בעיה נפוצה בקרב עמנו
אם תתבונני טוב טוב,תראי שאין מקום אחד בעולם שלא מעודד את הבעיות האילה, זה אי תקינות מינית, חוסר הבנה כללית של הנושא שגרר לחוסר מוסריות כלל עולמית, שהפקיר את התענוג הזה והפך אותו למשהו מאוד נזיל ולא ברור, מין זה טוב ונעים אבל אך ורק שהוא נעשה במסגרת הראויה לו משום שאחרת הוא נהפך להיות מרכז חיו של האדם בגיל מבוגר יותר, כי מין הוא בעצם 'ה' תענוג, אבל כמו כל דבר בחיים צריך לשים אותו במסגרת ולתת לו את תוכנו הראוי אחרת נוצר קלקול ובלבול עצום, יכול להיות יותר גרוע מסמים מבחינת ההתמכרות אליו, ובגיל צעיר הוא באמת מתבטא בתמימות ומיתוך חוסר הבנה ואחריות לנעשה ושל הנעשה ותוכנו הפנימי, לרוב הוא נעשה מיתוך לחץ חברתי מה שמוביל למטח נפשי בעל ישוער שלצערנו הסביבה משדלת אותנו אליו ובכך יוצרת סטיות במיניות האדם, ויוצא מכך שלפעמים חושבים שהוא בשביל ההנאה בלבד ומותר הוא גם לגיל הצעיר חסר תוכן והערכים המנחים, ושוים למסגר אותו במקום הראוי לו שישמור על טעמו הטוב ולא יהפוך למשהו רע וכן גם אלים, וכך הרבה פעמים הורים מטעים את הילדים שלהם ולפעמים את עצמם כאשר הם חושפים אותם לנושא בגיל כל כך צעיר ללא הכנה מוקדמת, ילדים מגלים היום את התענוג הזה בצורה אב נורמאלית ולא טבעית, לצערי גם אני, כי באמת אין שום מידע על זה, חוצמסירטי פורנו גדושי תצורות מלאות אגרסיות שרק בעלי עם לב קטן מאוד יכולות לו, וגם שום סרט לא בא עם הסבר על הנעשה, וכל המידע בדרך כלל ניכנתב על ידי בעלי אינטרסים, מין הוא משהו שמתרחש בצורה טבעית, כשאשר הילד גודל בצורה טבעית על ידי אבא ואמא טבעיים, שגודלו במערכת תקינה וטבעית, שיודעים להביא את העולל הצעיר על סיפוקו הרגשי והמנטלי כך שידע ערכים ומהותם ובכך לשים כל דבר במקומו, יש להפריד את המושג אהבה בין מין לרגש ובמיוחד בין מין ומגע פיזי לאהבה. עכשיו יש לך להבין שילדייך לא עשו משהו רע הם פשוט לא מודעים להשלכות כל הניראה לי מבעד לזגוגית המסך ככל הניראה את משדרת הרבה מיניות סביבך ולכן קלטו את העניין הזה כמשהו שנאה לעשות ולחקור בו או סתם מתחים נפשיים נצברים של העדרות ונוכחות של הורות חמה מבינה אך יחד עם זאת נטולת רגשות מיניים כלפי ילדהם, טעות מי שאמר שילדים צריכים מגע, אילה רק בגיל צעיר בגיל מתבגר יותר לדעתי צריך לישב אותם על דעתם ולהראות להם שאנחנו לא בהמות ומין זה נושא לחקור בו בגיל הזה(מביא לחוסר הבנה ובלבול גדול), ושהם צריכים להתעסק בספרים ובסיפורים מפתחי אינטלגנציה ותוכן פנימי שכאשר יגדלו יכולו להנות וילמדו וידעו להנות מכל דבר במידה במקום ובזמן הנכון, ראשית כל על ידי דוגמה אישית אני מביע את דעתי האישית אז בתקווה שזה עזר, לחץ חברתי הגיע גם אלי, ואני לא תחליף ליועץ ועזרה מקצועית, רק תורם את דעתי עד כמה שאפשרי לי.