גיליתי אתמול ש..

DANAQ32

New member
גיליתי אתמול ש..

מי שהיתה עד לפני כחודש וחצי, ממש "אחותי", וחברתי הטובה ביותר( או כך לפחות חשבתי) , לא היתה ראויה לאורך כל הדרך לאמון ולאהבה שרכשתי כלפיה. אני פשוט שמחה שחתכתי ממנה.לצערי זה עלה לי בדיכי שערך כשבוע אבל לפחות קיבלתי שכל והעפתי אותה לכל הרוחות. מעצבן אותי לגלות עד כמה הייתי עיוורת
חשבתי שאני יודעת "לקרוא" אנשים אבל במקרה שלה, כנראה שממש טעיתי. איך אפשר להפר אמון בסיסי בקשר כ"כ עמוק? תהרגו אותי אני לא מצליחה להבין את זה.
אבא, אמא
תודה שעשיתם לי רק אחים.

DANAQ32

New member
מה שאני הכי לא מבינה זה

איך כשלה אין אף חברה מלבדי, אין לה אחים/ות כי היא בת יחידה לאם חד הורית שגרה רחוק ממנה..איך היא יכלה לעשות לי קטע כזה? עזוב את זה שהיא פגעה בי, איך היא לא חשבה שהיא מפסידה מזה? לא יודעת למה זה חזר להטריד אותי אחרי שעבר כבר הרבה זמן.. כנראה בגלל הגילויים מאתמול

אולי זה באופי שלה

כי קשה להבין למה אדם שאין לו הרבה חברים סביבו נוהג כך באלו שעוד נשארו.

ש חף

New member
קרה לי

לצערי כמה פעמים. בפעם האחרונה שזה קרה לי הבנתי שמעטים האנשים בעולם שאני יכולה לסמוך עליהם בעיניים עצומות ומאז משהו באמון שלי באנשים נפגע. מעניין שזה קרה לי רק עם בנות עד כה.

דסדס

New member
הפסד שלך...

ברור שלא צריך לזרוק את האמון שלך על אנשים סתם ככה, אבל להפסיד אמון במגדר שלם?! לא לכולם מגיע אמון, לא לנשים ולא לגברים, אבל בדרך כלל מוצאים את הכמה אנשים שבאמת מגיע וטוב לתת להם את האמון הזה, נכווים כמ פעמים בדרך, אבל מוצאים אותם. וזה נכון גם לגברים וגם לנשים, אנשים מגעילים יש משני המינים.

DANAQ32

New member
מי אמר שזה הפסד?

אני לא חושבת שזה הפסד! עברתי חיים לא פשוטים, בלשון המעטה, ועכשיו כשאני כבר כמעט 3 שנים לבד, נתקלתי בהמון גברים וזאת המסקנה שהגעתי אליה. כמובן שיש לי מלא חברים שהם גברים אבל אני סומכת רק על עצמי. אותי גברים אכזבו פעם אחר פעם. כל מה שיש להם בראש זה דבר אחד, ומאסתי בכך שהם רואים בי אובייקט מיני, הייתי מעדיפה שירצו להכיר את מי שאני ושלא יעניין אותם רק דבר אחד. ולא משנה כמה ניסיתי, וכמה צ'אנסים נתתי כי האדם שהכרתי נראה לי נחמד תמיד זה נגמר בדבר אחד- המחשבות שלהם על איך להשכיב אותי. גם האנשים שנחשבים בעיניי חברים או ידידים , הרצון הזה מתגנב להם מדי פעם למחשבות, רק שהם יודעים עם מי יש להם עסק ולמדו לא לנסות. בקיצור, שונאת אותם! הגברים היחידים שאני סומכת עליהם הם אבא שלי ואחי...מתה עליהם!

דסדס

New member
זה לא קל

באופן כללי קשה למצוא אנשים שהם לא אינטרסנטים ושאפשר לסמוך עליהם, אבל אני לא חושבת שזה נכון לפסול מגדר שלם. נכון הרבה מהם רואים בבנות אוביקט מיני, אבל יש גם את הכמה שיכולים להיות הידידים הכי טובים שלך ולתמוך בך יותר מכולם, הבעיה היא בעיקר בלהצליח למצוא אותם.

מה שהכי חבל לי דנה......

זה שבגלל אדם כזה או אחר את מענישה רק עצמך. נתתי אמון באנשים שמעולם לא איכזבו אותי אבל לאחרונה נתתי אמון בבחורה ששכנעה אותי שהיא הידידה הטובה ביותר שלי זה קרה על רקע שהיא באה לעבוד איתי,לאחר שהיא התקדמה והמיפעל התרחב לא היה לה יותר צורך בידידות שלי(ודגש מדובר רק על ידידות)והיא סובבה לי את הגב והיום גם על הרקע הזה אני בלי עבודה כבר שלושה שבועות, (יש לה בעקיפין יותר מיד ורגל בזה) ושום דבר לא השתנה בי ואני עדיין אתן אמון בלי בעיות כשאפגוש אדם הראוי לכך.ורק מהסיבה הפשוטה זה תורם לנו המון להיות בקשר אם אדם קרוב.

DANAQ32

New member
מלך..תודה אבל אין צורך להצטער

אני לא מענישה את עצמי, אני נהנית בחברת גברים כמו שאני נהנית בחברת נשים, החיים שלי מלאים בחברים וחברות אבל אם תקרא את מה שכתבתי לדסדס תבין למה אני לא סובלת גברים. אני מניחה שיש כמה צדיקים בסדום, כשהם יהיו בסביבה תודיע לי..

sandra block

New member
ללמוד מכל שיעור

היי דנה, אני חדשה כאן, אבל לא יכולתי להשאר אדישה למה שכתבת. גם לי זה קרה, שחברה שלי הכי טובה בעולם, זאת שחשבתי שאפשר להגיד לה הכל!!! פגעה באמון שלי והקשר פשוט נגמר. כמה ימים אחרי זה קראתי איזה משהו שמדבר על שיעורים בחיים, ועל זה שאנשים באים ללמד אותנו משהו. תנסי להוציא מזה את הדבר החיובי שנשאר לך ממנה. היא בטוח הגיעה לחיים שלך כדי שתלמדי משהו....עכשיו את יודעת מה. שבוע נפלא, אופטימי ומחוייך

sandra block

New member
תודה!!!

זה עדיין מוזר לי, אבל אני אתרגל אני מקווה. נראה עולם די מעניין פה....

sandra block

New member
לעזוב??? עד שבאתי?

מה זאת אומרת לא עוזבת? עד שבאתי לכאן לקח המון שנים! עכשיו אני לא מתכננת לעזוב, וכן, עושה רושם שכולם פה נחמדים ומתחשבים....זה נחמד דווקא

sandra block

New member
גם אני, זה בסדר

אבל חוץ מזה, זה נכון... לקח לי הרבה שנים לעלות....לא מתכוונת לעשות מעבר כזה שוב בזמן הקרוב. טוב, יום נפלא ושבוע מקסים. אני הולכת לעבודתי היקרה..........

למעלה