גילויי אהבה

מעמקים39

New member
גילויי אהבה

גילויי אהבה הם דבר מתבקש בקשר זוגי והם חייבים להתקיים לאורך כל הקשר גם אם מדובר בקשר של חיים שלמים. אהבה שאין לה ביטוי מוחשי לא שווה דבר בעיניי. אפשר לבטא אהבה בדרכים רבות, במתנות, הפתעות, מכתבים, הענקת שירים, מגע והרבה תשומת לב. אהבה שלא מוצאים את הדרך לבטא אותה הופכת לבלתי מורגשת. איך אתם מבטאים אהבה ואיך הייתם רוצים שיעניקו לכם אהבה?

רואה 6 6

New member
כאן אני מכימה איתך לגמרי!!

אהבה נועדה לביטוי וגם אני חושבת שאין בה טעם לצד הנאהב אם הוא לא מרגיש את זה,(את הצד האוהב זה מרגש,ללא ספק,אבל אני לא בטוחה שזה תורם גם לו מעבר לכך). מענין שהיה נהוג בעבר להחביא רגשות. יצירות שלמות חוברו והעלו לגדולה את הייסורים הנגרמים מהסתרת האהבה .
זה לא מתאים יותר לחברה ליברלית ושואפת לשיוויון כמו שלנו.
בכולופן, מה אני אוהבת ומה אני עושה? אני חושבת שאני חזקה בלהיזכר בצרכים של מישהו ולפעול עליהם לדוגמה,לעבור ליד חנות תיקים ולהיכנס כי בן הזוג התלונן שהארנק שלו כבר בלןי מדי, או לנסוע במיוחד כדי לקנות. אני מאוד אוהבת לחבק . אני שונאת לבשל אבל עושה את זה כי אני אוהבת וחשוב לי לתרום.
כיום, הדרך המשמעותית ביותר שיביעו כלפי אהבה היא לתת לי חופש כלומר ישחררו אותי ממטלות סתם כי אני עיפה או קשה לי (זה אתגר עצום,אני כל פעם נוכחת שזה עובד רק כשני מבקשת או כשאני מתנהגת כמו גופה אחרי שלושה ימי מות).

מעמקים39

New member
חחח ״כמו גופה״ אני אאמץ את זה...

אז מדברייך אני מבינה שאת מעניקה במשך כל ימות השנה בלי שום קשר לאירועים מיוחדים כמו ימי הולדת או חגים?

רואה 6 6

New member
קשה להגיד "כל ימות השנה" אבל כן,בלי תלות בימים מיוחדים.

בהכללה אגיד,שנדמה לי שזו תכונה של גברים ,לתרום מעצמם יותר בתחילת הקשר ואחר כך לאבד משהו שם כלומר,פתאום את צריכה לבקש ופתאום אי אפשר "לקרוא מחשבות" וזה מוזר כי זה קורה דוקא כשהקשר וההכרות תופסים ותק,דברים שמקלים על "קריאת מחשבות" ,אם בכלל צריך לקרוא כך לדברים שהם מובנים מאליהם ואין צורך לבקש אותם.
אבל אם אני כועסת על משהו,יאמר הרבה לזכותו, הוא לא ייתן לי להתבחבש עם הכעס. מאוד אכפת לו שלא אכעס.

מעמקים39

New member
זה נשמע מדהים

שבקשר ארוך עדיין אכפת לו שלא תכעסי. בעיניי זה מראה על אהבה יותר מכל פרח או טבעת יהלום.

רואה 6 6

New member
אני מעריכה את זה גם

בגלל זה אמרתי אתמול או שלשום,שאנשים לדעתי נאבקים עם צדדים באישיותם שמושכים אותם ליהיות בעד עצמם (ומכאן התלונות שלי למעלה) אך כשבאמת אכפת למישהו ממישהו אחר הוא יתאמץ להראות צדדים חיוביים כלפיו או יאבק להתגבר על עצמו.

את יודעת,יש לך יכולת מאוד גבוהה להשתתף. את אדם שאוהב לחלוק?

מעמקים39

New member
אני דווקא מתקשה לחלוק

כי קיים בי חוסר אמון בסיסי באנשים אבל השיחות כאן פותחות בי משהו והשיתוף של אחרים מעודד אותי לשתף גם.

רואה 6 6

New member
אז אולי לקחת לעצמך תפקיד מרפא

השארינג ממקום של ניהול הוא שונה ואני חושבת גם שזה מעודד,אולי אפילו מחייב אותך להביא תכנים שלך.
זה בטח יעשה לך מאוד טוב.
(אצלי הנוסחה הזו היתה מקור ללחץ ועצירה יותר מצמיחה אבל ככה זה,זה ריפוי למי שמרגיש שנפתח לו צוהר באמת...)

מעמקים39

New member
תודה על יכולת קריאת המפה

אני לא מרגישה במקום של ניהול, המקום די מנהל עצמו לבד וזה יפה. רק במקרים ממש קיצוניים יש צורך בהתערבות קלה. הפתיחות של הגולשים פה וכנותם, זה מה שגורם לי לשחרר גם...

במילים, במעשים. בשבילי זה ..

חוזה בלתי כתוב שבו אתחייב לקיים את כל מה שבסאב-טקסט של המשפט "אני אוהב אותך"

DogsPCI

New member
חבר, אתה פה, אתה ער... קצת למעלה יש שירשור

שהתאמצתי לנעוץ... מה עם ברכה קטנה לכולנו?
&nbsp
אבל רק אם בא לך :)

במשך שנים בניתי תשתית כלכלית

כדי שאוכל לעשות את המקסימום להוריד ממנה, תהא אשר תהא, את הנטל, שלא
תחוש שהיא מתמודדת בכמה "חזיתות". פיזית, תכלס, היא לא תחוש שהיא חיה בן זוג, אלא
עם מנהיג, וזה יתבטא בכל יום ביומו.
גילויי אהבה מיידי? כל חיי עסקתי באומנות, מחווה אומנותית נחשבת כגילוי אהבה?:)

בשבילי - חיבוק חם ואמיץ. ונשיקה מתוקה.

וגם - שאוהבי יפתיע אותי במתנות יפות לרגל הזדמנות זו או אחרת. יוציא אותי למסעדה משובחת לרגל - לא חשוב מה. יום הולדתי, או היום שנפגשנו בו, יום חג לאומי כלשהו, או הצלחה זו או אחרת שלי. שיקנה לי פרחים יפים, נשיים (למשל, ורדים) להראות את אהבתו החמה.
אלה רק דוגמאות. אני מחכה ליצירתיות מצדו.

לצערי אני לא מכירה, לא מבית הוריי ולא מזכרים ש"חיזרו" אחריי (מגעילים היו החיזורים האלה), לא חיבוק של אהבה מצד הגבר לאשה (גם לא מצד האשה לגבר), ולא מתנות. בכלל אני חוששת שהזכר מתקרב אלייך גופנית בעיקר כדי לממש איזו משיכה מינית די נתעבת שלו, וזהו. מימיי לא נוכחתי בשום גילוי של אהבה לאשה, פיזית או אחרת, מצד זכר.
לפני ימים אחדים נתנה לי אשה צעירה (ונאה), שרק הכירה אותי, נשיקה על הלחי: נשיקתה היתה מתוקה מאד, והפעימה את כל גופי!
מימיי לא עשה שום זכר שהכרתי, או אחד ממשפחתי, מחווה כזו, והמגעים של זכרים בי היו דוחים ומגעילים!

למעלה