גילוי נאות

מצב
הנושא נעול.
גילוי נאות

גילוי נאות
האם מנור מתפעלים את הפורום? לא שזה רע ואולי אפילו טוב, אבל מתבקש כאן גילוי נאות.
תודה,
רוני.

גילוי נאות למה?

גילוי נאות
האם מנור מתפעלים את הפורום? לא שזה רע ואולי אפילו טוב, אבל מתבקש כאן גילוי נאות.
תודה,
רוני.
גילוי נאות למה?
אשרת ואני מנהלות את הפורום ואיננו קשורות לחברת מנור, נמצאות כאן על חשבון זמנינו הפרטי ואיננו שייכות לשום גוף.
חברת מנור מאפשרת לנו הגולשים לקיים את הפורום לאחר שלפני מספר שנים (3 או 4 ) תפוז החליטו למכור את הפורום שלנו לאחת החברות שבחרה להרוס אותו.
לשמחתנו הרבה הם לא הצליחו להחזיק בפורום ותפוז הציעו אותו לחברת מנור שבחרה לאפשר לנו הגולשות להמשיך את הפעילות
מאחר וחברת מנור משלמת על כך לתפוז, כשנכנסים דרך המחשב ישנם באנרים שלהם (אני לא דרך מחשב כך שלא זוכרת בדיוק)
איילת

חברת מנור היא חברה עסקית ולא מחזיקה את הפורום לשם שמיים

גילוי נאות למה?
אשרת ואני מנהלות את הפורום ואיננו קשורות לחברת מנור, נמצאות כאן על חשבון זמנינו הפרטי ואיננו שייכות לשום גוף.
חברת מנור מאפשרת לנו הגולשים לקיים את הפורום לאחר שלפני מספר שנים (3 או 4 ) תפוז החליטו למכור את הפורום שלנו לאחת החברות שבחרה להרוס אותו.
לשמחתנו הרבה הם לא הצליחו להחזיק בפורום ותפוז הציעו אותו לחברת מנור שבחרה לאפשר לנו הגולשות להמשיך את הפעילות
מאחר וחברת מנור משלמת על כך לתפוז, כשנכנסים דרך המחשב ישנם באנרים שלהם (אני לא דרך מחשב כך שלא זוכרת בדיוק)
איילת
או כדי לקבל כמה באנרים שאותם אפשר לרכוש היום בגרושים...
מן ההגינות שהגולשות ידעו את זה ושתהיה שקיפות.

kobi932

New member
אני לא מבין מה הבעיה

אני לא מבין מה הבעיה
המנהלות של הפורום לא קשורות לחברת מנור הם בהתנדבות מלאה ועל חשבונם הפרטי כול מה שהם עושות זה לעזור לנשים שעוברות את התהליך שהם כבר עברו איזה שקיפות צריך ? זה לא שהם מיצגות אותם או עושות למנור פעילות שיווקית ועוד משהו אני מאוד פעיל כאן ולא מהיום מעולם לא קיבלתי מהן מסרים כאלו ואחרים מה להגיד ומה לא להגיד גם שאמרתי דברים לא לזכותם של חברת מנור אנחנו היום זוג הורים לילד מקסים שאת כול התהליך עברנו בזכות הפורום הזה אני חוזר ואומר הפורום ניטרלי לחלוטין כולל מנהלות הפורום וכול הודעה שנשלחת היא בהתנדבות מלאה של כולם כולל המנהלות והגולשות שמוצאות לנכון לתת מענה לכול אותם נשים שצריכות לעבור את התהליך

למען ההגינות

למען ההגינות
נעים מאוד, שמי איילת, אמא יחידנית לבת 4 מתרומה כפולה, מנהלת את הפורום מזה 3 שנים, חברה פעילה בפורום ב 5 השנים האחרונות ונמצאת כאן על חשבון זמני הפרטי על מנת לעזור ולחלוק במידע. כפי שהפורום עזר לי כשהייתי בתחתית של התחתית ואבודה לגמרי.
ומי את? אין לי מושג.... אולי בעלת אינטרסים כמו לא מעט שנכנסים לכאן?
מבחינתי מנור מאפשרים לי את הפלטפורמה להיות כאן, את לגמרי מוזמנת להכניס לחלון החיפוש את המילה אמבריון ולראות איך נראה היה הפורום כשנלקח מאיתנו הגולשות, או לראות תכתובות בקומונה בעלת שם זהה שהקמנו כשגורשנו מכאן.
אז אין לי מושג איזו שקיפות את רוצה. לא זכור לי שמישהו שיכנע כאן גולש או גולשת למסלול מסויים. ותפוז מטיבעו מנסה להתקיים ולכן יש לא מעט פירסומות בכל פורום שתכנסי אליו.
את בהחלט מוזמנת לקרוא בפורום שלנו, בטוחה שתמצאי לא מעט מידע (וגם אנשים מקסימים) ולא רק את הבאנרים
שבת שלום
איילת

אשרת 1972

New member
הגילוי הזה נעשה כל כך הרבה פעמים שההודעה ממש לא ברורה

גילוי נאות
תודה,
רוני.
הגילוי הזה נעשה כל כך הרבה פעמים שההודעה ממש לא ברורה
כנראה שלא היית פה בזמן שחברה אחרת שהתערבה בתכנים ניהלה את הפורום , לא היית בזמני הפורום החלופי ולא היית כאשר מנור רכשה את הפורום ונתנה לנו לנהל אותו בהתנדבות מלאה , זה נאמר פה תחת כל עץ רענן כדי היה לעיין בפורום לפני ההערה הלא מתאימה

מצב
הנושא נעול.
למעלה