גילוח הערווה

pensando

New member
גילוח הערווה

חברה שלי רמזה שיהיה נחמד אם אני אגלח את ערוותי. יש לציין שהיא מאוד מטופחת בכלליות ובפרט באיזור ההוא, לא מגולח לגמרי, אבל חלקית, וממש יפה ומסודר. היא גם מקפידה להתקלח לפני כל מגע מיני וגם אחרי (אם לא זה עושה לה בעיות שמה... לא משנה). בכל אופן השאלה היא מה הדיעה פה לגבי גבר שמגלח הכל. אני חושב שיהיה מעניין לשמוע את דעתכם תוך ציון המין שלכם, כי לדעתי יהיו הבדלים בין דיעות של גברים ונשים, (ובין הגברים יהיו הבדלים בין הומואים להטרו) ובמיוחד מעניין ההסבר. אני לא ממש מסתייג מהרעיון ובשבילה אני אעשה את זה בכיף, אם היא מגלחת, אז למה שאני לא? יאללה, לילה טוב לנו!

bar666xp

New member
סביקטיבי לחלוטין ומשתנה כמו הרוח.

פעם הייתי ביכלל נגד גילוח... אחר כך היה לי איזה ""פחד""(בהעדר מילה טובה יותר) מגילוח מלאה שיהיה מסודר. (גילוח מלאה היה גורם לי להרגיש פדופיל מה הקשר לא יודע היתה סריטה עברה) היום לא ממש מפריע לי כך או אחרת העיקר שלא יתפסו שיערות בשיניים ולא יבלע (לא לי ולא לה). בקיצור כל עוד זה לא נושר מגולח/מסופר/מסודר/יער לא ממש משנה (העדפה נישארה למסודר ו/או מגולח).

emh

Member
גילוח....

אני באופן אישי לא אוהב יותר מדי יער למטה אבל אני לא אוהב גילוח בגלל שכשהשיער צומח מחדש (יום יומיים אחרי) כל האזור מלא בסימנים אדומים כמו פריחה, רק מתחושת הקוצים. תספורת היא הפתרון העדיף בעיני. מיו: זכר. ולגבי דעתי על גברים אחרים שמגלחים, שכל אחד יעשה מה שנוח לו... המראה המגולח זה לא מה שמפריע לי, אלא תופעות הלוואי.

ודעתי בעניין../images/Emo27.gif

לגילוח חלק לגמרי...ממש לא. אבל תספורת קצוצה מסביב והביצים שיהיו חלקות...זה חובה
זה לא נעים ללקק/לינוק ביצים שעירות

../images/Emo31.gif לגילוח מלא! ../images/Emo45.gif לסידור/תספורת

אמרית את זה לא פעם - גבר זה גבר, לא כוסית!!

דעתי בעניין...

אצל גבר תספורת קטנה וזהו, גילוח ממש לא מסכנים יגרד להם כשיצמח, גם ככה הם מגרבצים בלי סוף.

לדעתי זה יפה

אני מגלח כבר כמה שנים וזה מדליק , וגם נשים אוהבות את זה לגבי הגירוד נכון בהתחלה מגרד אבל זה עובר אם מקפידים לגלח

למעלה