גילוי דעת נאות ..

orlym10

New member
גילוי דעת נאות ..

אתמול חיית בתחושה שנכנסתי לעולם הזוי משהו . פתאום עלתה לי השאלה , האם אני מדברת עם אנשים בני גילו של מייק , האם אני מדברת עם יקום נפרד , הוויה נפרדת , שהרי התחושה שהוא חי בפורום , חזקה כל כך , שהגבולות בין דמיון למציאות מטשטשים משהו . זה מביא אותי למחשבה על יקומים נפרדים , על חיים אחרים (לפרקים עסקתי בשאלות ) . פתאום ככה באמצע החיים , אני נזכרת באדם שהקשר היחידי שלי עימו , היה דרך עיתון (להיטון) שהייתי מפלחת לאחי הגדול ודרך הלב שנזכר , שהיה מאוהב , בכוכב . אני שואלת את עצמי , האם זה סוג של תקשור , שבה נשמה מתקשרת לאחרת?? האם אני יכולה עכשיו לשבת ולכתוב על מייק , לא מבחוץ אלה מתוכו פנימה?? האם יכול להיות שאני מסוגלת להכנס לתוך הלב שלו ולהגג מתוכו , כאבים פחדים ?? ומבחוץ , אני מסתכלת עליו בתמונות ובקליפים ותוהה , איך אפשר לחיות בדואליות קיצונית שכזו ??? מצד אחד , לרצות ולהיות מגה סטאר , לספק את הסחורה המושלמת לקהל שלו - לקבל מהם אהבה וכך חוזר חלילה , לשייף ולתחזק דרך חיים , אשר תתאים לאילוזייה שנוצרה , לבועה הזוהרת שיצרתי , איך אני מביא את משה למקום של מייק ומחבר בינהם , הפיצול הזה בחשיבה ובעשייה משגע , מחרפן! . אני צופה בו בקליפים , ורואה את את פניו , המביעות רגש , אבל רגש רק לשיר , מעבר לכך לא רואה הרבה חיוכים זוהרים , אושר , אני רואה את הפרסונה החיצונית הזוהרת , איש יפה , אליל , בעל קול אלוהי , חם מלא ברגש , המדבר על אהבה , עזיבה . אני מסתכלת על ידיו , איך הוא משתמש בהם בשיריו , אצבעותיו הארוכות , אצבעות של פסנתרן יגידו , אני רואה אצבעות של אדם רגיש עד כאב , אצבעות דקות , אשר אוחזות במקרופון בקלילות , נוגעות לא נוגעות , מתחייבות ולא , ידיים של איש , פגיע עדין , רך אשר היה זקוק , למישהו חזק שילך עימו ויאחוז לו ביד. יש בי את הצורך המוזר משהו , הדמיוני משהו , לחזור אחורה בזמן , לנסוע אליו לנקוש על דלתו ולהציע לו הגנה , אני כבר לא מדברת כאן כאישה צעירה אשר רוצה לאהוב גבר "מושלם" אלה כנפש רגישה , אשר רואה מעבר לכל הזוהר , את המצוקה של הנפש הרגישה . אני יודעת שכל אדם שמגיע לעולם , בא לערוך את התיקון הנשמתי \הגילגולי שלו ואז הוא חוזר לאין סוף , להתחבר למסה יקומית , אלוהית , שהרי אנחנו נוצרנו בצלמו ובדמותו ובתור שכאלה , ריסיסי אלוהים חיים , אנו חוזרים אל השלם ,לאחר שעברנו כברת דרך . משה (אני חוזרת למקור) נמשה מהעולם הזה לעולם האחר , את התפילה שלו הוא ביצע בשירה , את התיקון שלו הוא שילם בכאבי לב (סתירה מוחלטת לפרסונה הציבורית הנהנתנית משהו , הנרקסיסטית משהו , המחוזרת , נאהבת..) בדו הקיום שלו , אם הייתי מציירת את מייק - הייתי מציירת את הפרסונה החיצונית היפה , המוכשרת ובתוכו הייתי מציירת את הפרסונה היפה , המוכשרת אשר חייה בתוך בור שחור של חסך רגשי , אשר היה קיים בו מרגע נביטתו ברחם אימו ועד למותו הטראגי. יהיה זיכרו ברוך .

