למה? מתי בדית/הגזמת משהו?
E eve6 New member 24/9/05 #3 את חייבת להודות שהתמונה שהראיתי לך שלשום עשתה לך דגדוג של נוסטלגיה אהההממממ.... וזה לא אומר שאנחנו כבר נוטשים לאנחות את קלודי שלנו, נכון?
את חייבת להודות שהתמונה שהראיתי לך שלשום עשתה לך דגדוג של נוסטלגיה אהההממממ.... וזה לא אומר שאנחנו כבר נוטשים לאנחות את קלודי שלנו, נכון?
A aerynsun New member 24/9/05 #4 השתגעת??? ../images/Emo122.gif קלודי לעולם!!! אבל בא לי לראות מה ג'ילי עושה...מה המצב איתה? תודה על הלינק. רצה לראות. בכל זאת הקדשתי לג'ילי איזה 9 שנים של צפיה. אני חייבת לראות מה היא עושה עכשיו כשהיא לא סקאלי.
השתגעת??? ../images/Emo122.gif קלודי לעולם!!! אבל בא לי לראות מה ג'ילי עושה...מה המצב איתה? תודה על הלינק. רצה לראות. בכל זאת הקדשתי לג'ילי איזה 9 שנים של צפיה. אני חייבת לראות מה היא עושה עכשיו כשהיא לא סקאלי.
E eve6 New member 24/9/05 #6 אני שמחה לשמוע... אין אין אין על.............אוקיי, עכשיו תורך. בעצם, אולי הגיע הזמן להפסיק (זה לא המקום)
אני שמחה לשמוע... אין אין אין על.............אוקיי, עכשיו תורך. בעצם, אולי הגיע הזמן להפסיק (זה לא המקום)
A aerynsun New member 24/9/05 #7 חחחחחחחחחחחח אולי תשימי כאן את התמונות של ג'ילי שהראת לי מאיזה מגאזין שהיא היתה בו. תמונה אחרונה של קלוידה בלאק לפני ים של תמונות של ג'יל
חחחחחחחחחחחח אולי תשימי כאן את התמונות של ג'ילי שהראת לי מאיזה מגאזין שהיא היתה בו. תמונה אחרונה של קלוידה בלאק לפני ים של תמונות של ג'יל
E eve6 New member 25/9/05 #8 מי זאת קלוידה?? ../images/Emo12.gif LOL סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם. טוב, תמונה אחרונה של מושא הערצתנו הנוכחי לפני שאני שמה תמונות של האקסית הלכתי לחפש.
מי זאת קלוידה?? ../images/Emo12.gif LOL סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם. טוב, תמונה אחרונה של מושא הערצתנו הנוכחי לפני שאני שמה תמונות של האקסית הלכתי לחפש.
O orityemini New member 25/9/05 #20 האוסטרלית ההיא מפארסקייפ.... ולחשוב שבהתחלה לא הבנתי למה לעזאזל כל הפיסקיפרס מדברים שם במבטא אוסטרלי.... קלודיה זו השחקנית שמשחקת את ארין סון-שוטרת שלום בסידרה פארסקייפ. באמת אין עליה, היא שחקנית מעולה והדמות שלה גם מדהימה. נו איך אני עד עכשיו איב? את יכולה להיות גאה!
האוסטרלית ההיא מפארסקייפ.... ולחשוב שבהתחלה לא הבנתי למה לעזאזל כל הפיסקיפרס מדברים שם במבטא אוסטרלי.... קלודיה זו השחקנית שמשחקת את ארין סון-שוטרת שלום בסידרה פארסקייפ. באמת אין עליה, היא שחקנית מעולה והדמות שלה גם מדהימה. נו איך אני עד עכשיו איב? את יכולה להיות גאה!
A aerynsun New member 27/9/05 #32 קלאודיה בלאק היא שחקנית אוסטרלית והבנתי אורית שאיב מאכילה אותך בפרקים של פארסקייפ אבל באמת אין עליה, היא שחקנית מדהימה! http://imdb.com/name/nm0085227/ והיכונו , היכונו...עוד מעט אבל ממש עוד מעט אהיה אתר חדש עליה. אתר שעשוי כחול לבן
קלאודיה בלאק היא שחקנית אוסטרלית והבנתי אורית שאיב מאכילה אותך בפרקים של פארסקייפ אבל באמת אין עליה, היא שחקנית מדהימה! http://imdb.com/name/nm0085227/ והיכונו , היכונו...עוד מעט אבל ממש עוד מעט אהיה אתר חדש עליה. אתר שעשוי כחול לבן
O orityemini New member 27/9/05 #34 זה קווין סמית שם בתמונה? זה לא היפיוף ששיחק את ארס אל המלחמה בזינה? אם זהו, חבל עליו, שמעתי שהוא נהרג במהלך צילומים של איזה סרט... מה הקשר שלו לקלודיה?
זה קווין סמית שם בתמונה? זה לא היפיוף ששיחק את ארס אל המלחמה בזינה? אם זהו, חבל עליו, שמעתי שהוא נהרג במהלך צילומים של איזה סרט... מה הקשר שלו לקלודיה?
M muldercrushed New member 30/9/05 #36 אפרופו מבטא אוסטרלי.. יש לי מורה אוסטרלית לאנגלית והיא מלמדת אנגלית ומדברת עברית במבטא אוסטרלי קורע ברמות קשות חבל"ז!!
אפרופו מבטא אוסטרלי.. יש לי מורה אוסטרלית לאנגלית והיא מלמדת אנגלית ומדברת עברית במבטא אוסטרלי קורע ברמות קשות חבל"ז!!