גילוח-שאלה אמיתית!

dana10001

New member
גילוח-שאלה אמיתית!

למרות גילי המופלג..מה קורה שם למטה-האם מספרים/מגלחים.מה נחשב אסטטי?

בגילך המופלגגגגגגגגגגג

אז קשישתי..חחחח( בחברות). יש המגלחות, אישית מעדיף.. יש המספרות ושומרות על רמת שיער דלילה, ויש המשלבות גם שיער דליל מעל לווג'יינה( מה שנקרא בספרות האירוטית "גבעת וונוס" ). וכן, יש גם העושות זאת עם שעווה.....
מה בדיוק מטריד אותך בעניין.???

אסטתיקה היא בעיני המתבונן

ישנן אופנות הולכות ובאות, אך בסופו של הרגשתך היא זו החשובה. אני אישית רואה בשערות הגדלות שם למטה משהו יצרי ומיני מאוד שחבל לוותר עליו.

המממ...

אוקיי, זה עניין של טעם ושל העדפה ושל נוחות
אין כזה דבר "מה נחשב" בעניינים אינטימיים כל כך ובעצם בכלל. כל אחד עושה מה שטוב לו. וטוב שכך

מה שנעים לכם

מה זה "אסטטי"? זה עניין של העדפה. בשבדיה זה נורא אסטטי לא לדלח כלום - גם לא רגליים ובתי שחי. אז מה? אני לפעמים מורידה עם קרם את שיער הערווה (לא הכל, משאירה לי פס לקישוט - וכדי לא להרגיש חלק מבעיית פדופיליה קלה). ולפעמים יש תקופות שלא בא לי ואני לגמרי טבעית. מה שנוח ונעים לי ולבנזוג הוא טוב ויפה.

ellulli

New member
מבחינתי - לא לגעת

אני מקבלת את הגבר שלי עם שערות ברגליים, בבית שחי, באיזור האיבר שלו (ויש כאלה שמקבלות שערות בהרבה יותר מקומות מזה, שלי לא ממש שעיר למזלי) אז שהוא יקבל אותי עם שערות באיזור האיברים שלי. זה טבעי, ואני לא הולכת לצאת מגדרי בשביל משהו כזה.

בשבדיה? כמו בארץ, וכמו בכל מקום אחר

הנציגה שלי שם טוענת בתוקף שרוב הנשים שהיא מכירה - מגלחות. ואם כבר שאלת, אז בעיניי מה שלא טבעי בד"כ מרגיש לי לא יפה. (עד לאיזשהו גבול... אני לא אסתובב עם זקן באורך 10 ס"מ).

כל אחד והנציגות שלו

אני מבקרת את חמותי באוגוסט, מבטיחה לסקור שוב את הנוף הנשי ולדווח אם יש שינוי ביחסן לשיער הגוף (לא הייתי שם כמה שנים טובות, אולי דברים השתנו).

פעם ביוון

ראיי שבדית שלא הייתה מגולחת בשום מקום חוץ מאיזור איבר המין. היא פשוט לבשה חוטיני שקוף, שאחרי שהיא הייתה בים פשוט לא היה ממש במקומו ובעצם לא כיסה כלום....

לא בת 17

New member
ממליצה בחום

לא לגלח. ניסיתי פעם אחת בשביל חבר שמאוד רצה, ולי זה עשה רע. גם פיזית וגם נפשית. המראה הילדותי הזה ממש הגעיל אותי (ואין לי טראומות מיוחדות מהילדות). לא שזה עוזר למיניות הכבויה שלי, אבל היום אני שעירה למהדרין ולא נראה שזה מפריע לבן זוגי.

L ady T iger

New member
שלום בננות ../images/Emo140.gif

ואני רק על עצמי לספר ידעתי... אני אישית בעד תספורת כלשהי בדרך כלל, פעם לגמרי <התרגלתי למראה הבת 5 משהו...ו"אותם" זה מדליק לפעמים> פעם משולש מסודר פעם פס דקיק רק על השפתיים אף פעם לא "בוש" - לא אסתטי לטעמי... ואותם? לא חייבים להיות חלקים כמו תחת של תינוק אבל בהלט נא לספר ולסדר.... פן אחר כך.................

GardenOfEden

New member
אני אישית

לא אוהבת שיער ולכן אני מקפידה להוריד עם שעווה גם שם למטה. בד"כ אני משאירה פס או משולש קטן מעל, תלוי במצב רוח שלי. ואני עושה את זה קודם כל בשביל עצמי ולא בגלל מה שאולי הגבר יאהב. וכבר נתקלתי בגברים שאמרו לי שהם מעדיפים אותי עם שיער...

למעלה