mary222

New member
hello orlym 10, mary here

hello, i just wanted to say how very much, i enjoyd your post, today. you write very wonderfull, you move me to tears with your words. we are very luck to have you here on our forum. very best wishes, mary.xx

orlym10

New member
Now my turn to tears

אני מבינה שאת קוראת עברית , אך חייה עם מקלדת באנגלית (:) אני מודה לך על התגובה, ריגשת אותי , להיות כאן ולקבל תגובות מרגשות על הרגשות שלי , עושה לי לדמוע , בכל פעם שאני מקבל מסר , או תגובה . תודה לך , תודה לכולם . ועכשיו לחקירות ... אפשר תמונה?? אפשר לדעת קצת יותר עליך , בכלל הייתי שמחה לסבב הכרות עם כולם. אז מי שנכנס לתגובה אשמח לראות תמונה , לקבל שמות או כינויים בכדי שאוכל להתיחס באופן אישי יותר. תודה שוב....

mary222

New member
hello orlym 10, mary here

yes, i have softwear, that translate, hebrew in to english for me. i do-not write in hebrew.. i will ask if michal, if she can show you a photo of me. i am 58 years old, a widow, with one son, scott, and i live in england. love mary.xx

orlym10

New member
wow

נעים מאוד להכיר מארי , איפה את גרה באנגליה?? יש לך נכדים או שבנך עדיין צעיר ולא נישא?? את מעריצה של מייק ברנט מזמן ?? כלומר הכרת אותו כשהוא היה זמר ?? אשמח לראות תמונה שלך .

מיכל שמ

New member
הי אורלי ושבוע טוב ...

לגבי פרטים אישיים , בל נשכח שאנו נמצאים בפורום פתוח שכל אחד יכול להיכנס אליו ולכן יש דברים שאנשים מעדיפים לשמור לעצמם אז אל תיפגעי אם אנשים לא מוכנים להחשף בפורמט הקיים . שאלות לגבי מייק את יכולה לשאול אותנו חופשי אבל לא בטוח שעל כל דבר אנחנו יכולים לענות . יש דברים רבים שגם לנו אין תשובות אז אם לא תקבלי תשובות מאיתנו אל תתאכזבי . את משפחתו של מייק נכבד ברצונם למעט פרטיות .

orlym10

New member
מיכל יקירה

גם כשאני לא מקבלת תשובות וזה קורה כאן ,אני לא מתאכזבת ,אני מנסה בצורות אחרות להגיע לתשובות. מאוד מעניין אותי - כל נושא הערצה בכלל ולמייק בפרט. שוב אני לא מעריצה רגילה ומין המניין , אף פעם לא ממש הבנתי , איך אפשר להעריץ , בדבקות עד כדי חיקוי המקור. לא הבנתי נשים בוכות בהופעות, נשים אשר לא נישאו בגלל שאליל נעוריהם לא היה מושג , לא מבינה את ההליכה אחרי, ההליכה רבת השנים , אולם יחד עם זאת , יש בי הבנה פנימית מאוד גדולה לאהבה שבליכם לגביי מייק , יכול להיות בגלל שהוא מזכיר לי אהבת ילדות , אולי בגלל שהוא נשאר צעיר ויפה לנצח ,בעוד אני ,אתם אנחנו , מזדקנים ומתבלים ... יש בי מין הבנה קוסמית משהו ... רואה אותו בקליפים וכואב לי , על החמצה שכזו וחושבת לעיתים שאולי כבר לא היה לו לאן לעלות אז הוא קפץ כי לרדת למטה לא היה בגדר אופצייה. כל מה שתתנו לי אשמח לקבל .

Alvai

New member
יש מה לתת רק את הקצב את צריכה להאט...

יש לך ללמוד על מייק הרבה דברים... ללמוד ולהכיר אותנו...ועל הביחד שיצרנו ... ללמוד על משפחתו של מייק ( עם הפרטיות המתבקשת ) יש כאן בפורום חומר לכמה שבועות, ואנו כאן יום יום... צאי לדרך בקצב שלך, אולי תספיקי להגיע לפריס יחד איתנו לערב ב 24/4 נשמח לתת לך, אנו כאן בשביל זה ! בקשה: http://www.youtube.com/watch?v=-PamOa1pXK4

orlym10

New member
מתי האזכרהשלו ??

