גילוי דעת אישי

s h o o s h a

New member
גילוי דעת אישי

אני לא ממשתתפות פורום (זה או אחר) ה"כבדות", לא מרבה להגיב ולכתוב אלא כאשר יש לי ענין בדברים. את פורום פרק שני אני באמת אוהבת כי אני מרגישה בו מאד נוח. האנשים, האווירה, המנהלת. מין בית נוסף שאפשר לברוח אליו וממנו מתי שרוצים. אבל ! וכאן מגיע האָבַל הגדול שלי שמאד מפריע לי. יש כאן המון המוני חיבוקים, ליטופים, נשקוקים ועוד כל מיני (שזה נפלא בפני עצמו ונחוץ לא פעם) אבל, כשכבר עולה נושא רציני לדיון, מהר מאד הוא טובע בים ההודעות המבודחות (ויש דוגמאות אינספור). גם נושאים "רציניים" שעלו לדיון והחל בהם דיון מהותי ועניני, מהר מאד הפכו לצ'אט מבודח באורך הגלות שסופו וכל קשר לראשיתו הוא, במקרה הטוב, מקרי בהחלט. אין ולא היתה לי כוונה לפגוע במי ממשתתפי פורום זה, אולם כאחת מהמשתתפות, חשתי היום צורך לומר את אשר על לבי. אז הנה אמרתי ועכשיו שבה לי אל עיסוקיי. המשך ערב בכייף לכולנו ערב שקט ונעים

michaly44

New member
חיי שירשור...

מסכימה עם כל מלה שלך. בהרבה מיקרים שירשורים הופכים לבדיחה והניכתב אינו קשור לכתוב... אך זה טבעי..ואנשים כותבים את מה שהם מרגישים. ולפעמים זה גולש למקומות שהכותב לא רצה ללכת אליהם. אני משארת שגם אני גולשת למקומות כאלו.. ציינת דבר נכון אך הפורום נועד לכל מי שרק רוצה לכתוב כל עוד לא פגע בחוקים ולא באנשים.

מצוטטת

New member
ממש לא פגעת יקירה

ויש הרבה יותר מקצת בדברים שאת מביעה העתקתי לכאן איזה קטע שפורסם די מזמן באיזה פורום עלום (אלי זה הגיע במייל מאיזה מאן שהוא) לכוווווווווווווולם הפורום הוא לא בנאדם אין לו רגשות אהבות או שנאות הוא לא מעליב או פוגע עם או בלי כוונות רעות הפורום הוא לא בנאדם משתתפים בו הרבה אנשים מצחיקים רעים וטובים צינים שנונים ורגישים יש יצוג לרוב העדות וללא מעט מדינות לטווח גילאים ענקי ולמליון דעות שונות כל משתתף הוא עולם עם תחושות,מחשבות,רצונות ולקרוא לפורום "אתם" זה עוול מכל הבחינות לא צריך לאהוב את כולם או עם כולם להסתדר לא צריך להיות "מקובל" או לקנא באחר צריך לתפוס בשתי ידיים הזדמנות שאין כמותה לחלוק מידע וגם ללמוד מקהילת חובבים בהתגלמותה ואולי, פתאום, יום אחד, אחרי חודש יום או שנה לפגוש אחד או יותר שאיתו התחושה תהיה שונה או אז הכל יהפוך קצת יותר אישי ולצבירת המידע יתווסף סוג של קשר רגשי זה קרה לרובינו אחרי קצת זמן או יותר וזה יקרה לכולם אז לא לוותר רק לזכור ש הפורום הוא לא בנאדם הוא לא כועס או חומל הוא בסך הכל אוסף של דפי HTML (שם הכותה לא ידוע) מה שכן אם תטיבי לקרוא אל בין השורות אולי תביני את שהבנתי זאת מכבר שזהו אכן רק עוד
להבעה ..... ותגידי זה יהיה מאוחר מידי להציע לך איזה משקה למען הקלה על התחושה משהו כזה

s h o o s h a

New member
הפורום הוא לא בנאדם

נכון ואפילו יותר מנכון אלא שאת הפורום "מיצרים" אנשים את אופיו וצביונו עושים האנשים השונים כל כך אחד ממשנהו וכך נוצר פורום צבעוני משהו ואכן, הפורום הוא בית נוסף לכתוב, לפרוק, להביע, לשתף והדלת לעולם אינה נעולה - בפני איש אבל, כמו כל דבר בחיים, צריך שתהיה מידה (וזו, כמובן, דעתי) ולכן בא גילוי הדעת האישי הזה שלי עם ההתנצלות מראש ובאשר להצעה שלך ... אשמח מאד אייס קפה עם מאלאנים של קצפת (וואו ... איך שהדמיון שלי רץ עכשיו
)

מצוטטת

New member
משהו כזה ../images/Emo26.gif גם הולך ../images/Emo35.gif

וכדי ליישר קו חשיבה אוסיף בימים שמרגיש לי UP אז ההסתחבקות\ציחקוקיה מתלבשת לי מטבע הדברים וכך מרגיש ההפך באותם ימים של DOWN ואז מרגיש לך "מטופש" להכניס רגש או תחושה שתפר את רוח החדר מרגיש לך לא לעניין בכלל להכביד את מצב רוחו של החדר הקיצ מיץ איתך במחשבה תתכבדי

ולי לא נותר

אלה לומר שמסכימה איתכן עם שתיכן יש כאן הודעות שלא מוסיפות מאום ועל כך אני אומרת שושה פשוט התעלמי סנני וקחי את מה שמתאים לך ומה שלא זרקי
הרי דעתי איננה סוד

מצוטטת

New member
../images/Emo42.gif בוקר בוקר בוקר../images/Emo42.gif

במקום
שבטח כבר מזגתם מצרפת תקרובת ליד ה
עבורך שושה ושאר החברים (חיכה לי הבוקר במייל) יום נעים

maof

New member
בוקר טוב שושה ........./images/Emo39.gif

אומר לך רק את מה שאני למדתי........
תנסי למצוא בתוך עצמך את השלווה.... את היכולת לקבל דברים שאין ביכולתך לשנות.. את הכוח לשנות את מה שביכולתך...... ואת התבונה להבחין בין השנים.... להיתרגז....זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים מעוף

למעלה