גילוח

גילוח ../images/Emo150.gif

שלום תמיד שאני מיתגלח ביגלל שהזיפים שלי קשים אז אחרי שאני מיתגחלח או ביזמן הגילוך יוצאים לי פצעים וליפעמים דם אבל בעיקרון שאני מיתגלך ביגלל החוזק של הזיפים יוצאים לי פצעים מה יש לעשות יש איזה דרך לטפל בזה כמו איך למשל לרכך את הזיפים של הפנים או איך להעלים את הפיצעונים האילו תוודה איזה פורום מותק

אין לי רעיון אלא ../images/Emo150.gif

ריכוך הזיפים... איך עושים זאת ??? ממש לא יודעת (טוב, אני סבתא שמעולם לא נתקלה בבעיות גילוח...) מישהו????? עזרה בבקשה????

טוטס

New member
מתי אתה מתגלח?

גילוח - בכל איזור בגוף - רצוי לעשות לאחר מקלחת חמה שמרככת את העור ואת השיער. בנוסף -חשוב מאוד לגלח בכיוון צמיחת השיער וממש לא נגדו! ותמיד אפשר לקנות קרמים למיניהם שאמורים לעשות את החוייה - לפני ואחרי- יותר נעימה לגברים. בהצלחה!!

טוטס

New member
אתה מקפיד להתגלח ככה ובכל זאת

יוצאים פצעים?? הפעולות הנ"ל נועדו כדי לרכך את השיער למידה כזו שזה לא יגרום לך להגיע שוב למצב הזה. יש כאלה שיש להם פשוט סוג עור מאוד רגיש והגילוח רק מחמיר את זה. במקרה כזה הייתי ממליצה לפנות לרופא עור שיאבחן מה מקורם המדויק של הפצעים (תתפלא, זה לא תמיד מה שנדמה לנו) ושיגיד לנו מהי הדרך הטובה ביותר לטפל בהם.

itaysk

New member
היי כמה שאלות לגבי גילוח

אם כבר פתחו שרשור.. יש לי בעייה קלה של פצעים. -לפי מה שהבנתי הכי טוב להתגלח זה עם מכונה ועם כיוון הזיפים.. נכון? -דווקא אם אני שוטף את הפנים לפני אז יותר קשה לי להתגלח (עם מכונה) אז אני אף פעם לא שוטף פנים לפני רק אחרי.. (טוב\לא טוב?) - אפטרשייב - עד עכשיו לא שמתי כי פחדתי שזה יזיק לפצעים. ואם אני שם אז עדיף אפטרשייב אלכוהולי או תחליב אפטרשייב? -יש בעייה לשים קרמים לאחר גילוח בגלל שהם עשירים בלחות? (וזה לא טוב לפצעים) ובכלל יש בעייה לשטוף פנים עם סבון עשיר בלחות? הרבה שאלות שמטרידות אותי כבר הרבה זמן תודה לעונים!

מממממ.....הרבה בגילוח אינ מבינה

אולם נזכרתי בתוכנית טלוויזיה שצפיתי בה. בתוכנית הודרכו גברים על ידי צוות של חמישה גברים לטיפוח אישי, הלבשה וכדומה. ההמלצה לגבי גילוח הייתה: רק לאחר מקלחת (צדקה חברתי) עם ריכוך העור במים וסבון (אגב ישנו סבון רפואי העוזר לטיפול בפצעי עור הפנים) רק ואך ורק בכיון הצמיחה ולא חס וחלילה נגדה (גם כאן צדקת חברתי !!!) באשר למכונה - לא מומלץ משום שפעולתה סיבובית ואינה עובדת עם כוון הצמיחה. אלכוהול מחטא את הפצעים מחטא את הנקבוביות החשופות וייתכן מאוד שימנע התפתחות הפצעים. אגב: האם יש מניעה לגבר צעיר/בוגר/מבוגר - לבקר קוסמטיקאית מידי פעם??? אוחחחח ברוך שלא עשני גבר

itaysk

New member
אוקיי

אני מניח שההמלצה לאחרי מקלחת הייתה לגבי סכין.. בטוח שמכונה לא טוב? דווקא רופאת עור אמרה לי עם מכונה.. ואשמח לתשובה בקשר ללחות ולתחליב אפטרשייב

0 אור 0

New member
כל התשובות לגבי גילוח

(היעוץ באדיבות בן זוגי בעל העור הרגיש והזיפים הקשים): - לבעלי עור רגיש לא מומלץ להתגלח במכונה, אלא בסכין - לבחור סכין משובחת , ולהחליף את הסכינים כל פעם שהם מתקהים (הוא משתמש בג'ילט סנסור שעולה בערך כמו משכנתא לבית). - לריכוך העור לפני הגילוח משחת לבנדור של שמן - משחה ממש מימי הסבתא (ותאמין לי שניסינו כל מיני ג'לים וקרמים וקצפים למיניהם, זו הכי טובה), שמורחים על הפנים בעזרת מברשת גילוח רטובה. - אחרי הגילוח, אפשר לשים אפטרשייב או ג'ל אלוורה (הג'ל זה כבר תוספת שלי) בהצלחה

למעלה