ג'יליאן אנדרסון

aerynsun

New member
ג'יליאן אנדרסון

היי, מעריצה ותיקה של תיקים. וכבר אין לי את כל הלינקים הרלוונטים אולי תוכלו לעזור לי. אני מחפשת חדשות על ג'יליאן ועל הסרט החדש שלה. היא הופיעה באיזה מגאזין או תוכניות ארוח חדשות? אפשר לינקים? THANX

Gilliana

New member
בודאי! ../images/Emo13.gif

וקודם כל - ברוכה הבאה אל שורותינו.
שנית, לפני כשבועיים העליתי הנה ראיון טרי של ג'יליאן בטלויזיה הבריטית והנה הקישור להורדה. בנוסף, כדאי שתדעי שאנחנו מעדכנים כאן באופן קבוע בכל מה שנוגע לג'יליאן/דיוויד ושאר שחקני הסדרה כמו גם כל רסיס מידע בעניין הסרט השני של תיקים. תהני!

Gilliana

New member
עובד גם עובד!

יתכן והיתה תקלה זמנית באתר (קורה להם לפעמים) שמנעה את האפשרות להוריד -כרגע האתר עובד וניתן להוריד את הקובץ (כ-15 מגה). בהצלחה!

Ice Age

New member
הו כן

אם כי שרשורים רומנטיים או דיונים על הסקס אפיל של מאלדר לא בדיוק תורמים לבריאות שלי.

אבל אבל אבל

לפחות הפעם זאת לא אשמתי
חוץ מזה כבר אמרתי לך, שב מול המחשב תכתוב הודעה עם נושא מפוצץ.. איזה שרשור שיגיע ל 200 הודעות...

1Shir

New member
אני אתמול העליתי לדיון

שני נושאים עמוקים ומעמיקים שלא עונים על אף אחת משתי ההגדרות שנתת.. אז אתה יותר ממוזמן להשתתף ולהביע את דעתך..

eve6

New member
מתבקש להזכיר בעקבות הודעתך

את עניין הנשים ותוחלת החיים שלהן לעומת...

aerynsun

New member
עובד. תודה. ג'יל נראית שיגעון!

אבל הדיבור הישנוני שלה לא תורם

orityemini

New member
טוב זה צולם בשמונה בבוקר...../images/Emo6.gif

נראה לי שהרוגע הישנוני הזה נבע ברובו מהשעה המוקדמת שבה היא היתה צריכה לקום בשביל הראיון בוקר הזה....

Gilliana

New member
מאיר...

טיל אוילנשפיגל פראייר לידך וליד ההגזמות שלך

Gilliana

New member
מה?????? את לא יודעת???

דמות ספרותית קומית שנודעה בחיבתה הרבה להגזמות מטורפות, משהו בסגנון הברון מינכהאוזן.

Gilliana

New member
שששש... לא בקול! ../images/Emo9.gif

דברים כאלה לא מכריזים בפומבי, את לא יודעת? הברון הירונימוס קרל פרידריך פון מינכהאוזן, הגוזמאי והבדאי הגדול בכל הזמנים שעשרות ספרים, מחזות וסרטים נעשו אודותיו. אחד המפורסמים שבהם הוא ספרו של אריך קסטנר "עלילות הברון מינכהאוזן".

למעלה