גילוי דעת!

dron a

New member
גילוי דעת!

רבותי היום יותר מתמיד ההחלטה חייבת ליפול, חייבים להחליף את ראש העיר. ראינו: א-ראש העיר בכל זמן האירוח מאשים ומתגונן,ועל זה נאמר "על ראש הגנב בוער הכובע". ב-האדם הוא בלי שום חידוש וחזון,דהינו:הוא אשר היה יהיה. ג-במקום לענות לשאלותה גולשים,הוא התעלם לחלוטין ודאג לענות אך ורק לשאלות היחצנים שלו{שלמדנו להכיר בפורום}. ד-כל שאלה שלא מצאה חן בעיניו,או הקשתה על ראש העיר מיד אותם יחצנים קפצו להגיב ולהגן{מדוע-אין לראש העיר פה}. לכן אני חושב שראש העיר,במהלך האירוח ביזה את עצמו ואותנו. עכשיו יותר מתמיד אני בטוח שיש להחליף אותו מיד ולאלתר. בתאריך 28-10-2003 ימצה איתו הדיו,והוא ישאר היסטוריה בעברה של העיר ולא עתיד.

מר דורון

זה שאתה תומך בבן משפחתך זה לגיטימי אבל אולי שחכתם כולכם או שאתם לא רוצים לזכור את האירוח של גבי אסרף אז אני מפנה את כולכם לחידוד הזיכרון לדף מספר 57 בפורום כמו כן באירוח עם בני היו 2-3 תגובות של חברים תבדוק מה קרה אצל גבי סניגורים מפה עד הודעה חדשה ליז ג דין רחל ועוד אז תשפוטו קודם אותכם יחצנים שלו טוב עם יחצנים כמו סטייץ רחל סמפטית וגנסיס הוא היה מפסיד בטוח(חלק גדול הם משפחתו של גבי ואני מכיר אחד לאחד) לידעתך כול היחצנים או איך שאתה קורא לנו כולנו אנשים שהולכים עם בני כי אנחנו מאמינים בו לאף אחד מאיתנו אין קשר דם לבני אז ב28.10.03 הציבור יבחר בבני רגב והמשפחה של גבי תבחר בגבי וב28.10.03 בני רגב יהיה ראש העיר הבא לחמש שנים רצופות!!!!!!!! כי רק בני יכול ורק הליכוד יכול

דרון ידידי

זהו לא גילוי דעת, זה ידוע ממזמן. אצל בני משלמים לפעילים לכן הם לא בעלי קשרי דם. וכרגיל, גם התומכים שלו לא יודעים לענות במה שנשאלים אלא ישר מפנים למועמד המוביל מתוך יראה וחששות לקראת ה- 28/10 שואלים על בני, עונים על גבי! ככה זה כשאין ביטחון. רק גבי אסרף!!!!!!!!!!!!!!

למעלה