הרי הוא הסתלק לעולמו ב 25 לאפריל ,אז מה אתם עושים בפריס יום לפני ??

daliat1

New member
אורלי שבוע טוב ../images/Emo13.gif האזכרה של מייק מתקיימת

מידי שנה בתאריך העברי, השנה זה יחול ב-28.4 (שלושה ימים לאחר שנחזור ל-
). המשך יום פורה ונפלא לך

orlym10

New member
מקווה לראותכם לפני

טוב עוד חזון למועד וב"ה עד אז יעברו עוד מים רבים בירקון ואולי ניפגש מי יודע... בכל אופן אני רושמת לי את התאריך . תודה.

Alvai

New member
מה שלא מובן עדיין יכול לתת לנו להבין...

אני מחכה כמוך להבין איך כל זה מתגלגל מבלי שניתן להבין מהיכן זה בא. גם אם לא הבנתי איך מייק נכנס ככה פתאום לחיי, כן הצלחתי להבין דברים אחרים, שלא קשורים למייק או לחייו. כמו שאנני מבין כיצד קרו לנו דברים "מוזרים" כשהיינו בפריז כולנו יחד, וגם במקרים אחרים, פשוט הורגש שמייק מסדר את העניינים בשבילנו... מוזר אבל אי אפשר להתעלם מזה. הבנתי שלחקור את מה שקורה משאיר אותי בנקודת המוצא, קיבלתי את זה כמובן מאליו, ככה זה צריך להיות. יש מי שמכוון את זה ? טוב שיכוון ויסדר את מה שהוא רוצה איך שהוא רוצה... ברור שמייק היה רגיש ושברירי, ברור שחסרה לו דמות האב, אם תקראי את הביוגרפיה תצטייר לך תמונה יותר עמוקה של הילד הנער, ולאחר מכן הסטאר מייק... נדחף או קפץ אל מותו - שאלת השאלות... בכל כיוון תשארנה תהיות לגבי ה - למה... ובכל זאת זה לא היה לו קל, בחזרה 40 שנה אחורה צעיר בגילו בארץ זרה ללא שפה... בזמנו זה לא היה מה בכך, ובוודאי שאישיות כמו שלו עם עבר והווה לא רגילים לממוצע. למדנו עם הזמן והביחד שלנו כאן, להנות מהקיים, להתרגש מהמיוחד, לחלוק את האפשר. יש אנשים שרואים קליפ של מייק או תמונה ולא מצליחים לראות את מה שאנו רואים, למה ? "תשלימי את החומר" על מייק אולי תוכלי לתת גם לנו להבין. מייק ברנט ההתחלה: http://www.youtube.com/watch?v=vDdHFNPXZvM

mary222

New member
hello dear jacob

hello dear and lovely man, again you make me cry with your words. you are right, you can not know what life was like back then in paris. only,if you had been there. yes, he was so sensitive, and fragile, but also, at the same time strong, very independent, and in a way very brave, and shy. you would not belive it to look at him, but he was very shy. he had expect- the french to be speaking english, big shock for him, and yes he missed his father so much. i am shure he is looking down on you jacob, and smile on you. i cant wait to meet you all, love and hugs, mary.xx

Alvai

New member
Thanks Mary we cant wait meet you

it's time to say to Orly and Hedy about you

mary222

New member
hello dear jacob

o.k, dear friend, out of respect for you, i have don e as you wished, i send you a big hug, love, mary.xx

orlym10

New member
יעקוב זה שמך ??

אתה מחמיא לי באומרך "תשלימי את החומר" על מיקי אולי תוכלי לתת גם לנו להבין ... אני כמוכם ואף פחות ... גם בידיעות , גם בידיעה ,גם בהכרות עימו. דבר אחד אני לא מבינה , אם היה לו שומר ראש , איפה הוא היה כשהוא קפץ ??? משהו חסר בלילה ההוא. אני לא חושבת שהוא נרצח ,כמו שקראתי פה ושם , כן הוא נדחף למקום הסופני , עקב כל מיני לחצים ואירועים ,אבל אותי מעניין למה רק הוצמד לו שומר ראש, למה לא היו איתו ??? ונכון מה זה משנה התוצאה הסופית כבר קיימת 35 שנה ותשובות לא ייעזרו ... אני יוצאת לשעתיים חופש ,אני מתחרפנת ... ((-:

Alvai

New member
לכן אני אומר לך "תשלימי את החומר"

