בן יומו ירח
New member
גילוי נאות
זה זמן רב שאני לא משתתף פעיל כאן, בעצם לא רק כאו אלא בכל מקום.
לפני כשנה בחרתי לי במודעות שלמה לקחת "חופש" ולהכנס לשנה ארצית, שנה של התעסקות פיזית, עבודות ידיים, התחכחות בארצי ופחות ברוח.
הייתה שנה נפלאה מלאת תובנות והתנסויות, פגשתי מדריכים גבוהים מאוד עם אור ויכולת הדרכה- והם כולם אנשים בשר ודם.
והנה, הסתיימה לה השנה ואני עברתי טרנספורמציה של חיבורים עליונים נהדרים, תובנות של דרגות אור גבוהות, ראיתי את משימות ההמשך לגבי אנשים קרובים ורחוקי, ראתי את הייעוד הייקומי.
אז עכשיו אני כאן עטוף בעוצמות אחרות ומשודרגות נכון לקראת העתיד לבוא.
היום ברור לי יותר מתמיד שהשיאופות לאושר אי שם מיותרות כי האושר נמצא אצלינו.
לא צריך לחפש את גן עדן-גן עדן הוא כאן.
כחלק מהמשימות של לחלק את התובנות אני עורך ביום רביעי הקרוב 12/12/12 ערב של תקשור עם יישויות אור כהכוונה לעלית תדר ובחירת הדלת שלכם.
הערב יתקיים בחיפה וכל כולכם מוזמנים בכבוד.
כמו כן אתם מוזמנים להתבונן ב"שיגעונות" שלי ובחוויות שעוברים עלי.
ואני אהיה כאן ביתר נוכחות והשתתפות.
יום טוב
זה זמן רב שאני לא משתתף פעיל כאן, בעצם לא רק כאו אלא בכל מקום.
לפני כשנה בחרתי לי במודעות שלמה לקחת "חופש" ולהכנס לשנה ארצית, שנה של התעסקות פיזית, עבודות ידיים, התחכחות בארצי ופחות ברוח.
הייתה שנה נפלאה מלאת תובנות והתנסויות, פגשתי מדריכים גבוהים מאוד עם אור ויכולת הדרכה- והם כולם אנשים בשר ודם.
והנה, הסתיימה לה השנה ואני עברתי טרנספורמציה של חיבורים עליונים נהדרים, תובנות של דרגות אור גבוהות, ראיתי את משימות ההמשך לגבי אנשים קרובים ורחוקי, ראתי את הייעוד הייקומי.
אז עכשיו אני כאן עטוף בעוצמות אחרות ומשודרגות נכון לקראת העתיד לבוא.
היום ברור לי יותר מתמיד שהשיאופות לאושר אי שם מיותרות כי האושר נמצא אצלינו.
לא צריך לחפש את גן עדן-גן עדן הוא כאן.
כחלק מהמשימות של לחלק את התובנות אני עורך ביום רביעי הקרוב 12/12/12 ערב של תקשור עם יישויות אור כהכוונה לעלית תדר ובחירת הדלת שלכם.
הערב יתקיים בחיפה וכל כולכם מוזמנים בכבוד.
כמו כן אתם מוזמנים להתבונן ב"שיגעונות" שלי ובחוויות שעוברים עלי.
ואני אהיה כאן ביתר נוכחות והשתתפות.
יום טוב