גילוששש...

shiraz2

New member
גילוששש...

מה שלומך היום מתוקה?
יש לי סוד קטן.........
קצת למטה.......
עוד טיפה...
עוד קצת.....
אני אוהבת אותךךךך

GALI02

New member
שירזי מקסימה אחת

LOVE U 2 ושלומי היום סביר עד טוב... יש לי עכשיו את הקורס הזה על הראש וזה די מעסיק אותי ומרחיק מחשבות מיותרות... הגעתי להחלטה ואני מקווה שאני יצליח לעמוד בה. החלטתי לנסות להניח כבר לעבר ולהסתכל אך ורק ק ד י מ ה . WISH ME LOUCK מה שלומך? אולי גם את תצטרפי אליי????????????? מה את אומרתתתתתת?????????

shiraz2

New member
../images/Emo135.gif

בהצלחה בובה!!!!!!!!!!! לכי תראי לעולם כמה שאת מקסימה!!!!!!!! (אוקיי... אני במצב רוח מוזר..........
) מממממממ.... אני מבטיחה לנסות
העבר רודף אותי....
ביחד אולי נצליח? את יודעת.... שאתמול.... עשיתי.... עגיל.... בלשון.... ונורא כואב לי עכשיו
אל תשאלי למה עשיתי... כי אין לי מושג. זה היה החלום שלי מאז ומתמיד.... אז פשוט קמתי בבוקר ואמרתי- טוב אני עושה עגיל בלשון וזהו!!!!!
אני כל כך רעבה.... אבל אני לא מצליחה לאכול.........
טוב נו, טוב לדיאטה
זה היום השני שאני לא אוכלת... רק שותה כל היום!!
מקווה שיילך טוב עם הקורס בסוף, תזכרי ש... השמיים הם הגבול.... (למרות החתימה של רונן....
) אוהבת,
שירז

GALI02

New member
אני בשוק אני בהלם אני ה מ ו מ ה

לא בגלל העגיל בלשון- ותתחדשי לך. איך ההרגשה? את לוקחת משהו לכאבים? טיפות אופטלגין זה המלצה שלי!!!!!! בכל אופן אני בשוק מיזה שאת בכלל שמה סימן שאלה בסוף המשפט ביחד אולי נצליח? ומה פתאום אולי- בטוחחחחחחחחחחחח אין דבר העומד בפני ה........ נכון, רצון! ויש גם עוד כמה קלישאות אחת מהן היא שהזמן מרפא את פצעי הלב... בכל אופן בדיוק בשביל דיאטה המציאו את האייקונים האלו
נראה לי שמי שהמציא אותם היה או בדיאטת רעב או שהוא התקמצן ללכת לעשות קניות!!!!!!! הינה עוד קצת לדרך
ולסיים בכמה כוסות
לשכוח מכל הצרות... לילה לילה... אה ותרגישי טוב... ותקחי אופטלגין שתוכלי להירדם- זה מרדים יופי יותר טוב מכדור שינה... ו... זהו

jess ועוד

New member
אבל עגיל בלשון זה לא כואב

אני עשיתי לפני שלוש שנים וזה עדיין פה אבא שלי מקבל צמרמורות כל פעם שהוא רואה את זה

NasTy GirL

New member
תמונה מגנישה!../images/Emo108.gif

זו את?
אם כן, אז
, ואם לא-אז גם כן
...
אני הולכת לעשות עגיל בטבור, אם יהיה לי מספיק אומץ...

shiraz2

New member
../images/Emo35.gif

ג´סוש- את אומרת לי שהעגיל בלשון לא כאב לך ?
הייתכן כזה דבר? אני פה סובלת מכאבים, הלשון שלי נפוחה כמו איזה
, אני לא מסוגלת לאכול כמעט, ולדבר עוד איכשהו..... ולך..לא כאב בכלל? איפה הצדק בעולמינו האכזר
ממש מדליק העגיל שלך, ותגידי.... איך זה להתנשק עם זה? אני מאוד מקווה שזה לא מפריעעעע... למרות שאומרים שזה הכי כיף
עם מישהי עם עגיל בלשון... אז איך מהנסיון שלך? אני מחכה בקוצר רוח שהעגיל כבר יתרפא, שאני אוכל לבדוק את הנושא בדקדקנות.......
לידה קלה מתוקה, הלוואי ויהיה טבעי וחלק......
אוהבת, שירז

למעלה