את חייבת לצפות במה שקיים, ויש חומר... הדבר הראשון זה לצפות בסרט של ארז לאופר "לס מואה טמה". אחר כך הפסקה...כמה ימים ועוד סרט... מה המצב שלך בהבנת צרפתית ?

orlym10

New member
שומעת צרפתית מצויין

האמת ששנים אני מנהלת דיאלוג עם עצמי , לגביי למידת השפה הצרפתית ועד היום לא עשיתי עם זה כלום ,אתמול בלילה חשבתי שאולי זה הזמן ללמוד את שפת האהבה. למרות שאני לא ממש אוהבת צרפתיים , את השפה אני אוהבת , אולי אהבה באמת נעוצה אי שם בימיו של מייק הזמר ושלי כילדה קטנה שרוצה להבין ... מי יודע. אני ממתינה לסרט שיעלה באתר , כל יום אני נכנסת לבדוק אם הסרט עולה. כן אני יודעת שאני ממהרת , אני בחזקת עוברת אורח אצלכם , אולי אני הטריגר לעשייה ואולי אני סתם כוכב שביט בשמי הקהילה, דווקא כאן אני לא יודעת לצפות את מהלכיי ואת הרגשות שהולכים להניע בי או אותי . אבל אני דיי בטוחה , שאני פה לא סתם.....(למעשה אף אחד לא נמצא פה סתם..). היום זה שבוע שאני בתוך "מייק" ואני מרגישה שאני טוחנת את החומר רגשית , במקביל אני מנהלת בדה מרקר את הדיון אודות הפרגון ... כך ש... הנושא אינו מרפה ממני או שאני לא מרפה ממנו .. מקבלת את עצמתך , תודה לך . מתנצלת מראש על כי אולי אני לוחצת , דוחפת , מחטטת , מבקשת , מעלה שאלות , תהיות . הבוקר חשבתי לעצמי שאולי נכנסתי לבית , שבו יש שיגרה קבועה , של שיחות בין חברים , של שבת שלום , בדיחות וסיפורים של ארנון , משפחה בשגרה ואני הזרה מתפרצת פנימה כמו מטאור מהשמיים , עם ים של שאלות שאתם כבר טחנתם שנים . אז סלחו לי אשתדל להאיט את הקצב.

Hedy48

New member
Hi Orlym10

נהנתי לקרא את מחשבותיך. אני מסכימה אתך שהדואליות בחיו של מייק היתה קיימת מכל הסיבות שהזכרת, ובגלל נסיבות שונות בחייו אולי התרחשה בצורה קיצונית יותר מהרגיל. אבל הדואליות הזו בין החיים הפרטיים (שהם לפעמים מאכזבים) וחיי הזוהר של כוכב מושלם, מרגש וזוהר קיימת אצל כל כוכב או אישיות מפורסמת. TIGER WOODS AND JOHN EDWARDS הם דוגמאות לכך (ולא שאני משוה אותם למייק) מה שאני מתכונת לומר זה שבצורה מסוימת ואולי לא כל כך בולטת ובגלל חוקי חברה עתיקים, כולנו חיים בדואליות ומציגים פרסונה אחת בפומבי ואחרת כשאנחנו לבד או עם משפרתנו.

orlym10

New member
הדי יקרה, אכן צודקת את ב 99%

האחוז הנוסף במקרה של מייק , היה המקום והבית ממנו הוא בא. דור שני לניצולי שואה, בל נשכח עוד בעת נביטתו ברחם אימו , הוא עבר סבל , חיים קשים , הלידה , אח"כ החיים בעוני בחיפה , השתיקות שהיו בין ההורים (אני משערת כי זה מה שקרה אצל כל הילדים של הניצולים) המחסור הרגשי , היחסים בין ההורים , אני משערת שהאם הייתה דומיננטית (אני טועה?) כל זה נותן עוד פן וטוויסט לאישיות המיוחדת של מייק. לכן אני רואה את הדואליות , ברמה של פיצול אישיות . אני לא יודעת הרבה דברים ,כל מה שאני אומרת ,אני אומרת ממה שראיתי עד כה ושמעתי. אחרי שאראה את סרטו של ארז לאופר , אני בטוחה שאהיה חכמה יותר. מקווה אולי לראותך כשתגיעי לארץ... לילה טוב . אגב , מה הייתה רמת ההכרות שלך עם מייק?

למעלה