גילוי

טלינה

New member
גילוי

שלום לכולם, אני חדשה כאן, רק הבוקר נתוודעתי לפורום וחבל שלא קודם. לאחר לילה ללא שינה, כששוב הלבטים, התהיות והעצבים מנקרים בכל חלקה טובה הרגשתי שאני עומדת לה ת פ ו צ ץ. והנה אני קוראת את הדברים כאן בפורום ואני מבינה שאין לי ממה לפחד, הרי גרוע יותר לא יהיה.הבחירה היא ש ל י , ואני בוחרת לחיות ולחיות זה לא להשאר בזוגיות החולנית הזו.

האלי

New member
אני יכול לעודד אותך

שהחלק הכי קשה הוא עד שמקבלים החלטה. אחרי זה כבר נשאר רק לעשות מה שנובע מההחלטה שקיבלת ואת מגיעה ישר למקום שאליו כיוונת. יותר מהר, יותר לאט... לא כל כך חשוב, מה שחשוב זה שברגע שקיבלת החלטה כבר אין לילות ללא שינה. רק דבר אחד אני רוצה לומר לך בכל זאת (ואני חוזר עליו ביומיים האחרונים לעיתים מזומנות מדי לטעמי
) נסי למצוא ולגלות מה הביא אותך למקום שאת נמצאת בו. כי אם לא תהיי מודעת לגורמים שהביאו אותך לנקודה הזו, לא תוכלי לשנות אותם. ואם לא תשני את הגורמים חזקה עליהם שיביאו אותך שוב ושוב לאותה נקודה. כמו אומרים הנה. כאן הבעיה שלך. טפלי בה! כדאי לנסות לטפל בה כבר עכשיו ולא לחכות לסיבוב שני... שלך, האלי.

becki1

New member
בהצלחה טלינה!

קל להרוס...קשה לתקן. אני מאחלת לך המון הצלחה בכל דרך שתחליטי ללכת בה. ובאמת, הפורום הזה מעניין ומחזק (מסתבר שיש לכולם..כמעט..בעיות!!) תמשיכי לבקר והעיקר..לא לפחד כלל

למעלה