גילוי מרעיש

B a n j o

New member
גילוי מרעיש

ראיתי עכשיו ראיון של ג´יימס מרסטרס באיזו תוכנית אמריקאית ("The late late show") ואין לו בכלל מבטא בריטי ! ובדקתי בIMDB והוא בכלל מקליפורניה ! איזה שחקן נפלא, איך הוא עושה את המבטא הבריטי כ"כ מושלם !

The Flash

New member
ידעתי את זה....

הוא בכלל לא קשור לבריטניה גם לאנטוני סטוארט אין מבטא כזה כבד והוא עושה כאילו

Lizz

New member
מבטאים

כשג´יימס מארסטרס התחיל, בעונה השנייה והשלישית, המבטא שלו היה מזעזע ואפשר היה לדעת שהוא לא בריטי - למרות שהוא ממש השתדל. הוא משתפר מעונה לעונה, ואומר שזה קצת בגלל שהוא מסתובב עם טוני ונדבק ממנו :) לטוני הד יש מבטא יותר קרוב למבטא שראינו אצל ריפר בפרק בנד קנדי, ולא מבטא upper class , אבל גם הוא עם העונות גולש יותר למבטא הרגיל שלו ופחות למבטא דמוי ווסלי - שגם הוא דרך אגב אמריקני ולא מדבר בד"כ במבטא בריטי. רק לידע כללי.

dawn 14

New member
אי לי שם

אני חושבת שאנטוני הד יש מבטע אמיתי וגם קראתי כמה כתבות על המבטע שלו אבל לג´יימס אין מבטע אמיתי הוא עושה אותו לסידרה.

זהו שאתמול ב-E

גם לא היה לו מבטא בריטי אז שמתי לב לזה וניסיתי להתאמץ לשמוע אותו.... עדיין אל ברור לי אם הצלחתי או לא...

Buffybot

New member
duh!

כבר ידוע שהמבטא של ג´יימס לא אמיתי. והידעתם שהוא ואמה (אניה) נולדו בדיוק באותה עיר?? עוד משהו בקשר לראיון עם ג´יימס, שהורדתי. שם גיליתי משהו שלא ידעתי, שהוא למד בג´וליארד במשך שנתיים. גם של דיברו על המבטא הבריטי. אולי זה אותו ראיון? אנתוני ברור שהמבטא שלו אמיתי, הוא נולד באנגליה.

בדיוק כמו

שלאנג´ל יש מבטא אירי...
לאנת´וני יש מבטא מקורי, בהחלט. ג´יימס אימץ את המבטא שלו מהרבה מונטי פייטון שהוא ראה בצעירותו. ואל.

buffgirl

New member
אנתוני הוא בריטי ובגלל זה ../images/Emo80.gif

המבטא שלו אמיתי (לפחות הבסיס שלו כי אתם אומרים שהוא עושה את המבטא שלו יותר כבד והכל...) ולספייק, ג´יימס, יש מורה מיוחד שעובד איתו על המבטא! קראתי את זה איפשהו או ששמעתי את זה. לא יודעת....

Lizz

New member
ההבדל העיקרי

הוא שהמבטא של אנג´ל, ברגעים המעטים שבהם הוא טורח לנסות, הוא מזעזע להפליא, והמבטא של ספייק לא נורא, ומשתפר מעונה לעונה. המבטא של ג´יילס.. שימו לב ש"מבטא בריטי" זה הגדרה רחבה ומעורפלת שכוללת המוני מבטאים שונים לגמרי זה מזה. זה קשור למעמד, לאזור גיאוגרפי, וכו´. המבטא של טוני שונה מהמבטא של ג´יילס למרות ששניהם מוגדרים כמבטא אנגלי. טוני "נמוך" יותר.

Lizz

New member
בקטעי הפלשבק

הדבר המגוחך והכואב שאנג´לוס משתדל לדבר בו? אמור להיות אירי. אני יודעת, קשה לזהות. אנשים מרושעים אך נפלאים ברחבי הפנדום טוענים שדויל פוטר כי המבטא שלו היה יותר טוב משל אנג´ל ;)

למעלה