גילוי דעת נאות ..

Hedy48

New member
Hello again Orlym10

אורלי היקרה, זה לא מקומי לעשות דיאגנוזה על מצבו הנפשי של מייק כי אני לא מקצוענית, ולפעמים אפילו המומחים טועים כי זה לא מדע מדויק. אני גם לא שמעתי על אם דומינתית או שתיקות ארוכות בין ההורים. לפי מה שקראתי ושמעתי מקרוביו, מייק בא מבית חם והיה קשור במיוחד לאביו שהיה מאוד גאה בו. ונכון שהוא דור שני לניצולי שואה, אבל כך גם אלפים מתושבי הארץ וחו"ל - ואני בתוכם, ואנו לא סבלנו את סבלו של מייק. כדאי אולי להתרכז על המורשת שמייק השאיר לנו כמו שיריו הנהדרים במקום לנבור בעברו הכאוב.

orlym10

New member
יקירתי גלשתי מהר מדיי ...

הדי בוקר טוב, גלשתי עם תזות ... רציתי פשוט "לבדל" את המקרה של מייק , לעומת מקרים אחרים והיו מקרים , קבייין סולן להקת נירוונה , אלביס , דלידה ועוד. בשאר המקרים , נכנסו למשוואה , סמים , אלכוהול וכדמ' , פה היה מצב מסויים , אשר נשען על מצב קיומי יחודי . לא רוצה להכנס שוב לספקולציות , אתמול בלילה , קיבלתי חומר נוסף מארכיון של עיתון גדול בישראל , התמונה מתחילה להתבהר , אני מתחילה "להרגע" מהאטרף , נותנת ל"חומרים" לשקוע בי , יש לי לראות את הסרט ואז ....מי יודע ... בינתים אניח לרגשות ולמחשבות לזרום. שיהיה לך בוקר, לילה, המשך יום מהנה (לא יודעת איפה את בדיוק על המפה).

מיכל שמ

New member
הדי היקרה אני מסכימה איתך במליון אחוז...

אנחנו לא במקום של ביצוע הערכות מקצועיות על מה היה , אנחנו פה כדי להשפיע על מה שיהיה
גם אני שיכולה להעיד על עצמי כקצת יותר מקורבת , יודעת על קשר מאד מיוחד של מייק לאביו , אין ספק שכשהאם הינה עקרת בית , ההשפעה שלה על הילדים היא יותר משמעותית , אבל אלו היו הזמנים אז , פחות נשים היו עסוקות ב"קידום" הקריירה ויותר נשים היו עקרות בית . שתיקות בין ההורים
שייך כנראה לאיזה סרט אחר ולאו דווקא לכאן . ואכן , גם אני שייכת לדור שני ,אבל הייתה לי גם אמא צברית מדורי דורות , ואני גם מסכימה שלא כל האשמה ניתן לתלות בזה . בהחלט בואו נראה איך אפשר לשמור על מה שמייק השאיר ולא על מה היה יכול להיות אחרת
אורלי את באמת רצה מהר מידי וזה לא יביא לך תשובות , אל תנסי לחפש את הסנסציה , נסי להתמקד במה שיש ,זה יתן לך פרספקטיבה שונה על מה שקרה אז ומה שקורה כאן היום .

Hedy48

New member
הי מיכל ואיריס

נעים להכיר ותודה על העדוד. מיכל, נרגעתי כצת.

למעלה