גילוי דעת:

טלי, את מגיבה לעניין,

ובחכמה........
 

ק י ק ה

New member
זה נשמע כאילו רק גברים בוגדים

אבל לא חסרות גם נשים. לא שאני מסכימה עם העניין הזה של בגידות אבל אני מכירה מס' זוגות שסטוצים הצילו את הנישואים שלהם. אני מכירה גם כמה שנהרסו בגלל זה. האמת לי לא אכפת, שכל אחד יעשה מה שטוב לו, לא מגעיל אותי פשוט לא מדבר אלי.
 

ק י ק ה

New member
אני יכולה לספר

בדיוק הולכת להקריא את טוסברהינדי הגיבור - אחלה סיפור
 

esunshine

New member
../images/Emo46.gifגרוע מזה קרה לי

שלשום בעודי מתהלכת באוניברסיטה, ושותה קפה להנאתי, עם סיומו. תופס אותי מישהו שלמדנו יחד לפני הרבה שנים. בקיצור דברנו יצאנו מהקפיטריה....והוא רוצה להזמיני ל..קפה. טענתי ששתתי תודה, ניסה להוציא ממני מספר טלפון...אמרתי לו שהוא נשוי, הוא שאל למצבי המשפחתי, וטען שהוא לא....אמרתי שזוכרת שגם אז היה נשוי (ונזכרתי שאמור היה לקחת אותי לתחנת רכבת וכמעט לקח אותי למקום אחר).. הוא שאל למה לא? ורק טלפון... והסברתי שאינני מתכוונת להוסיף סיבוכים לחיי. בקיצר העולם הזה של הנשואים החוצפנים, או המבוגרים החוצפנים.....מעורר בהחלט בחילה.... ולא רק הם... מקווה שהשנה יצוצו חוויות יותר נעימות, ואפגוש גברים אמיתיים.
 

ד נ י ת3

New member
יש מליון סיבות, יש מיליון תרוצים

שגרה/יחסים גרועים בבית/ וכו' וכו' וכו'. אבל בשורה התחתונה - יש פה שקר. ולא שקר לבן. יש פה בגידה - בגידה באדם שבחר לחיות איתך את חייך. אין הנחות.
 
למעלה