לי למכור חזרה תמורת פחות 1 דולר:

http://www.amazon.com/Handbook-Emot...377097544&sr=8-6&keywords=handbook+of+emotion

ואת זה אני יכולה למכור ב 20 דווקא, ועדין לא אפרד ממנו:

http://www.amazon.com/Handbook-Psyc...&sr=8-1&keywords=handbook+of+psychophysiology

Philip Jr

New member
אההההההה..

אוקיי, עכשיו קצת יותר ברור לי. מודה שאני לא נוהג לקרוא (בינתיים) The Handbook of.... אבל שהצצתי פה אצל חבריי ראיתי כמה..

ולגבי מכירה, אני הלכתי על TRADE IN, אבל בתכלס אפשר לקבל הרבה יותר עבור ספרים אם מוכרים אותם, וגם את זה אפשר לעשות באמזון די בקלות ולקבל יותר כסף עבור הספר. את הספר בקישור השני ששמת את יכולה למכור בקלות ב: 80-90 דולר.

catch 2 2

New member
אם אתה שואל אותי

זה בדרך כלל ספר רפרנס. מעין ספר כללים כוללני של התחום. אני השתמשתי בשניים כאלה, Hodges Harbrace לחוקי כתיבה באנגלית והשני הוא Bescherelle La Conjugaison pour tous, ספר מעולה למערכת הפועל בצרפתית. בגרמנית אני מכיר את Duden 0.1 Die deutsche Rechtschreibung, שהוא ספר עבה מאוד, משהו כמו הכלאה של מילון גרמני-גרמני עם חוקי דקדוק מפורטים.

אריאדנה

New member
נראה לי שזה תלוי בתחום

בתחום שלי יש המון שונות בין רמות הידע של הסטודנטים שמגיעים לדוקטורט, ובשנה הראשונה "מיישרים קו" ולוקחים די הרבה קורסים ברמה פחות או יותר מבואית. לדברים האלו טקסטבוקס הם טובים. וכמובן שמשתמשים גם בהנדבוקים ובספרים שהם לא טקסטבוקס (ובמאמרים. הרוב, בעצם, זה מאמרים). בקורסים מתקדמים ובסמינרים לא משתמשים בטקסטבוקס, אבל כן בהנדבוקס וספרים אחרים.

רק ספרים באנגלית?

ניתן לשלוח בדואר רגיל?
אילו מוצרים "אחרים" ניתן להחזיר?

d a p h n a

New member
לפני שעזבנו את ארה"ב

עשיתי טרייד אין לכל הספרים שלא רציתי יותר - ספרים על נושאים שלא ממש חשובים לי, שיש לי עוד עותק וכו'. זו היתה אחת מן החוויות המאכזבות של חיי. אני חושבת שסך הכסף שהרווחתי היה משהו כמו 100 דולר, ושלחתי להם כמה עשרות טובות של ספרים.

Philip Jr

New member
יש תמיד את האופציה של מכירה

אבל אז יתכן ויקח זמן רב עד שמישהו יקנה. אם מדובר בספר שעדיין מבוקש יחסית זה יכול מאד להשתלם.

22ק ו ס ם

New member
אני לא מסוגל להפטר מספרים שקניתי

כל ספר כזה נושא היסטוריה מסוימת, וגם אם אין לי כרגע צורך להשתמש בו, מי יודע מה יקרה בעתיד? מעט הפעמים שמכרתי ספרים התחרטתי עליהם אחר כך. אם כבר, הייתי מעדיף לתת אותם מתנה למישהו כי כאמור, הרווח הכספי יחסית נמוך על ההשקעה שלך אז לפחות שיהיה לזה ערך רגשי כלשהו.

אור302

New member
עכשיו אתה מספר לי?

עברנו בניין לפני חודש וכל חברי הסגל שמו בחוץ את הספרים שהם לא רוצים, חלקם חדשים בעטיפות ודי יקרים (בעיקר אנתולוגיות של ספרות). הייתי יכול למכור הכול לאמאזון. לקחתי לא מעט לעצמי, בעיקר תאוריה, אבל יכולתי להרוויח לא מעט. נו, אנסה לצבור לא מעט דסק-קופיז ואז למכור הכול יחד. לא פלא שלימדתי אותו סיפור של קפקא בשלושה קורסים כל פעם ממהדורה אחרת. כל פעם אני מקבל עוד ספר מתנה. אין בונוס גדול יותר בלהיות חבר סגל מאשר לקבל עותקי חינם.

jasam

New member
ממליץ לחפש לוח מכירות מקוון באונ׳ ולא דרך

אמזון. מכרתי ספרים יד שנייה בערך ב60 אחוז ממחירםהכחדשהבמקום בגרושים בודדים ( 5 דולר לספר שעלה 100

Philip Jr

New member
אפשר גם למכור באמזון

במקום טרייד אין, ואז זה ממש לא גרושים, אלא 50-80% בממוצע מהערך של הספר.. וכמובן מכיוון שמדובר בחנות המקוונת הפופולרית ביותר ברשת, הסיכוי למכור טוב מאד.

למעלה