גילוח כלבה

גילוח כלבה ../images/Emo8.gif

שלום לכם, יש לי כלבת אג חמדמדה וקטנה (בת שנתיים וחצי). עכשיו התחילה הנשירה של השערות שלה, ואמא שלי משתגעת מזה. אני רוצה ביום ראשון לקחת אותה למספרת כלבים, ולגלח לה את הצורה (סתם, רק את השערות
), ככה לה יהיה פחות חם, ולאמא שלי פחות מה לנקות. השאלה היא כזאת: - כמה זה אמור לעלות? - איפה יש מספרת כלבים טובה בראשון לציון? - האם בכלל אפשר לספר אותה? (לא נראה לי שתיהיה בעיה, אבל השאלה אם יש דבר כזה, תספורת לגזע הזה) תודה מראש

LeeKo

New member
לא נראה לי שיש מה לספר בפאג...

מה היא אוכלת?

hila941

New member
לא חייבים לספר..

אני יודעת שישנם כלבים שהפרווה שלהם מפרידה : זה אומר כשחם בחוץ אז הפרווה משאירה את הקרירות על העור ומפרידה את החום וכשקר הפרווה מפרידה את הקור מהעור.. לגבי הנשירה , פשוט מסרקים את הפרווה כל או כל יומייםבמשך רבע שעה וזהו.. אבל אם בכל זאת את רוצה לגלח את הכלבה אז יש לי מקום מומלץ: " אנימל פארם" . טל' : 054-5855108 כתובת : פנינת הים 20 ראשון לציון .

למה לספר פאג?

ממש לא צריך לספר אותם! לה יהיה פחות חם אם תסרקי אותה כל יום, גילוח ממש יכול לפגוע בה ולגרום לכוויות. אין צורך לספר אותה!

מאמוש

New member
אני חושבת שזה לא רצוי..

לכלב פאג יש פרווה וקצרה ואם תברישי אותה כל יום זה יעזור ויהיו פחות שיערות מתות וליכלוך.. אני ממליצה על מברשת גומי.. אצל טנגו הכלב שלי זה עובד מצוין..

אני אגיד לכם מה הבעיה:

אנחנו מסרקים אותה כמעט כל יום, ויוצא מלא שערות בסירוק, אבל יוצא הרבה יותר בתוך הבית. אמא שלי ממש מתעצבנת, וחייבים למצוא לזה פתרון כמעט מיידי. יש אולי משהו יותר "קטלני" לשערות חוץ מסירוק? ניסינו כבר הכל! סירקנו, שאבנו אותה (עם ראש מיוחד לכלבים, לא כאב לה
היא אוהבת את זה), אבל עדיין נושרות לה מלא שערות. הכלבה אוכלת: פרו פלאן לעור רגיש, בטעם סלומון. לפני זה היא אכלה פרו פלאן אחר והחלפנו - בגלל הנשירה... מה לעשות? האם רחצה תעזור? מה יכול לתלוש לה את כל השערות המתות? סירוק לא עוזר פה

toomuchdogs

New member
משהו יותר קטלני הוא אוכל..

איזה סוג מזון היא אוכלת? ככל שהאיכות טובה יותר הנשירה פחותה, אבל מאיתנו נושרות כל יום 100 שערות. יש המלצה של בעלי כלבים לרכישת שואב אבק מסוג דייטסון או משהו כזה - אולי שווה להמליץ, אבל תתחילו מבירור סוג המזון שלה

אמרתי לך מה היא אוכלת... רשמתי-

בנוסף אני רואה עכשיו שרשום "לכלבים בוגרים פעילים בעלי עור רגיש", מה אתם ממליצים לתת לה לאכול? מה יוריד את הנשירה?

toomuchdogs

New member
או קי אני רואה עכשיו,אתם מסרקים או מברישים?

כל יום אתם מברישים? אני חושבת שזו תקופה כזו ואח"כ זה יעבור אני לא חושבת שצריך להילחץ או לעשות משהו. היא כבר שנתיים אצלכם, מה היה קודם? לא היתה נשירה? אולי שווה להתייעץ עם ווטרינר

היא לא שנתיים אצלנו

אלא חצי שנה, קיבלנו אותה בגיל 1.5. אנחנו מברישים אותה בחוץ, אבל עדיין כמויות השיער הן עצומות. מתי תגמר התקופה הזאת? אני מנסה לצרף תמונה של כמות השיער שיצאהלה רק עכשיו, ב5 דק' שליטפתי אותה... בעע... הרבה! לא נראה לי שאפשר לראות את זה.. אבל זה הרבה. (היד שלי נראית חולה כי ניסיצתי לשפר את האיכות בפוטושופ...
)

למעלה