גילוח....

גילוח....

סקסיים\יות שלום
בעזרת האלים,עוד מעט מגיעה חברה טובה מחו"ל.הייתי אצלה פעם אחת והיא אצלי עוד פעם.יש אחלה סקס,אבל דבר אחד מעיב על החגיגה:
היא פ****ג לא מגלחת שם,בכלל.שמורת טבע.ואני לא אוהב.

כדי שיהיה לנו נעים וסבבה האם לדעתכם מנומס לבקש ממנה לגלח שם?ממש חשוב לי.

תודה ילדודס

אישית

זה היה מעצבן אותי, בעיקר אם אתה לא בן זוג.

אבל אתה יכול לגשש בעדינות מה היא חושבת על גילוח/סידור של השיערות שם. אם היא ממש נגד- תשכח מזה!
תהנה ממנה כמו שהיא או אל תהייה איתה בכלל.

Sharoman

New member
אתה יכול להגיד לה שיש לך פטיש

אבל לא הייתי מתעקש איתה...

shoko50

New member
גילוח כן או לא

כמו שאמרו לפני הייתי מנסה לשוחח ולמשוך לכיוות של פטיש ואולי לנסות לשכנע ויתכן שתגלה פתיחות. אני מכיר מניסיון אחת שלא הייתה מוכנה לשמוע. ופעם יצא לי לשוחח עם האחות הקטנה שלה שהייתה עושה שעוה וראיתי את הכוס החלק שלה ואמרתי לה שחלק זה מאוד סקסי ומגרה שחלק זה מאוד סקסי . היא נדלקה ואחרי כמה זמן היא הצליחה לשכנע את האחות הבוגרת והיום היא לא יכולה אחרת ולדעתי היא נהנת יותר בגלל שזה מדליק יותר גברים.

seymore butts

New member
אילו היית באמת זקן

טוב לא ממש זקן אלא מספיק מבוגר כדי לזכור את סרטי הפורנו של שנות השבעים ותחילת השמונים, היית יודע שפעם ערוות שעירות היו הנורמה, ובסרטים כיכבו נשים יפות, נשיות וסקסיות וזה לא סתר בכלל את העובדה שאת מבושיהן פיארו פרוות שעירות במידה רבה או פחותה.

אולי אתה יכול לבקש ממנה שתגלח. אבל למה ? כוס שעיר זה דבר כל כך הרבה יותר יפה ואירוטי.

חופ שיה

New member
סקסיות זה בעיני המתבונן

ונורמות עוברות הרבה תהפוכות במהלך השנים, זה טבען.

seymore butts

New member
אתה בהחלט לא לבד

ואולי לאור מה שקורה בשטח שנשים ממשיכות להיכנע לתכתיבי ה"נשיות" הצבועים ולגלח את עצמן לדעת במקום לגרום למהפכה, הגיע הזמן שאנשים כמוני וכמוך יפתחו במחאה חברתית שסיסמתה "אף שערה לא תוסר".
כמה עמוק אתה בעניין hairylover ? איפה אתה במה שנוגע לבתי שחי ורגליים ?

seymore butts

New member
זה משהו אחר

מדובר בגבר, לא באישה עם שיעור פנים מוגזם. אבל אכן גם אצלי שערות פנים אצל אישה זה דבר שצריך להסיר, מודה בחיסרון. לא יודע איך hairylover בעניין הזה, אולי הוא פתוח יותר ממני.

דוזורם

New member
לדעתי אין מקום לשערות שם

המטרה של השערות שם זה שמירה על טמפרטורה
מה שעושה את המקום מיוזע ובעל ריחות
ולדעתי פוגע גם בספונטניות במין אורלי
אז לדעתי צריך להוריד שם הכל
גם נשים וגם גברים

דוזורם

New member
מה הקשר?

לך אין בעיה לרדת למישהו איך שהוא חוזר מהעבודה נגיד
עם הזעה של 9-10 שעות וכשכל השערות שם ספוגות בריח?

זה לא שייך לשערות

האמת שלבן זוגי אני יורדת גם אחרי יום שלם בחוץ והוא (ברוך השם) לא מגלח כלום. אבל משום מה אני לא מריחה אותו. קטע מוזר ביותר!

בכללי, הריח לא מגיע מהשערות, הוא מגיע מזעה. הידעת שגם מי שמגלח מזיע?

למעלה